Нур Феттахоолу и Енгин Йозтюрк в По пътя на живота - Hayat Yolunda

• 58 422
  • 585
  •   1
Отговори
# 75
но супер ми е странно. ooooh! Mr. GreenПогледнах това,което съм пускала снощи /то си беше копи-пейс/ и не съм се много вглеждала ,но "Булките бегалки" доста добре изглеждаха.Серияла имаше не лош рейтинг и младежка публика,но го преместиха по друг канал и ето рейтинга му:
24   KACAK GELINLER   TV8   20:31:07   22:38:00   1,91   4,95

Shocked Shocked Shocked Shocked

# 76
но супер ми е странно. ooooh! Mr. GreenПогледнах това,което съм пускала снощи /то си беше копи-пейс/ и не съм се много вглеждала ,но "Булките бегалки" доста добре изглеждаха.Серияла имаше не лош рейтинг и младежка публика,но го преместиха по друг канал и ето рейтинга му:
24   KACAK GELINLER   TV8   20:31:07   22:38:00   1,91   4,95

Shocked Shocked Shocked Shocked

а от това,което съм пускала снощи - прегледах "Булките" трябва да са с по-висок рейтинг от "Черните пари"  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 77
  • ... да усещаш мириса на море ...

Шебнем Фера (Şebnem Ferah) - Sil Baştan (Изтрий всичко)

Песента с бъл. суб. тук

# 78
Момичета, здравейте!
Влизам за бързо, защото днес имах много дълъг и изморителен ден. Благодаря ви, че сте се отбили. Направих песента от първи епизод превод. Текста е страхотен, все едно е писан за Шафак.

fiuuuuuu fiuuuuuu fiuuuuuu

Изтрий всичко

# 79
Привет! wavey

Бамби,благодаря ти!  lovekiss
Ето че сериала ни си има вече и първия клип.
Песента е страхотна, текста също е хубав и много пасва на историята на нашите герои.

Спокойна вечер!

# 80
  • ... да усещаш мириса на море ...

Лея Кършан (Leya Kırşan) - Еджем и Нехир Наз Топал (Nehir Naz Topal) - Зелиш

Бамби   bouquet

# 81
Няколко нови снимки от Нур.

# 82
# 83
  Бамби   bouquet за фрагмана и ми харесва  Hug Hug
  Хубава събота на всички  Heart Eyes

# 84
Привет и хубави почивни дни!  wavey

Бамби, Мариола Hug Hug

Малко гифчета от заставката на сериала и от 1 епизод.

Последна редакция: сб, 11 окт 2014, 10:33 от * Дъга

# 85
Здвейте и от мен! tara_lezhka  Hug Мариола  Hug Дъга  Hug Благодаря за гифчетата, много са хубави. Ще се замисля за подписа си.
Много е неприятно, че изместиха часа на излъчването на сериала - 22.30. Това пишеше във фрагмана. Дори не му дадоха шанс. Беше излъчен едва един епизод и те направиха генералена оценка  ooooh! Смятам, че в този час рейтинга не само, че няма да се покачи, а и ще намалее. Аз няма да имам възможност да го гледам. Надявам се, че ще си променят решението, защото за Канал Д важи - Всяка заповед е предпоследна!

Пожелавам ви приятен уикенд с няколко снимки на нашите добре познати лица.

В момента чета една прясна новина при рускините и тя е, че сериала е изместен в събота, но не споменават от колко часа  newsm78 На фрагмана пишеше друго... Явно и самият канал още не знае кой сериал кога ще бъде излъчен  Joy

# 86
Политиката на Канал Д тази есен никой не може да я схване.
Те правят всичко възможно не да привлекат зрителите към своите проекти, а да ги отблъснат.
Непрекъснато сменят дните и часовете на сериалите си. Бясна съм им, ама сериалите които ми харесват, все там ги дават, късмет.

Но, трябва да бъдем оптимисти.

# 87
Момичета.аз съм бясна  #2gunfire #2gunfire

е тази политика на канала ми идва доста нанагорно #2gunfire #2gunfire

* Дъга аз пък няма да издържа,защото всички тези врътни ме дразнят и смятам,че не е уважително към драгия зрител.Е, то рейтинги,рейтинги,но при такава програмна схема на всички тр. канали  ooooh! ooooh! не виждам как може да се извади всяка година ,че и всяка вечер сериял,който да им носи 10 % рейтинг ooooh! ooooh! ooooh!А те програмните директори на другите канали са с килийно образование,че да не могат да им се противопоставят с качествени серияли Hug Hug
  Аз харесах 1-ва серия и денят, и часът ме устройва,но при всякаква друга промяна...ще ме лишат от удоволствието да гледам и не зная дали изобщо ще си помисля да загледам вече продукция на канал Д. ooooh! ooooh!
  Наистина съм много ядосана от това поведение на канала към всичките им серияли пуснати този сезон.Миналата година имаше подобна политика,но тази е още по-досадна #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 88
Здравейте! wavey

Идвам с две хубави новини. Руският екип е започнал превода на първи епизод на „Пътят на живота“, което  е страхотно. А втората е  може би още по-хубава и тя е, че се водят преговори с друг телевизионен канал- Стар ТВ за преминаване на сериала там. Евентуалното излъчване по Стар ТВ ще е отново в сряда, но от 22.15 часа. Късничко е, но всичко е по-добре от Канал Д. Не било потвърдено още, но в момента се водят преговори. Дано да стане, че в Канал Д явно няма да го бъде никой сериал тази есен. Поне докато им свърши запаса от нови проекти, които бълват, а после обричат на смърт.

Вие знаете ли какво е доверие?
Доверието е онова, което никога не предаваш!
Хората ви доверяват своите тела, рани, радости, любимите си, надеждите си, даряват ви дъха  си.
Затова лекарят, за да оправдае това доверие става герой във вашите очи, дори без да е излекувал собствените си дълбоки рани.

Д-р Вейсел

Хубава неделя на всички! Hug

# 89
Силно се надявам да се договорят и нашият сериал да се излъчва по Стар, защото това е една по-отговорна телевизия.

Общи условия

Активация на акаунт