ВЕЛИКДЕНСКИ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР!!!

• 22 919
  • 666
  •   1
Отговори
# 360
ето какво имам да споделя Wink

Сега пускам и списъкът до момента, а който не се вижда,моля дя се добави към него.
Това са се обадилите и сигурните,като не виждам някои от нашите мами-Марина,милена,Дуци...........
Мене ме няма в списъка. Мога на 15.04 цял ден, предпочитам в Южния парк.

# 361
  • sofia
ето какво имам да споделя Wink

Сега пускам и списъкът до момента, а който не се вижда,моля дя се добави към него.
Това са се обадилите и сигурните,като не виждам някои от нашите мами-Марина,милена,Дуци...........
Мене ме няма в списъка. Мога на 15.04 цял ден, предпочитам в Южния парк.

ок,извинявай Embarassed,дописвам те Wink

# 362
  • sofia
Вики,аз няма да мога,нямам място, а и няма как да ги закарам до парка.Трябва да сме пред ЦУМ Wink

Нещо ми стана сложно Sad
Добре де....

маси казаха,че имат Милена ,а тя е в ЦУМ с нас в събота.

При теб има 2 и 2 чакат да се вземат newsm78

Нека момичетата с коли,които ще са парка се опитат да ги вземат-Гери,Ефросина.......На Гери само дето много й станаха,ама Tired

Вики,и да ги вземеш те не вършат работа пред ЦУМ,трябва да се разкарват до парка SadЗатова е най-лесно директно за парка да се вземат Wink

Кой още се обади,че има маси,освет тези 5 до момента newsm78

И кажете в кого какво има де Praynig
Аз ще взимам нещата от Доганово и Надежда,а Маринчето от Перник и ще ги опишем.

# 363
  • sofia
Ако имате нужда от помощ през седмицата или в събота и неделя в Южния парк - на линия съм, а и живея до парка.

определено в парка ще имат нужда от помощ Hug

сега се върнах назад в темата Wink
Има две маси плюс 4те ...НО ЩЕ ТРЯБВАТ ОЩЕ Simple Smile

Зари,можете ли с Васко да вземете другите две,които остават и да ги оставите в парка в събота сутрин PraynigА тези във Вики ще ги мислим как до стигнат до парка Tired
Ние имаме 2-ва Вики едната и на Милена Wink

# 364
Ако имате нужда от помощ през седмицата или в събота и неделя в Южния парк - на линия съм, а и живея до парка.

определено в парка ще имат нужда от помощ Hug

сега се върнах назад в темата Wink
Има две маси плюс 4те ...НО ЩЕ ТРЯБВАТ ОЩЕ Simple Smile

Зари,можете ли с Васко да вземете другите две,които остават и да ги оставите в парка в събота сутрин PraynigА тези във Вики ще ги мислим как до стигнат до парка Tired
Ние имаме 2-ва Вики едната и на Милена Wink

Васко в събота трябва до 8.00 да е в Дружба. Ще има ли човек толкова рано в парка и всъщност от колко до колко ще се стои на двете места?

# 365
момичета,чъжелявам че не съм в кондиция тия дни-ама много неразположения с тая бременност ooooh!-няма да ги описам цветно ,че пак ще Sick....
да кажа за базара-естествено по закона на гадостите се падам на работа и двата днище гледам да се измъкна обаче и ще бъда и двата дни до обяд-по-удобно ще ми е ЦУМ-пък и гледам ,че за там са по-малко хора
така...в мен има картички-доста-около 40 бройки,бижутата които се събраха на акцията както и няколко сувенирчета и дребни нещица-но те за малко....казвайте тези бижута как ще се разпределят newsm78
тва тук от мен-отивам да попиша и в другата тема

# 366
  • sofia
момичета,чъжелявам че не съм в кондиция тия дни-ама много неразположения с тая бременност ooooh!-няма да ги описам цветно ,че пак ще Sick....
да кажа за базара-естествено по закона на гадостите се падам на работа и двата днище гледам да се измъкна обаче и ще бъда и двата дни до обяд-по-удобно ще ми е ЦУМ-пък и гледам ,че за там са по-малко хора
така...в мен има картички-доста-около 40 бройки,бижутата които се събраха на акцията както и няколко сувенирчета и дребни нещица-но те за малко....казвайте тези бижута как ще се разпределят newsm78
тва тук от мен-отивам да попиша и в другата тема

споко бре,важното е да си здрава ,другото ще се нареди.А за базара когато можеш Wink
При това положение аз си мисля дали да не пробам да закарам двете маси от Вики до парка в събота newsm78
Но кой ще вземе другите две Praynig

# 367
Дадох всичко на мъжът на viki1

Кашонче с пликовете 68 на брой заедно със списък и цените, и една малка картина и количката Simple Smile

Пожелавам Ви успешен благотворителен базар на 15 и 16.

