Къде в Русе?! тема 6

• 82 119
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
От 1 г. сме с матрак Нани Аруба, изключително доволни сме. Купихме го директно от склада на Нани в Русе. Много любезни хора, направиха ни и 10% отстъпка. И как стана да разберем - взехме спалня от един олигофрен, когото чакаме да ни я направи 3 м. Заведи ни той да избираме матрак. На ТЕД не ни харесаха изобщо. След това ни заведе в склада на НАНИ в Русе. Той си тръгна, че бързаше. Хората от офиса на склада ни казаха да вземем директно от тях, защото от мебелния магазин  няма да ни направят никакво намаление. Имате  възможност да сядате на матраците, да питате. Много сме доволни. Купихме и рамката за матрака от тях. Двоумяхме се между нани Аруба и Нани Аруба Мемори. Дадохме капаро някакво и ни го доставиха до вкъщи без пари. Взехме малко по-евтиния вариант. Ако някой има въпроси насреща съм.

Имам Нани в къщи и никак не съм очарована, но бяха от най- евтините за да съм точна.
Трябва ми вариант с дървена рамка, не отделно да купувам. Нани май нямат такъв вариант с мемори пяна, а аз искам нещо по- хубаво  Peace

# 316
  • Русе
Да попитам нещо във връзка с Лидл  Simple Smile . Интересуваме някой ходил ли е вчера например в магазините до НАП и този в здравец и дали е обърнал внимание дали има инхалатори. Защото в магазина в Дружба няма а ми е трудно да обиколя другите два, та да знам ако някой случайно е видял.

Понеделник вечерта бях там (в този до НАП) и бяха останали само 3. Вчера не съм минавала, но като вземеш предвид бройката, нищо чудно да са свършили.

# 317
Мерси  Simple Smile

# 318
mibobo, вчера по обяд имаше в лидъл здравец инхалатори .За днес не знам.

# 319
mibobo, вчера по обяд имаше в лидъл здравец инхалатори .За днес не знам.

Благодаря   bouquet, тъкмо се обаждах на клиентския телефон на Лидл и те това ми казаха, че в този магазин имало значи ще прибягам в обедната почивка  Simple Smile

# 320
  • Русе
Ама моля ви се, ЛИДЛ е в Родина Laughing Wink

# 321
Да приемем условно, че е между двата квартала, че да няма "сърдити" .  Wink  Joy

# 322
Ахаха няма такова нещо .В здравец си е . Joy Simple Smile

# 323
Скици.  Joy

# 324
и аз да се включа по темата с Лидл  Mr. Green И според мен е в Здравец  newsm26

# 325
  • в огледалото на живота
Айде мир да има...... Whistling
Половината в Здравец,половината в Родина  Mr. Green

# 326
Айде мир да има...... Whistling
Половината в Здравец,половината в Родина  Mr. Green
smile3521

# 327
# 328

Не съм те забравила, но понеже тичах в обедната почивка за инхалатор и като се връщах и сварих магазина  в обедна почивка, та ще помня да погледна вечерта. Иначе през витрината видях, че има различни брашна - ленено, от просто...има и доста кесийки не не мога да видя добре ядки ли е, семена ли някакви, но нещо от двете е Simple Smile.

# 329
Здравейте,знаете ли диетолог, който може да препоръчате в нашият мил град?
Преди година и половина като ходих на курс за бременни имаше една презентация на фурната срещу сладкарница Неделя и този мъж незнам шеф ли беше или някакъв си там каза,че е диетолог и работи като такъв,но кой е и как се казва,къде работи  newsm78 не зная.

Общи условия

Активация на акаунт