Къде в Русе?! тема 6

• 82 150
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
 Здравейте,

някой купувал ли си е тези пълнители рол-он на JENNY,  http://www.kolamaska.net/rolon.jpg 

от къде?

# 271
Момичета,с предварителното уточнение,че съм наясно колко е глупаво питането ми,някой да има представа дали в града ни все има още хора ремонтиращи чадъри? Счупи се спица на любим на щерката чадър и ми се иска,ако може,да го поправим.При наличието на китайски евтинджоси едва ли,но...

# 272
Иначе много ги хвалят всички в Аполония, аз водих малкия при Витанова бяхме само за преглед, беше много внимателна.

Здравей, mibobo! Да попитам само в Аполония работят ли с НЗОК? Никъде в сайта им не видях. Мисля да запиша час на дъщеря ми и просто да съм подготвена.

Редактирам се: По телефона ми казаха да нося здравната книжка. Нямали вечерни часове чак до другата седмица, а графикът на д-р Еленкова бил пълен до края на годината. Ще отидем в събота без час при когото се падне. Работели като спешен кабинет. Дано да не падне голямо чакане.
Това за часовете на д-р Еленкова е вярно,аз още в началото на октомври записах час за ноември и сега на детето пломбата ще я правят чак на 1.12.Но обслужването е  Peace.Работят със здравната каса,но си заплащаш самата пломба,а лечението е безплатно(нещо такова,да не те излъжа).

# 273
  • Русе
А, ние сме за вадене на зъб. Дано да няма кариеси. Поне до сега нямаше.

# 274
Bacardi, има един обущар на Борисова, в края ѝ до гарата - до магазинче на Рефан, имаше някаква притча изписана на витрината. Питай там дали няма да могат да направят нещо по въпроса, мисля, че съм виждала чадъри на ремонт там. Пък и работят бързо и качествено.
Някой беше питал за шиене на чаршафи и спално бельо - на Мария Луиза (заставате срещу м-н Пиф на Борисова, пресечката е отдясно и продължавате напред в посока Николаевска) , има едно шивашко ателие, жената е много кадърна и любезна, приема и в почивките си. Питайте там Simple Smile

# 275
iangelova,
 много ти благодаря,ще го потърся  bouquet

# 276
Привет, момичета! Успешна нова седмица  Simple Smile
Знаете ли дали тази година ще има "Черен петък"? Интересува ме най-вече за Хиполенд, защото и двете ми деца са рожденици следващите две седмици. Миналата година беше точно по това време. В четвъртък ходихме до Варна и в Гранд мол-а си беше обявен 21.11.

# 277
И тук е обявен за 21ви ноември. Това не е черен петък, а рожденният ден на Хиполенд.

Аз чакам английският черен петък, макар че като видях какво беше в Алиекспрес май от много канене няма нищо да си харесам. То пък има и добра страна - ще спестя някой лев  Mr. Green

# 278
И тук е обявен за 21ви ноември. Това не е черен петък, а рожденният ден на Хиполенд.

Само на 21 ли е?

# 279

къде е обявен, аз никъде не съм виждала реклама  newsm78

# 280
По принцип края на ноември Хиполенд празнува рожден ден. Само на 21ви е намалението на всичко е 25% освен на стоките, които са с по голямо намаление. Няма да коментирам и предварително завишениете цени на стоки, понеже това за в България вече е нещо нормално. По принцип не помня дали го обявяват, но по спомен май залепяха плакат на самия магазин. Но със сигурност трябва да има намаление тогава.

# 281
Агнес аз две години подред си го спомням (миналата и по-миналата), но го обявяват точно като Черен Петък не знам за връзката с РД. Но винаги е имало реклама и на сайта им и на други места поне 10 дена преди това, а сега няма нищо за това си мисля, че тази година няма да има такова.

# 282
  • МАРС
Аз имам вътрешна информация, че на 28-ми ноември ще има черен петък в Мола. Wink

# 283
Аз имам вътрешна информация, че на 28-ми ноември ще има черен петък в Мола. Wink

В кой Мол и на всичко ли в Мола  Mr. Green ?

Иначе мерси за информацията   bouquet

# 284
Във Варна се рекламира Черен петък за целия мол, не само за Хиполенд. Обявено беше намеление до 60%. А цените не бяха завишени според мен. Колко неща ми харесаха...

Общи условия

Активация на акаунт