Юнак или мадама шава във коремчето на МАРТЕНСКАТА мама?! - тема 3

• 37 653
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
sweetydesy , добре си дошла и честито за двойната радост!    bouquet

ShySun и аз като се ококоря и всякакви мисли ,не се чувствам депресирана , но се усещам,че имам нужда от повече внимание и обгрижване ,а не го получавам   Confused Моят мъж и за 2ри път е болен в рамките на месец и все му е криво,все зле - аз се грижа повече за него. Май от това ще се депресирам .
Усещам и че като стана по-рязко ,ме прорязва ниско долу. Трудно ми е да свикна да действам плавно.

Ако Smehuranka види поста - ако може да ме пише 14.03 ,нещо в началото съм объркала и едно  stork-girl
  bouquet

# 436
леле колко новинки приятни съм пропуснала
лека и безпроблемна бременност sweetydesy

Butterfly<3  за магнерота - би трябвало да ти подейства при по-продължително пиене
Аз започнах от миналия месец със 7 дни  три пъти по две  +  но-шпа  и след това 3/1
Миналата седмица имах проблем с болки и зацапване и пак ми назначиха 3/2 за 7 дни, след което 3/1
Докато взимам по 3/2 всичко е  наред, но при намалянето на дозичката проблемите пак започват
В понеделник ще питам АГ колко дълго може да се пият  по 2

за  кола-маската ---  доста се порових в интернет за хубав депилатоар да е с малко  по дълъг ефект от бръсненето.  Някой ползвал   ли е

# 437
Депилатоара  е много гаден, аз съм ползвала и не ми харесва въобще, няма по траен ефект, трябва да е много силен за да премахне космите, ако преди това са били бръснати и е такава невероятна химия, така мирише  Sick не е за препоръчване. Най-много да ти стане лошо или да направиш алергия.

# 438
Момичета,ще си имаме още един син stork-boy sling! Много съм щастлива малкия за сега е много добре цели 385 грама е ,според лекарката е много възможно да надмине баткото  newsm30(той се роди 4.200) има и дълги крака ..абе изобщооо чакаме мъж мечта  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 smile3521 newsm17 дано всичко мине успешно и през март да се гушкаме с малкия юнак  Heart Eyes

# 439
мъжка мама Софи  поздравления
ама големички твоите  бебета 

моето първото  беше 3950
сега малкия е 302гр в 18-19 седмица и лекарката каза че е големичък
ти  в коя седмица си

# 440
по цикъл съм 19 седмици +6 дни  а по размери на бедрото на бебо сме 23 седмици  newsm53
Забравих да си призная за килограмите Embarassed до сега съм качила цели 12 кг ..и то 5 само за 1 месец ... Mr. Green Embarassed явно пак ще ставам меко казано огромна  ooooh!

# 441
мъжка мама Софи  поздравления
ама големички твоите  бебета 

моето първото  беше 3950
сега малкия е 302гр в 18-19 седмица и лекарката каза че е големичък
ти  в коя седмица си

Миналата седмица бяхме на ФМ, и по съвпадение и ние тогава бяхме 302 гр, 18 седм +3, вървим си големички, но, какво да се прави, моя термин беше за 22 март, но сега доста по-напред според бебето минава-на 13 март  bouquet

# 442
Здравейте и от мен Simple Smile Потвърдено - чакаме момченце. Днес сама си причиних доста стрес, оказа се, че лекарката, при която имам час, въобще не е в тоя МЦ, в който отидох и докато намеря правилния, закъснях с 10 минути. Прегледът започна доста неприятно - защо съм отишла толкова рано за ФМ. Обяснявам, че по препоръка на АГ-то, е трябвало да ида между еди кой и еди кой ден, контрира ме с ироничен въпрос - явно съм избрала първата възможна дата, после за резултатите от БХС ме разпитва - отговарям, че са нормални/добри, искала точни стойности, такова нещо като нормални/добри нямало и др. подобни хапливи бележки. Не ме бяха предупредили да нося копие от резултатите от БХС.
След това ситуацията се успокои, прегледът мисля, че беше обстоен, през цялото време ми обясняваше какво вижда и т.н., но първоначалното отношение ми остави доста горчив привкус. ММ настоява ако има следваща ФМ, да я правим в "Надежда", там никой не би си позволил подобни реплики.

# 443
Krasimilo, подобно отношение за  мен е неприемливо,особено към бременна жена!!!Съгласна съм с мъжа ти,че в Надежда, не би срещнала укори и намусени физиономии...,а всъщност можеш ли да споделиш къде те посрещнафа така?
И въпреки всичко не го приемай лично,всеки има лоши дна,авно си попаднала на такъв Grinning Най-важното е че бебчо е добре!

