Юнак или мадама шава във коремчето на МАРТЕНСКАТА мама?! - тема 3

• 37 681
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте и от мен!

И аз имам едно зъбче, което ме боли от сладко и студено и се чудя какво да го правя. Може да отида за да го погледне зъболекаря и ако каже, че не е спешно ще отложа до след раждането.
По повод женската консултация, моя гинеколог установи бременност в 4-та гестационна и един песец ме гледаше всяка седмица, след това разреди през две и така до миналата седмица. Тогава ми каза, че сме си изхабили прегледите по здравна каса и ще трябва да си платя пакет ЖК до края на бременноста. До колкото разбирам е въпрос на лична преценка на следящия бременността.

# 331
Здравейте  Hug

Не се включвам често, но ви чета редовно. Бях вчера на ЖК, но няма нищо интересно. Към края на месеца ще се запиша за ФМ, тогава се надявам да разберем пола Flutter

Много е гадно времето при нас, цял ден вали и хич не ми се мисли как ще е зимата  cold

Преди си купих витамини Пренатал и олиото на Икаров против стрии, дано има ефект, че досега се мазах с лосион на Дева, обаче ми се нацепи корема  Confused
А витамините кога ги пиете ? Аз мисля да взимам вечер, че сутрин пия 3 хапчета и се задавям, та ще ми се съберат много.

За количка и аз съм се ориентирала към триколка за сега. Но съм ги гледала само онлайн, като почнем да гледаме по магазините може и да се спрем на друга. Ето тази съм харесала : http://ohoboho.net/detska-kolichka-lorelli-monza-3-v-1-bertoni.html

# 332
Гледам говорите си за колички ,аз още се чудя каква да е дали за породени деца или стандартна за 1 дете спряла съм се на 2 модела първата е за породени-http://ohoboho.net/bebeshka-kolichka-explorer-phil-and-teds.html и другата е тазиhttphttp://philandteds.com/bg/Products/Push/smart#.VEprKmd5P84 даже сега е на промоция в хиполенд и силно се изкушавам .Има те ли мнения за тях.

# 333
Здравейте момичета!
И аз имам проблем с 1 зъб, но като че ли не етолкова спешно. Зъболекарката ми е лична приятелка и каза, че няма да е добре да го човърка сега, защото ще й трябва снимка. Ако имам силни болки и не е добре работата, ще го отвори да види какво е положението, но не иска да бързаме Simple Smile И аз на това се надявах

По отношение на количките, може би е рано, но ние вече купихме такава. Надявам се да е добро попадение - харесват ми големите гуми и това, че е лека - само 8 кг. Взехме я на много добра цена, ако някой се интересува да ми пише на лични.
http://romeybaby.net/online-shop/index.php?route=product/product … amp;product_id=63

Сега мислим за столче за кола, защото към тази няма. Ако излезе нещо добро, сигурно пак ще се поразбързаме Simple Smile
Лека вечер за сега Simple Smile

# 334
Пропуснах да ви кажа, че съм харесала 1 кошарка от Лабиринт, в промоция е до 13.11. Дали някоя мама няма впечатления от нея?
http://www.baby.labirint.bg/index.php/legla-i-koshari?view=produ … rt_category_id=19

# 335
  • Варна
Здравейте на всички
При мен нищо ново- освен че ми се струва че коремчето ми се увеличава ежедневно.

За сега не мога се включа в училището за бременни на "9 месеца", тъй като е в работен ден, но смятам да се отразя тази седмица на йога в дакини- тя е от 10.00 в събота. Ако има и други желаещи от Варна- ще се радвам да се организираме. Евентуално ще се опитам да посетя на 8.11. училището, организирано от сп. Моето дете.

До скоро на всички

# 336
Здравейте, момичета  Hug
Първо честито за хубавите новини, особено на Елица   bouquet
Понеже продължава разговора за количките- да снеса малко информация  Mr. Green - на 21,11 хиполенд имат годишнина и всичко ще е с -25% (мисля,че може да се добави и отстъпката от 5% с членска карта). Това мен много ми хареса,защото ще можем да си позволим и по-хубава количка за същите парички.
Иначе- при мен пак някакви гадости  Confused
Скрит текст:
Вчера бях на ФМ- детенце изостава с почти 3 седмици... И по-лошото- има нещо нередно със сърчицето- изпратиха ни за днес в 3та градска за ехокардиография, нищо не искаха да ни кажат повече... И така- сега пак чакаме и се надяваме всичко да е наред. Не знам още колко гадости ще мога да поема, надявам се само да се справим... Извинявам се ,че ви натоварих пак.
Лек и успешен ден от мен  Hug

# 337
slunchogleda имаш много стиснати палчета от мен Praynig всичко да е наред с бебето ти .
Аз снощи не можах да спя нещо носът ми се запуши тя и малката е болна ,пак ще  трябва да отлагам последната ваксина ,а така ми се искаше да и я бият и да свършват вече.Ами това е от мен лек и усмихнат ден  bouquet

# 338
Слънчогледа, стискам палци всичко да е наред с бебчо  Praynig  Hug

# 339
Добро утро! Някой записал се за утрешната лекция на сп. "9 месеца" в София, "Дон Домат"?

# 340
Слънчоглед, аз миналата седмица си направих фетална ехокардиография и не съжалявам
над час беше прегледа, всичко от до
на сърчицето на бебето има спонтанно връщане на кръв от едната клапа, но ще го уточним отново в 28 седмица
добре е, че се правят такива прегледи, стискам ти палци отново бързо да разсеете притесненията
минах на преглед за хидронефрозата- за сега е лека степен и няма да се налага да лекуваме, дано така се задъжи до края
вероятно разположението на бебето е такова, че притиска легенчето и от това се получава

# 341
Здравейте, момичета  Hug
Първо честито за хубавите новини, особено на Елица   bouquet
Понеже продължава разговора за количките- да снеса малко информация  Mr. Green - на 21,11 хиполенд имат годишнина и всичко ще е с -25% (мисля,че може да се добави и отстъпката от 5% с членска карта). Това мен много ми хареса,защото ще можем да си позволим и по-хубава количка за същите парички.
Иначе- при мен пак някакви гадости  Confused
Скрит текст:
Вчера бях на ФМ- детенце изостава с почти 3 седмици... И по-лошото- има нещо нередно със сърчицето- изпратиха ни за днес в 3та градска за ехокардиография, нищо не искаха да ни кажат повече... И така- сега пак чакаме и се надяваме всичко да е наред. Не знам още колко гадости ще мога да поема, надявам се само да се справим... Извинявам се ,че ви натоварих пак.
Стискам палци всичко да е наред,късмет ти пожелавам.Потърси и друго мнение,не се доверявай да едно.
Лек и успешен ден от мен  Hug

# 342
  • София
Добро утро! Някой записал се за утрешната лекция на сп. "9 месеца" в София, "Дон Домат"?

Да  Hug Ще се радвам да се видим  Simple Smile

# 343
slunchogleda, стискам палчета всичко да е наред и те  Hug Hug Hug

# 344
  • Варна
Слънчогледа, късмет с малчо и от мен. Hug

Честито на Дългото чорапче за покупката. Simple Smile
Sweety, моята лекарка ми препоръча крем на " Мустела " против стрии, лично изпробван от нея 2 пъти. Дано да има ефект, макар че да си призная забравям да се мажа с него всекидневно. Embarassed Витамините гледам да ги пия до 10 ч. преди обяд. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт