Къде в Русе?! тема 6

• 82 103
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
някой може ли да ми каже фитнеса за жени на олимп с какво работно време е?
От 9 до 21ч.

# 586
Момичета,този път няма да питам нищо!Но искам да напиша.....Честита ви Коледа!Да сте здрави,много щастливи,късмета да ви съпътства и любовта да огрява сърцата ви! Hug
Честита и на теб !Е ти вече не питаш ,защото знаеш ,в бл №10 е всичко коквото търсиш  Wink Joy
Налииии,хо-хо...Кой като мен:в един блок да намира всичко. Party Crazy То остава и кръчма да има...И за Новата Година съм уредена.  Mr. Green Тази закъснях с 2,3 дни и днес питах в Космополитън и Терасата,но нямаха места.  Tired На минала бяхме в първото и беше страхотно!
А къде има хубави рокли?

# 587
  • Русе
Само да не те пратят и за рокли в бл. 10 Wink
Скоро се коментираха. По Александроска от Тетевен надолу и някъде около Ялта, ако не се лъжа на Ефреа се спрягаха рокли Peace

# 588
Нищо чудно да има и рокли  Heart Eyes Laughing
Аз и за рокля закъснях  Tired
Дано момичетата кажат къде има.

# 589
Здравейте, къде има хубави мъжки зимни якета?

Мисля да отида до магазина на Диамонд в мола, но не ми харесват много моделите им.

# 590
  • София
Здравейте, къде има хубави мъжки зимни якета?

Мисля да отида до магазина на Диамонд в мола, но не ми харесват много моделите им.

На Виконте последно мернах хубави мъжки якета, и в LC waikiki може да провериш  Peace

# 591
И кръчма има, спокойно  Mr. Green И рокли има, ама бебешки  Whistling

Сега се сетих, че има един магазин там дето едно бабе продава. По принцип уж е за детски дрехи, но има и всякакви. Аз се зарекох, че повече там няма да стъпя, че последният път бях готова да изкупя магазуна само и само да ме пусне да си тръгна.Ужас! Та нищо чудно и рокля да намериш там. Само имай едно на ум телефона да е в теб и ако не те пуска да звъниш на 112 че си заложник.

# 592
Здравейте! Преди време срещу централния офис на ДСК имаше голям магазин за бельо. Знаете ли къде е преместен? Сега на неговото място се помещава магазин Марсел. Рокли има в Мими Фешън (поне преди 2-3 седмици).

# 593
Магазинът за бельо е срещу Дървото, където беше Марсел. Те просто си смениха помещенията.

# 594
  • Русе
Магазинът за бельо е срещу Дървото, където беше Марсел. Те просто си смениха помещенията.

Магазина за бельо вече не е срещу Дървото. Отново се смениха  Grinning От около месец пак е Марсел.

# 595
Може. Вече не знам къде е магазина тогава  Rolling Eyes

# 596
Здравейте! Преди време срещу централния офис на ДСК имаше голям магазин за бельо. Знаете ли къде е преместен? Сега на неговото място се помещава магазин Марсел. Рокли има в Мими Фешън (поне преди 2-3 седмици).
Здравей. Бельото е в Марсел срещу ДСК. 4тата зала е бельо. Като влезеш ще го намериш, след кърпите и домашните чехли е,доста е тясно и натрупано.

# 597
И кръчма има, спокойно  Mr. Green И рокли има, ама бебешки  Whistling

Сега се сетих, че има един магазин там дето едно бабе продава. По принцип уж е за детски дрехи, но има и всякакви. Аз се зарекох, че повече там няма да стъпя, че последният път бях готова да изкупя магазуна само и само да ме пусне да си тръгна.Ужас! Та нищо чудно и рокля да намериш там. Само имай едно на ум телефона да е в теб и ако не те пуска да звъниш на 112 че си заложник.
Ха-ха,значи имало и кръчма.Аууу много ме развесели. Mr. Green
Бабето не го зная....  newsm78 Аз толкоз разговорливи как ги обичам  ooooh! Особено и ако бързам,или ми е студено  ooooh! Виж на моя му дай събеседник за лаф  Laughing Ще взема да го пратя при бабата,но кой знае каква рокля ще ми вземе  Joy
Иначе днес ходих до Чайна Сити-то ни,но всичко беше завзето.Имаше малко дрехи и обувки. TiredХаресах си едни,ужасно страхотни...Имаше само 36 и 38.38 ми хлопаха. TiredРокли имаше 2,3 модела. TiredПоне си взех едно секси-бельо,на моя няколко чифта боксерки,чорапи и чехли.Дънки си харесах,нямаха моя номер. TiredИ се запътих поне крушка да купя от Кауфланд.
Утре магазините работят ли?Аз не че нямам дрехи:затрупана съм с тях.Но исках с нещо ново да започна 2015 година.Пък си търся съвсем обикновена рокля:над коляното:черна или червена...Може с къс или дълъг ръкав.По тялото или разкроена от ханша,значение няма.Ама се сетих и аз кога да търся  Whistling Ако не поне ще си купя нов чорапогащник.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 598
  • Русе
Къде в Русе се извършва биорезонансна диагностика  с апарат Сензитив?

# 599
Момичета,препоръчайте ми козметичка,която добре да "прави" вежди и да не е по метода с кола или конец,а с добрата стара пинсета,че ми се струва най-прецизно оформянето с нея baby_neutral.

Общи условия

Активация на акаунт