Детоксикацията на д-р Михайлов - тема 13

• 120 424
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
ОК успех с темата!

# 616
Ех, колко години не съм влизала и се радвам, че сте поддържали огъня Simple Smile
Аз правя този детокс от 2010 година, за съжаление в последната година не бях редовна, но сега се завръщам с пълна сила.
На момичетата, които сега започват и им трябва мотивация ще кажа, че при мен най-силният ефект е подмладяването. Отслабването не е рязко, но постепенно и с натрупване от детоксите всеки месец ефектът е стабилен.
Опитах и много други неща през това време, но при мен този детокс, съчетан с разделно хранене и умерено движение работи най-добре.
За протокола-този месец го правя със сок от моркови, спанак и ябълки/или целина/или червено цвекло.
Чувствам се чудесно и мигрената, която ме измъчва от години този път не се прояви, всъщност нямам от месеци!
Така че смело с детокса и лекота пожелавам на всички:)

# 617
Дайте идеи за захранване, че ми писна всеки път едно и също. Закусвам плод, после овесени ядки, това ясно - оттам нататък не ща да чувам вече за варени картофи на обяд и лека салата вечер Laughing Какво още можем да обядваме и вечеряме? Значи, като видя тези картофи за обяд и ми иде да откарам още 3 дена на сокове  Mr. Green

# 618
Здарвейте,
Плахо плахо пристъпвам към тази "детокси' група.
Може и някой да е питал преди, но много искам да разбера ,въпросното детоксикиране, може ли да се прави и извън фазите на луната?
ако от утре 3 дни пия цитрусови сокове и след това един ден захранвам с кафяв ориз и плодове, ефекта вероятно ще е по-слаб? newsm78

# 619
Здарвейте,
Плахо плахо пристъпвам към тази "детокси' група.
Може и някой да е питал преди, но много искам да разбера ,въпросното детоксикиране, може ли да се прави и извън фазите на луната?
ако от утре 3 дни пия цитрусови сокове и след това един ден захранвам с кафяв ориз и плодове, ефекта вероятно ще е по-слаб? newsm78

Можеш да правиш детокс по всяко време, но при пълнолуние ефектът е най-силен Hug

# 620
  • София
Здравейте,
С наближаващото пълнолуние, бихте ли споделили кога стартира тридневния детокс?
Благодаря и до скорошни срещи тук Simple Smile

# 621
Здравейте,
http://fazinalunata.com/bulgarian/fazi-na-lunata/lunen-kalendar-2016/
Този месец детокса започва на 21.03.20016

# 622
  • София
Здравейте,
http://fazinalunata.com/bulgarian/fazi-na-lunata/lunen-kalendar-2016/
Този месец детокса започва на 21.03.20016
Благодаря! Понеже пълнолунието настъпва на 23.03 вечерта, се колебаех дали е от 21- ви или 22-ри. Пием английска сол на 21, 22 и 23, нали така? А захранването не е ли добре от 24-ти, именно поради късния час на настъпване?

# 623
Да, така е както си го написала. Захранване на 24.

# 624
Здравейте! Планирам за първи път да направя детоска по Д-р Михайлов с цитруси и английска сол. Може ли да ми кажете дали може да се съчетае с работен ден редовна смяна или ситуацията от солта е изключителна? Благодаря ви предварително!

# 625
  • София
Здравейте! Планирам за първи път да направя детоска по Д-р Михайлов с цитруси и английска сол. Може ли да ми кажете дали може да се съчетае с работен ден редовна смяна или ситуацията от солта е изключителна? Благодаря ви предварително!
по принцип аз сутрин почвам цитрусите, и чак след като се върна от работа започвам англ. сол, иначе не става...

# 626
Здравейте!
Не зная дали питането ми е за тази тема, но имате ли мнение за детоксикация с ДетоксЕликсир МАКС? Това е хранителна добавка. Моля ако има някой, който го е ползвал, да даде коментар.
Предварително благодаря!

# 627
Здравейте Simple Smile За първи път правя какъвто и да е детокс. Притеснявам се дали всичко е наред. Представях си, че като изпия английската сол и ще проседя почти целия ден в тоалетната. А пък то - все едно нищо не съм пила. Ходя си втори ден нормално по веднъж на ден. Нищо по-различно. Нямам и никакви "очистителни" симптоми. Чувствам се добре. Какво ли значи това? Скоро ходих на един ирисов диагностик, който ме разби като позна всичките ми болежки и каза, че храносмилателната ми система е зле. Това, че нищо не излиза в последствие на английската сол означава ли, че организма ми е много задръстен например Sad Моля за мнение някои от вас, които вече са правили детокса с цитрусите. Благодаря предварително.

# 628
Често се случва действието на англ. сол да е никакво. При мен, когато съм правила детокс е имало дни в които не ми е действала.
Не се притеснвай, пий си вода , яж плодовете и не му мисли.

# 629
Ок. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт