Нур Феттахоолу и Енгин Йозтюрк в По пътя на живота - Hayat Yolunda

• 58 430
  • 585
  •   1
Отговори
# 240
Снимки от 7 епизод!

# 241
Привет! wavey wavey wavey

Добавям още малко снимки от 7 епизод към тези, които вече е сложила Бамби Hug.

Кратко резюме на 7 епизод

Шафак е в шок от това, че Алп не иска да се развеждат и въпреки че се опитва да скрие от другите това, мислите в главата й са много объркани. Дори след случилото се в съда, Мелис не отстъпва и продължава с игрите си. За да сложи край на своите съмнения, Алп наема детектив.
Селим отново може да загуби майка си, която намира след дълги години раздяла. В този труден период, Йелда ще е постоянно до него. И това ще постави Селим, който се старае да стои по-далече от нея в трудно положение. Красивият лекар изглежда леко и неусетно дори за самия него  е отдал сърцето си на Йелда.
Шафак ще получи шанс да отмъсти на Мелис. Джем ще стане случаен свидетел на разговора между двете жени. Той ще ги разбере неправилно и всичко още повече ще се обърка.
Алп напуска жилището, което обитават заедно с Мелис и се настанява в хотел. Разбирайки за това, Мелис побеснява. Но този път тя също държи в ръцете си отлични козове.
В това време Шафак, загърбвайки всичките си съмнения, прави важна стъпка и се среща с Джем.

Източник: http://vk.com/hayatyolunda
[/color][/b]

# 242
 wavey  Здравейте, момичета   wavey
Бамби   Hug  Дъгичка   Hug  благодаря за преведения фрагман, сложените интересни снимки  и преведеното резюме за утрешния 7 епизод   lovekiss Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Георгиева  Hug  
 Grinning  Да идва по-скоро утрешния ден и с него удоволствието да разбера и продължението  Rolling Eyes  и нещо повече от случилото се в миналото  newsm78  за всеки един от героите в този прекрасен от нашето съвремие сериал   Peace
 Rolling Eyes  На тази снимка като че ли виждам в гръб държавен служител за сключване на граждански брак  newsm78  но кои са младоженците не разбрах и от фрагмана, и от резюмето  Wink ще ни сюрпризират и с тази изненада   Shocked
Цитат

Grinning  Радват ме много всички снимки от сета  Rolling Eyes  виждайки чудесната атмосфера на приятелство между всички участници по заснемането на епизода    

Приятен ден  Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 18 ное 2014, 13:42 от dai4e

# 243
Здравейте!  wavey

Момичета, имам едно предложение за вас - искате ли всяка една като изгледа епизода накратко да каже какво е разбрала или какво я е впечатлило  newsm78 аз например не гледам на руски, защото не го зная  Embarassed и може би има доста неща, които могат да се споделят.

Тази седмица нямах време за клипчета. Дъга се постара да преведе песента на Йелда, обещавам да  я направя.

Последна редакция: вт, 18 ное 2014, 13:52 от BaMbIto

# 244
Здравейте!  wavey

Момичета, имам едно предложение за вас - искате ли всяка една като изгледа епизода накратко да каже какво е разбрала или какво я е впечатлила  newsm78 аз например не гледам на руски, защото не го зная  Embarassed и може би има доста неща, които могат да се споделят.

Тази седмица нямах време за клипчета. Дъга се постара да преведе песента на Йелда, обещавам да  я направя.
Бамби  Hug аз приемам предложението ти  Peace  предполагам, че имаш впредвид след като изгледаме преведения епизод с руски субтитри и това обикновено се случва в почивните дни  Hug
 Rolling Eyes До по-късно тази вечер  smihesorry  реалът ме зове и дори ...  animal037

# 245
Искам да ви питам нещо много сериозно. Не бързайте да казвате "не". Днес получих съобщение от една наша съфорумка - lisanka1, което много ме зарадва. Тя иска да прави субтитри на По пътя на живота, за да има превод на български език. Идеята е наистина страхотна. Въпросът е кой ще прави превода?  newsm78 Имам нещо на ум... много е трудно да се прави превод от един човек, затова мисля, мисля... дали няма да може да се организираме например 3 човека да превеждат, а за субтитрите аз, lisanka1, имам на ум и още няколко човека, които мога да попитам, за да не става тежест сериала, каквато в момента с Дъга чувстваме с "нашите" два сериала. Ако наистина успеем да се организираме ще се падат по около 30 минути на човек, което е много добре в сравнение с 90-120 мин.

