Сега пускам и списъкът до момента, а който не се вижда,моля дя се добави към него.
Това са се обадилите и сигурните,като не виждам някои от нашите мами-Марина,милена,Дуци...........

Затова е най-лесно директно за парка да се вземат 

А тези във Вики ще ги мислим как до стигнат до парка 

А тези във Вики ще ги мислим как до стигнат до парка 

-няма да ги описам цветно ,че пак ще
....
-няма да ги описам цветно ,че пак ще
....

ще отпътува за Плевен
,уф обърках се тотално, сега отивам да мисля за още маси, и кой ще ни докара другите неща пред Цум - и аз нали едно кашонче с порцеланки разни приготвих - и тях ще взема. не може ли в Петък следобед да се видим и да ми дадеш всичко за Цум - имам предвид нещата за продажба. или как 
,уф обърках се тотално, сега отивам да мисля за още маси, и кой ще ни докара другите неща пред Цум - и аз нали едно кашонче с порцеланки разни приготвих - и тях ще взема. не може ли в Петък следобед да се видим и да ми дадеш всичко за Цум - имам предвид нещата за продажба. или как 

успокой малко топката и чети бавно 

Добре,нека си останем на ЦУМ с твоите и на Милена-3,но проблема е как другите 4 да стигнат в 9.30 ч. в Южният парк 
няма за сега
успокой малко топката и чети бавно 

Добре,нека си останем на ЦУМ с твоите и на Милена-3,но проблема е как другите 4 да стигнат в 9.30 ч. в Южният парк 

много ми се иска ама немога. а момчето каза че са дървени, разтегателни маси - ще свършат муцинка работа.уф .