Съжалявам, че само толкова можах да помогна, т.е. че нямам възможност за повече.

# 368
  • sofia
Дадох всичко на мъжът на viki1

Кашонче с пликовете 68 на брой заедно със списък и цените, и една малка картина и количката Simple Smile

Пожелавам Ви успешен благотворителен базар на 15 и 16.

Съжалявам, че само толкова можах да помогна, т.е. че нямам възможност за повече.

мерси много  bouquet

Пликчетата ще разделим,другото ще оставимз а ЦУМ, а количката знаеш Winkще отпътува за Плевен Heart Eyes

# 369
момичета, приготвяйте още една маса  Laughing. оказа се, че керамичните фигурки, за които ви казах, са над 100 броя. общо 4 кашона. аз ще се разбера с кика допълнително как да ги вземе. просто на вас да кажа, за да ги имате предвид при разпределението на нещата.
поздрави!

# 370
Роси нещо не разбрах много много - аз имам две маси - от мене си, щом ще съм и двата дена на Цум - нека си останат при мен, обаче на Цум няма ли поне още две да ни трябват newsm78 newsm78,уф обърках се тотално, сега отивам да мисля за още маси, и кой ще ни докара другите неща пред Цум - и аз нали едно кашонче с порцеланки разни приготвих - и тях ще взема. не може ли в Петък следобед да се видим и да ми дадеш всичко за Цум - имам предвид нещата за продажба. или как newsm78
забравих да добавя - имам разпечатани 30 броя от презентацията на Движението, утре ми обещаха още Hug

# 371
  • sofia
Роси нещо не разбрах много много - аз имам две маси - от мене си, щом ще съм и двата дена на Цум - нека си останат при мен, обаче на Цум няма ли поне още две да ни трябват newsm78 newsm78,уф обърках се тотално, сега отивам да мисля за още маси, и кой ще ни докара другите неща пред Цум - и аз нали едно кашонче с порцеланки разни приготвих - и тях ще взема. не може ли в Петък следобед да се видим и да ми дадеш всичко за Цум - имам предвид нещата за продажба. или как newsm78
забравих да добавя - имам разпечатани 30 броя от презентацията на Движението, утре ми обещаха още Hug

Вики Heart Eyesуспокой малко топката и чети бавно Praynig
значи,ти и маш 2 твои+1 на Милена и стават 3!!!!
+4 те които са на Албен,нали така newsm78

На нас повече от 2 не ни трябват,в парка ще е навалицата WinkДобре,нека си останем на ЦУМ с твоите и на Милена-3,но проблема е как другите 4 да стигнат в 9.30 ч. в Южният парк Sad

защо да ти давам неща за ЦУМ,и аз съм там бе пиле Hug

# 372
  • sofia
момичета, приготвяйте още една маса  Laughing. оказа се, че керамичните фигурки, за които ви казах, са над 100 броя. общо 4 кашона. аз ще се разбера с кика допълнително как да ги вземе. просто на вас да кажа, за да ги имате предвид при разпределението на нещата.
поздрави!

Mr. Greenлеле,то и ние търсим още маси,ама Tiredняма за сега Sad

# 373
Вики Heart Eyesуспокой малко топката и чети бавно Praynig
значи,ти и маш 2 твои+1 на Милена и стават 3!!!!
+4 те които са на Албен,нали така newsm78

На нас повече от 2 не ни трябват,в парка ще е навалицата WinkДобре,нека си останем на ЦУМ с твоите и на Милена-3,но проблема е как другите 4 да стигнат в 9.30 ч. в Южният парк Sad

защо да ти давам неща за ЦУМ,и аз съм там бе пиле Hug
[/quote]
а ясно - ми чета ама не вдянах, все пак съм си от село де, имам  нужда от загряване hahaha
добре де намери ли се кой да вземе масите от Албен, ако да речем аз ги взема в Петък от него - как да ги събера моите и неговите в колата - нема начин просто ooooh! много ми се иска ама немога. а момчето каза че са дървени, разтегателни маси - ще свършат муцинка работа.уф .

# 374
  • sofia
та ние от Перник  Laughingсме големи гражданки Wink

опитвам се да открия на тел.Ивет -  в нея ми е надеждата.тя ще е в парка и е с кола.........

а ти еветуално барабар с масите първо в парка и после на ЦУМ.Нещо такова newsm78
или ако не се появи някой с бус и да свърши всичко Praynig

Общи условия

Активация на акаунт