Аз знач, че всяко началото е трудно и всяка една ще каже - "Аз не мога да се справя", но вярвам, че нашият сериал заслужава превод на български език.

Въпросът ми е директен - Дайче, Георгиева и всички, които ще прочетат в темата, можете ли да превеждате около 30 минути от епизод?

# 246
Отговарям директно! Hug Grinning Grinning Grinning

Аз турски език не разбирам.  Naughty
С руския, положението е малко по-добро,  Wink Бих преразказала какво съм видяла, но не смятам, че е достатъчно вярно и точно за да се редят суб, върху преводите ми.  Peace

# 247
Добро утро в сряда сутрин!
Георгиева, не се притеснявай, аз исках да попитам все пак надеждата умира последна  Mr. Green
Пускам клипче с песента от 6 епизод с бгългарски субтитри:

Всичко е прекрасно, когато съм заедно с теб

# 248
Добро утро и успешен ден

Аз също следя сериала, много ми харесва, но най-вече започнах да го гледам заради Нур и Енгин. в комбинация двамата са страхотни и много си отиват.
Сериала е завладяващ и съвременен.
Нещата от реалния живот -
предателства, изневери, един влюбен в теб ти пък в друг, той пък в следващ и така.

# 249
Здравейте! wavey wavey wavey

Георгиева, Дайче, Бамби Hug Hug Hug

lisanka1, добре дошла при нас! Hug

В очакване на новия епизод тази вечер, нека научим нещо повече за един от нашите актьори. Ето едно интервю с напълно непознатия за мен досега актьор Бурак Ямантюрк/ Селим.  Изненадаха ме интересите му- класически балет и кулинария. Изглежда е интересен и нетипичен турски мъж.

Бурак Ямантюрк пресъздава на екрана ролята на неврохирурга Селим в новия сериал по КаналД  “По пътя на живота”. За да пресъздаде ролята си по-добре, актьорът се подготвя внимателно като прекарва дни наред в  отделението за “Спешна помощ” на една болница. Сега вече той е по-уверен в себе си и казва: “Наблюдавах всички видове помощ, която се оказва на болните, включително и операции. Даже се научих да правя шевове.”
Сред предложените ми роли за този сезон, тази ми хареса най-много заради сценария. Когато избирам роля, повече от всичко обръщам внимание на сценария, както и на продуцентската компания.

В сериала Вие играете ролята на неврохирургът Селим. Какво можете да ни кажете за него,  какво не знаем за д-р Селим?

Селим е богат и успял мъж, който има собствен стил. Той е много успешен лекар.Толкова е популярен, че за него излъчват репортажи по телевизията, участва в шоу програми. Той има активен живот, занимава се със спорт и мнозина го смятат за идеалният мъж. Не забравя обаче окаже помощ на своя първи учител в професията, когато той има проблеми в болницата, която ръководи. Прави всичко възможно, за да просъществува болницата, която се бори да не бъде закрита. Заедно с останалите лекари, той идва на помощ на учителя си.

Как минават снимките?

На снимачната площадка е много весело. Нямаме никакви проблеми и атмосферата е прекрасна.

Преди сте бил танцьор, а после сте станал актьор. Доволен ли сте от това свое решение?

Аз обичам да играя, но ако трябва да съм честен, понякога ми се иска и да танцувам. В началото аз исках да правя и двете неща едновременно, но не се получи. Сега съм много по-спокоен, но е възможно в бъдеще отново да направя нещо, свързано с танците.

А ако Ви се наложи да направите избор?

Трудно решение.Но аз наистина много обичам актьорската игра. Постоянно се превъплащавам в роли на хора с различни професии. Правя проучвания, касаещи тези роли. Много ми харесва този период на подготовка.

А за тази роля как се подготвяхте?

Отидох в едно  отделение за “Спешна помощ”, буквално прекарвах там ден и нощ. Получих консултации от много лекари. Наблюдавах всички стадии  на оказване на помощ на болните, включително и извършваните операции. Обръщах внимание дори на дребните детайли като миене на ръцете, стерилност, та чак до начина по който лекарите се отнасят към болните. Наблюдавах как лекарите се грижат за своите пациенти.п Дори се научих да правя шевове.

А болните като ви виждаха учудваха ли се?

Да учудваха се, но ние така или иначе предварително вземахме разрешение от всички. Първо се снимахме заедно, а после всичко останало. Времето, прекарано в болницата неминуемо слага своя отпечатък върху човешката психика.

