Нур Феттахоолу и Енгин Йозтюрк в По пътя на живота - Hayat Yolunda

• 58 421
  • 585
  •   1
Отговори
# 540
А Георгиева, тъкмо мислех да ти се карам.  #Cussing out Само ми гледаш профила във вбокс, а не идваш тук да видиш снимки, фрагман, резюме, епизод...  Laughing

MarBS, моите също си отидоха...  Crazy така като гледам снимките май сватбата ще дойде на Йелда и Селим, разбира се ако има такава, защото сега пък не видяхме нито една снимка. Може да е била някаква мечта, знам ли  newsm78 Селим държи едни бели листчета сгънати и превързани с червена панделка, започвам да си мисля, че ги е раздал на Шафак и Кузу и че това са покани за сватбата  piasyk

# 541
 Hug Hug Hug

А Георгиева, тъкмо мислех да ти се карам.  #Cussing out Само ми гледаш профила във вбокс, а не идваш тук да видиш снимки, фрагман, резюме, епизод...  Laughing

Не само гледам ами и цъкам,  Peace голям съм ти фен!  Hug Heart Eyes

Ся кво да ви кажа, девойки, недейте така, не страдайте   spoko Не била се омъжила Сеза - голяма работа.  smile3533  Младо е още, неопитно, тъкмо я повишиха от сестра в спешното, в операционна сестра.  Laughing Нека му! Да поработи още малко.  Mr. Green И нейния принц ще дойде   някой ден.

Шегата настрана, но си спомням в едно интервю, което Дъгичка беше пуснала преди време, още тогава ставаше ясно, че любовта на Сеза към Селим е различна.  newsm78 newsm78 newsm78 Една такава като на мойта дъщеря към Джъстин Б.  Joy Joy Joy Joy  

Последна редакция: вт, 13 яну 2015, 09:52 от g_georgieva08

# 542
Здравейте!

Кратко съдържание на финалния 13 епизод

2 част

Алп лъже Мелис и разбирайки за това, тя изпада в ярост. В гнева си тя обвинява за всичко Шафак и иска да й отмъсти. Тя предприема нещо изключително глупаво, което поставя в опасност живота и на двете. Опитвайки се да спаси живота на детето на Мелис, Шафак преминава през голямо изпитание.
Алп осъзнава,че вече няма бъдеще с Шафак и прави крачка назад, а учителят Вейсел е подготвил голяма изненада за своите ученици.

# 543
Момичета, ще пуснете ли един линк за гледане?

# 544
 bye  Добра вечер и приятно гледане  Peace Hug
Момичета, ще пуснете ли един линк за гледане?
http://www.canlitv.io/kanal-d

# 545
Благодаря ти, Дайче!

# 546
  ooooh!  Наложи ми се да отворя този линк за канал Д  Sad   с първия имам проблем ...  newsm78
ecanlitvizle1.blogspot.com/2014/01/kanal-d-izle.html

# 547

Влизам, гледам, всичките по живота Laughing "по пътя..." му никой не е останал снощи.  Sunglasses
И как да разберем сега коя е била булката?  Thinking

# 548
Нормално в този късен час да няма гледаемост, това и рейтинга го показва:
TOTAL
33 HAYAT YOLUNDA KANAL D 23:27 01:29 2.06
AB
16 HAYAT YOLUNDA KANAL D 23:27 01:29 2.71
 20+ABC1
20 HAYAT YOLUNDA KANAL D 23:27 01:29 2.92

Никога до сега не е бил толкова нисък рейтинга, а е финален епизод. Канал Д успяха да съсипят поредния си сериал.

Георигева, аз също не съм гледала, но свалих епизода. Пуснах го през вентилатора и май сватба няма, а още повече булка  Grinning Момиченцата са облечени като ангелчета в едната сцена, Джем и Шафак се прегръщат, но не съм гледала продробно.

# 549
Здравейте! wavey

Не съм гледала още дългоочаквания финален епизод, но ако някой вече го е направил да сподели с другарчетата. Имаме си хепиенд, макар че рускините смятат, че финала е лош, защото нямало целувки, а май и сватби също. Как не ги е срам да им попарят надеждите. Joy

За най-нетърпеливите, първото клипче със сцени от 13 еп. с бг субтитри. Бамбито я няма и се наложи да извикам неволята и да си припомня как се редят субтитри. Така че, каквото-такова. Laughing Laughing

https://www.youtube.com/watch?v=sdhCr4F2cmI&feature=youtu.be

http://www.vbox7.com/play:2027850261

Утре надявам се ще има повече, а дано скоро и превод на целия епизод.

Последна редакция: чт, 15 яну 2015, 20:53 от * Дъга

# 550
Абе на сватба прилича.

# 551
MarBS Hug, не виждам снимката, която си сложила но може и да си права. Гледалите да кажат. Аз отивам да прегледам най-после серията по диагонал, тоест да погледам картинки.

# 552
 bye  Добра вечер на всички  bye
MarBS Hug, не виждам снимката, която си сложила но може и да си права. Гледалите да кажат. Аз отивам да прегледам най-после серията по диагонал, тоест да погледам картинки.

Дъгичка  Hug  Бамби  Hug  във вас ми е надеждата да си корегирам впечатленията си от снощния фатален за сериала финален 13 епизод  Sad
MarBS  Hug  и аз не виждам снимката също  newsm78
 Rolling Eyes  Признавам си без бой   Wink  аз гледах снощи финалния  епизод и на първо гледане "по картинки"  smihesorry  това е единствения епизод, от който съм разочарована  ooooh!  Обяснявам се го по-скоро  Crossing Arms, че е било много трудно на целия снимачен и актьорски екип да "финализира" случилото се дори само в предишния 12 епизод  Sad  Докато се чудехме Йелда ще остане ли жива ... бързо-бързо операция, реанимация, че дори и се включи в един невероятен спринт  running за спасяването на Шафак  #Crazy  Двете момиченца се "заобичаха" като сестрички ... по-точно като близначки с късмет на щастливо влюбените си "майка и баща" ... Къде ти време за пищни сватби, някоя и друга прегръдка, целувка ... и по подразбиране "лошите" станаха добри и всички ще живеят по-щастливи и влюбени от преди  kiss dancing

Приятна вечер  Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 15 яну 2015, 23:16 от dai4e

# 553
Извинявам се,ето тук https://www.facebook.com/HayatYolunda2014/photos/a.3887574312762 … ype=1&theater
 може да я видите.

# 554
Добро утро!
MarBS, dai4e, * Дъга, g_georgieva08  Hug
Аз все още не съм изгледала подробно целия финал, но смятам също като Дайчето, че прекалено много неща трябваше да се случат, за отрицателно кратко време и нещата бяха попретупани.

Благодаря на Дъгичка за клипчето, както винаги се е справила чудесно!
Подготвили сме още три клипчета:
Признанието на Селим
Прощаване с Учителя
Синдромът “Последната дума е моя”

Последна редакция: пт, 16 яну 2015, 15:07 от BaMbIto

Общи условия

Активация на акаунт