# 444
"Марковс" при Павлова. Умишлено не дадох повече подробности отначало, защото приемам, че е било инцидентно. Отчитам и моята грешка - закъснение от 10 минути (за което предупредих), това може да я е изнервило.  За същата лекарка има хубави мнения по други форуми. По-важното е, че не претупа прегледа и че плодът се развива добре (цели 300 г в 18+5). Simple Smile

# 445
честито на всички за хубавите новини,
на тези, кото чакат или имат някакъв проблем, желая бързо и безпроблемно да минава всичко.
Добре дошли и на новите мами, лека бременност.
аз не пиша нищо само ви следя, защото не се случва нищо интересно.
Бебето си рита, корема ми расте засега нормално, на 5ти сме на видеозон за пола, дано да се покаже, че според американските стандарти ще имам най - много още един и то в края на бременноста. В краен случай ще плащам ако трябва за да видим какво ще е.
Относно колата маска, аз си правя от много време, вече и три - 4 пъти откакто съм бременна, засега не съм имала проблеми. Моя позната си направи даже ден - два преди да роди. Според мен ако сте я правили няма да имате проблеми, но ако ще ви е за първи път, особенно след бръснене мнго боли, поне мен много ме болеше първия път, бях като протрита Laughing
Някой да каже нещо за шишетата и бибероните? на какви марки сте се спрели. МОже и относно козметиката, за тези които вече са имали по едно бебе  newsm03

# 446
с първата ползвах изцяло бебешката на Нивея,самата аз им ползвах продуктите /душ гел, шампоан, за таткото продукти за бръснене техни/ и бях доволна /до преди 3-4 години, когато смениха фирмата вносител и не съм сигурна за качеството/
с втората ползвах ... нищо- детето има перфектна кожа /много по-хубава от на сестра й/, къпане всеки ден- кожата не се нуждае от мазане и простотии /ни зехтини, ни мас, ни козметики/ да се чувства добре
козметиката отдавна за мен е в графата ПР продукт- създаден, да си даваме парите
сега в момента големите се къпят с 2 в 1 /шампоан за коса и тяло/ на Клоран- много съм доволна от него
самата аз на 35 години не ползвам никакъв крем за лице /преди да забременея като ходех на работа бях започнала да се гримирам, от година и половина някъде, ползвах ББкрем като основа за лицето и това е/, никой не ми дава повече от 27-28 годишна Simple Smile)))
от Мустела навремето голямата ми се изприщи и като я мажеш пищеше
така, че ако изобщо решите да ползвате козметики- подсигурете си мострички и вижте как ще реагира детето ви, че някоой от тях струват майка си и баща си и са обикновено големи количества
и предишните бременностти и тази си ходя редовно на козметик, махам всичко Simple Smile въпрос на навик може би- и с двете предишни съм  си ходила до последно, не съм имала проблеми

# 447
babysladkata mini ти е дала много добър съвет - зареди се с мострички и пробвай. Simple Smile  Аз лично винаги съм залагала на среден клас козметика, използвала съм Себамед , HIPP, Нахткерцен и Бюбхен. Доволна съм от Нахткерцен, Бюбхен- измивен гел, шампоан,слънцезащита, зимен крем , От продуктите  при подсичане използвам Бепантен.    Това са продукти, които мога да препоръчам....  все пак е въпрос на кожа и сами ще тествате кое ви понася.

За шишета и биберони харесвам  и сме използвали най-вече NUK и Tommee Tippee. Друга известна и доста използвана марка е Avent.  Peace

# 448
  • София
Здравейте ,момичета ! Добре дошли на новите мами  Hug !
Честито на всички ,които са узнали цвета на гащите  Heart Eyes !

При нас нищо интересно ,освен че се налага да ходя на работа до края . Служебно предстоят разни промени и преструкториране и в общи линии няма как да излезна в болничен по-рано  Sad  ,но се преживява .Сега съм в трескаво търсене на зимно палто ,което да ми топли ,когато съм с големия корем ,а и да мога да го нося и догодина .

Да се включа малко и по темите ,които обсъждате  Grinning :
Когато се роди Йоана ,накупих козметика основно на A-derma и Avent,като цяло A-derma ми допаднаха повече .Малко по малко с времето ,след годинката ,преминах на Hipp и Бочко .Мисля и сега пак да постъпя .Аз съм с атопичен дерматит ,наскоро ми казаха ,че и Йоана проявява подобни признаци ,така че  в началото ще заложа на подобен тип козметика и с бебо.За дупето съм ползвала основно и само крем "Македонска мас " ,честно казано това кремче върши чудеса  Peace !
За шишетата и на мен са ми фаворит на Tommee Tippee ,но според мен ,ако кърмите до 6-тия месец са абсолютно излишни  Peace (друга излишна покупка -стерилизатора ,поне според мен  Peace ) .
Лично за мен едни чашки за замразяване и съхранение на храна са много полезни ,в началото можеш даприбираш кърма в тях и да замразяваш ,а после са много удобни да разнасяш храната на бебо на вън .Аз все още ги ползвам ,за да замразя супа или друго ядене за малката .
В момента се епилирам с бръснач ,тъй като от доста време правя лазерна епилация и този метод само се препоръчва за подръжка м/у процедурите (не че има кой знае какво да се маха вече  Laughing ) .

И да се поооплача малко  .... имам ужасни киселини  ooooh! направо не се трае  !

Чао за сега от мен и ще гледам по-често да се разписвам  Simple Smile !

# 449
Здравейте момичета! Честит празник на народните будители !!!
Аз онзи ден така се ядосах на едни хора, че ме стегна корема и едва вървях. Слава Богу ми отмина без да пия нищо, но явно че нервите не са шега работа ...
Вчера пък цял ден ме боля десния бъбрек и само но-шпа пия, отпуска ме за около 2 часа и после пак пробожда. Тамън се успокоих, че е минало и цяла нощ се въртях като побесняла. Търпима е болката де, но се притеснявам вече. Сега пак малко ме отпусна, но ако пак се прояви смятам да посетя някоя болница ...
Имали ли сте подобни проблеми, някой може ли да каже нещо за облекчаване на болките освен но-шпа?

Общи условия

Активация на акаунт