Какво чувствахте в периода на подготовката?

Лекарите са свикнали с това, но за нас не беше много лесно да привикнем към тяхната ежедневна дейност. Прекарвахме цяло едно дежурство с тях и това, че гледахме какво се случва без да можем да помогнем с нищо ни караше понякога да се чувстваме зле.  Особено в началото аз се чувствах много зле, накрая бях изтощен.

А какъв е животът Ви извън сериала?

В свободното си време отделям време за самия себе си, занимавам се със спорт. Отскоро се играя бокс.

Продължава ли Вашият интерес към кулинарията?

Когато не съм много уморен се прибирам у дома и приготвям обяд. Преди време се опитах да пека и хляб, но… Тъй като не ям често неща, направени от тесто, реших да отложа това.

Кажете ни например какво ще си приготвите тази вечер за ядене? Мислите ли например като всяка една жена : “Какво да приготвя днес?”

Аз не готвя за да ям, а за удоволствие. След като свърша снимките, аз отивам в супермаркета и купувам продуктите, които ми харесат.
Старая се всеки път да приготвям различни блюда. Разбира  се,  после ям това, което съм приготвил. А след това мога пак да отида в кухнята и да приготвя нещо друго. Сега например аз възнамерявам да пробвам ново ястие, за което ще използвам черен ориз и киноа. 

Имате ли специални рецепти?

Когато готвя, не винаги се придържам към рецептата. Постоянно добавям нещо според своя вкус. Старая се да получа съвършено различен вкус. В такива моменти правя каквото ми хрумне.

Източник: http://tureckie-seriali.ru/

# 250
Дъгичка, балгаодаря за превода на интервюто!  Hug
Мислите ли, че Йелда ще признае на Шафак, че тя е била в апартамента на Джем във въпросната вечер?

Момичета, някой ще гледа ли онлайн?

Последна редакция: ср, 19 ное 2014, 18:34 от BaMbIto

# 251
 wavey  Добра вечер   wavey
Бамби  Hug първо да благодаря за клипчето с песента от 6 епизод с БГ субтитри "Всичко е прекрасно, когато съм заедно с теб"   bouquet  не само музиката, но и текста бил страхотен  thumbsup  
 Sad  Труден е въпроса ти  newsm78  
Цитат
Мислите ли, че Йелда ще признае на Шафак, че тя е била в апартамента на Джем във въпросната вечер?
#Crazy  но дали сега или по-късно по някакъв начин подобни "тайни" винаги се разкриват ... ooooh! и вместо да изрича лъжи, ако се налага за Йелда е по-добре да каже истината Sad  Това ще бъде и един тест за приятелството им между нея, Шафак и Джем  ...  Praynig
 Embarassed  И последно много бих искала да помогна, но познанията ми по руски са на едно позабравено училищно ниво ... и не бих искала да подвеждам никого с превод за редене на субтитри  smihesorry
Дъгичка  Hug  за интервюто с Бурак/Селим много благодаря  bouquet  и красив, и добър актьор, че и впечатляващ с другите си умения и интереси  Peace  
Георгиева   Hug  lisanka1   Hug
Да си пожелаем  newsm74  интересен епизод и безпроблемен нет за такива като мен  Grinning
 Hug Hug Hug
http://canli.kanald.com.tr/
http://ecanlitvizle1.blogspot.com/2014/01/kanal-d-izle.html
http://www.etvizle.net/kanal-d-canli/

# 252
Пожелавам на всички приятно гледане!  Hug

# 253
Привет девойки! Hug Hug Hug

Благодарско за споделеното.   bouquet  bouquet  bouquet

На мене ми пишете закъснение, за отсъствие чак, не ми се вярва  Laughing Пожелавам ви епизод Ентересант.  Peace  Пишете много.  Grinning

# 254
Привет отново! wavey wavey wavey

И аз ще гледам естествено, нямам търпение да свърши озета.

Леле, Бамби Hug, каква е тази черно-бялата снимка! Зад кадър или от епизода. newsm78 newsm78 newsm78

На въпроса ти, моят отговор е "Да". Йелда ще събере смелост и ще признае на приятелката си истината . Но какво ще стане, не искам да предполагам. Със сигурност това ще е още едно разочарование за Шафак.

Дайче Hug

Приятно гледане!

Привет и на и на закъснялата. Георгиева Hug

Общи условия

Активация на акаунт