Къде в Русе?! тема 6

• 82 015
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Може ли да ми дадете номера на китайския на Борисова?

Ако става дума за "Пинко":   082/82 45 52
Дано е актуален,от едно тяхно меню го вземам.

# 631

Ако става дума за "Пинко":   082/82 45 52
Дано е актуален,от едно тяхно меню го вземам.

Благодаря!   bouquet

# 632
  • в огледалото на живота
082/82 45 52
Вчера поръчахме от там спагети,хапнахме доволно.. Simple Smile

# 633
Прави ми впечатление, че месото(свинското) им е по-вкусно и чисто от мазнини от Бамбук.

# 634
Аз честно казано съм по голям присържаник на Пинко. Яла съм в Бамбук (нали това до Л.Каравелов?) почти същите неща, но там са приготвени по различен начин. На Пинко по ми допада храната, макар че и на Бамбук е вкусно. Което ме подсеща, че мноого отдавна не съм ходила там. Имат добро обедно меню и за 8лв двама души хапват предоволно.

# 635
И аз ходих на вежди в един салон до Корабният техникум, до бившата аптека Манев.Жената работи с пинсета, 3 лв ми струваше.

Тя Калинка е факир на маникюр и педикюр. Там и е силната страна.

И понеже сте на разкрасителна вълна, препоръчайте добра козметичка, при която да заведа щерката. Има няколко черни точки отстрани в гънката на нослето и аз не мога да се справя с тях. Чувала съм , че добрите козметици не работят с игла, а ги отстраняват с пръсти, това така ли е  Rolling Eyes

До сега съм ходила на 4 места за почистване на лице. На три от тях ползваха комедоночистач и беше ужасно и болезнено. И резултата не беше задоволителен. Единственото място от което бях невероятно доволна е Мария Проданова в блока на Пристана на СБА. Не съм я посещавала от мнооого време. Веждите по хубави никой не ми ги е правил. Ползваше пинсета и ме оскубваше за 3 секунди и двете вежди. На други места съм молела да спрът за малко да си почина, че косъм по косъм по косъм и всеки косъм ми отекваше в мозъка като "ТЪъъъННН", доста често и кихах. При Мария нямах такива проблеми, работеше много бързо и наистина друг не ми е оформял веждите така добре.
До скоро и аз ходех при Мария.Последните два пъти обаче след почистване на лице се наложи да посетя и дерматолог.Докторът каза че това  образование на носа ми се причинява от вирус и ме попита дали скоро съм ходила на козметик.След утвърдителния ми отговор,каза че най вероятно там съм се заразила.Първия път не повярвах и след като повторих  се случи същото .Повече не ходя при нея!  #2gunfireПоследният път като ходих беше и доста мръсно!

# 636
От всички салони които съм била за мен най добрият си остава този до клиника Св.Аполония на ул.Константин Димчев.Мисля, че вече не работят там момичетата.Жалко че ги открих късно.Първо и най важно винаги е уникално чисто и не се пестят дезинфектанти и консумативи,отказввали са ми по скъпи процедури по тяхна преценка ,че не е подходящо за мен.Не знам дали работят много по скъпо от останалите места,но в годините които съм ходила при тях клиентите ставаха все повече и все по рано трябваше да звъня за свободен час.Май стана като реклама Laughing, но я заслужават .

# 637
  • Русе
От всички салони които съм била за мен най добрият си остава този до клиника Св.Аполония на ул.Константин Димчев.Мисля, че вече не работят там момичетата.Жалко че ги открих късно.Първо и най важно винаги е уникално чисто и не се пестят дезинфектанти и консумативи,отказввали са ми по скъпи процедури по тяхна преценка ,че не е подходящо за мен.Не знам дали работят много по скъпо от останалите места,но в годините които съм ходила при тях клиентите ставаха все повече и все по рано трябваше да звъня за свободен час.Май стана като реклама Laughing, но я заслужават .

Изместиха се, не са спирали да работят. Имат страница във ФБ. Салон Фетиш.

# 638
http://prikachi.com/images.php?images/699/7836699I.jpg,момичета такъв дънков плат търся.

# 639
Цитат
До скоро и аз ходех при Мария.Последните два пъти обаче след почистване на лице се наложи да посетя и дерматолог.Докторът каза че това  образование на носа ми се причинява от вирус и ме попита дали скоро съм ходила на козметик.След утвърдителния ми отговор,каза че най вероятно там съм се заразила.Първия път не повярвах и след като повторих  се случи същото .Повече не ходя при нея!  #2gunfireПоследният път като ходих беше и доста мръсно!

Преди време прочетох поста ти, но все се надявах да е било нещо инцидентно. Вече никой мой познат не я посещава по една или друга причина, но не е имало точно този проблем като причина.
Не знам кой друг козметик работи като нея, но с удоволствие бих посетила салона. Просто разликата между рекламираните, скъпи и известни салони, които посетих и Мария са Балкан. И вече не ми се харчат пари на вятъра.

# 640
Права си!И аз бях супер доволна от нея и сега не знам къде да ходя.Последните две почиствания на лице при нея ми излязоха "златни"- 29 лв. за почистването при нея и 30 лв на доктора! Mr. Green

# 641
Ей за това ме е страх да ходя на козметик.  Peace

# 642
Ох, сега пак ме вкарахте в размисъл  Confused
Аз също не ходя на козметик, но сега за щерката ми е наложително, как ли не се мъчих да ги махна тия 3-4 черни точки, но са на много кофти място за стискане и не мога да се справя. Правихме парна баня, слагахме лентички за нос, ейй не се дават  Close
В салон Фетиш ходих веднъж за една консултация и ми се сториха мили момичетата. Казвате, че добре работят, но ако поискам нали няма да използват комедоночистач.  Thinking
След поста на Galina blanka6259, май се отказах от Мария  Tired

# 643
Полинче, не знам какво да ти кажа. Ако искаш мини през различни салони и попитай. За салон Нова и Стилисимо гарантирам, че ползват комедоночистач, и са на светлинни години зад Мария. Просто при нея почистването на лице беше удоволствие, а не болка и натискане с желязо. Резултатът също беше различен. Лицето ми беше по чисто и свежо при нея. За другите салони, не че не съм доволна, освежиха ме, но резутата, който очаквах не беше постигнат. Може би Мария много ми вдигна летвата  Mr. Green

# 644
От всички салони, които съм обходила, за почистване на лице, само в един не са ползвали комедоночистач.
Салонът е в сградата точно зад автобусната спирка на Пантеона. Влизаше се навътре и после в дясно. До колкото си спомням, козметичката се казваше Стефка. По-възрастна дама, но пък с доста добра апаратура.

Общи условия

Активация на акаунт