За спонтанните и мисед аборти- моята история и съвет към вас

• 324 226
  • 2 098
  •   2
Отговори
# 2 070
Аз за Николай Ковачев говорих, но предвид колко е зает този човек, ми се искаше да имам резервни варианти. Четох в друга тема имена на лекари, та ще помисля.
Хич не се и надявам вече, че ще потръгне тази бременност. Просто не знам от тук накъде да тръгна наистина. Мислех отново да е медикаментозен, че по-лесно, но пък не е лошо и да да изследват ембриона, за да видя имало ли е проблем с него. Изобщо е пълна каша в главата ми..

# 2 071
Аз съм написала в поста си, че е Николай Ковачев Simple Smile

# 2 072
Здравейте. Аз също съм с втори аборт от преди няколко дни, още чакаме резултати от генетичното изследване. Записах час при д-р Калчев, но е чак за октомври месец. Ще запиша в понеделник направо при Михайлова, но предполагам, че и за там се чака много. Бихте ли ми казали кой Ковачев обсъждате? В гугъл виждам Николай и Стефан, но предполагам, че за Стефан Ковачев става въпрос.
Др Николай Ковачев преглежда в репробиомед Овча купел или в болницата където изражда Софиямед (погледнете в супердок). Истина е да, чака се много даже понякога часовете са дуплирани но нормално е понеже е добър лекар. Със третата бременост бях много скептична понеже загубих вяра в лекари и си мислих че този сигурно иска пари но не е така на фона за софия не е скъп лекар и много човечен!

# 2 073
А къде е по-добре да се запише час при него или няма значение? В Софиямед видях, че има часове само Четвъртъците, което не е крайно обнадеждаващо…

# 2 074
Николай Ковачев ли е най-добрият за спонтанни аборти?
Толкова е объркващо. Някои казват Надежда, други Щерев, трети Калчев, четвърти Сигридов, пети Станулов, шести Вита... И всички се отричат един друг...

# 2 075
Не знам и аз. Четох много за Ковачев. В момента съм в Надежда и ще видя нагласите там как са… Много е трудно да се вземе такова решение - къде и при кого..

# 2 076
Благодаря много, момичета. Luellis, извинявам се, не съм видяла, че си написала Николай Ковачев.

# 2 077
При  Николай Ковачев доколкото знам е по-добре в Репробиомед, заради по-добра апаратура там. Мен ме седеше, когато беше при Сигридов и за това нямам впечатления от новите му работни места, но има група с негови пациентки и може да прочетете много истории от първа ръка, както и да следите графика му Simple Smile

# 2 078
При  Николай Ковачев доколкото знам е по-добре в Репробиомед, заради по-добра апаратура там. Мен ме седеше, когато беше при Сигридов и за това нямам впечатления от новите му работни места, но има група с негови пациентки и може да прочетете много истории от първа ръка, както и да следите графика му Simple Smile

Да, именно заради мненията си насочих към него. Запазих в репробиомед, та да видим!:)))

# 2 079
Николай Ковачев ли е най-добрият за спонтанни аборти?
Толкова е объркващо. Някои казват Надежда, други Щерев, трети Калчев, четвърти Сигридов, пети Станулов, шести Вита... И всички се отричат един друг...
Ее ако имате пари може и при Сигридов все пак Ковачев е негов ученик. Но Сигридов е много скъп!

# 2 080
  • София
При Сигридов не бих се върнала. Половината му диагнози бяха пълна измислица, след това се опровергаха. И като бонус трябваше да отида на психолог след посещението при него.

Калчев е много добър оператор, ще даде добри насоки, препоръчвам. Станулов е много добър репродуктивен, но не прави операции, доколкото си спомням. За Ковачев има много добри мнения също. Надежда и Вита не мога да препоръчам.

# 2 081
След всичко, което прочетох за Сигридов - кракът ми не би стъпил там. Гледах му и видеа - този човек прилича на психопат. И как така няма да допускат мъжа ми? Това е дискриминация - това дете няма ли да е наполовина негово? Аз съм толкова неадекватна и притеснена вече по тези прегледи и процедури, че нищо не приемам и не предавам, а ММ е плътно до мен, запомня всичко, дава информация на лекарите, следи нещата, грижи се за мен и се вълнува не по-малко от мен... Било забранено да влизат мъже в клиниката му... Кой век сме?

# 2 082
  • Sofia
Явно практиката на Сигридов се е променила...когато аз бях бременна преди пет години се следях само при него( проблемна бременност) и беше изключително земен и забавен. Мъжа и синът ми винаги бяха в кабинета и гледаха прегледите!
Но....явно се е променил

# 2 083
Момичета, колко време чакахте за резултати от Геника на абортивен материал? В сайта им пише 5 дни, но минаха вече 14 календарни. По телефона ме пускат по пързалката, че в сайта им пише минимума, а всъщност е 10 работни...

# 2 084
По спомен май около 2-3 седмици чаках

Общи условия

Активация на акаунт