Интериорен стил по аматьорски - 26

• 68 753
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia

Aredhel, и в lampi.bg има подобен

# 61
  • При елфите ...

Aredhel, и в lampi.bg има подобен

angala, благодаря ти много!   bouquet Ще погледна и там... иска ми се да е същият модел, много го харесах, снимката е взета от един БГ блог за интериор и други такива нещица, но не успях да намеря начин да попитам авторката от къде го е взела!

# 62
От къде мога да си взема такъв полилей?  newsm78

Ами ти си пише в блога, от който си взела снимката.  Whistling

# 63
  • При елфите ...
От къде мога да си взема такъв полилей?  newsm78

Ами ти си пише в блога, от който си взела снимката.  Whistling

Ами, по някаква причина, точно това не успях да направя, не че не съм се сетила!  newsm78

# 64
  • Варна
Здравейте, чета и поглеждам темата редовно  Flutter Мисля, че в предните бях споделила идеите си от предното жилище. Сега искам да покажа новия хол. Визуализациите вървят от идея към финален и одобрен от нас проект.
Ще се радвам да чуя мненията Ви  Hug

Това перде ще крие плъзгаща врата към трапезарията.

Зад стелажа с книгите има бюро. Дизайна на стелажа се вижда на последните.

Ето и финалните:

Стените са в точно такъв цвят и дована вече е в къщи. Очаквам скоро монтажа и ще покажа реалността  Crazy

# 65
  • Майничка
Мммм... светло, изчистено, неутрално... страхотно! Laughing

# 66
Привет, дали може да се вмъкна с колебанията си?
Как ви изглеждат като съчетание за хол тези завеси с тези пердета, комбинирани с такъв килим, диван в цвят шартрьоз, сиви стени (три светли и една тъмна) и под от дъбов паркет? Пердетата си ги имам налични, тюркоазените са в хола, самотни, защото не мога харесам по-тънки към тях, а раираните са в едната спалня, но за там взех други и се чудя дали тези ще стоят добре в хола при завесите? А килима още не съм го купила, но ужасно много го харесах в магазина, има и пердета в същия десен, но ми се ще да използвам наличното. Диванът също е факт, останалите мебели тепърва ще купувам, ще са в подобен стил и цвят, близък до паркета.

# 67
Marzi Pan, на мен ми харесва, много хубаво ще се получи. А тези мебели, които си показала откъде ще ги купуваш? Аз търся такава разтегателна маса - масивен плот и метални крака, но ми искат 1500 лв. за нея и търся някаква алтернатива. Гледах едни конзолни маса, те още по-скъпи ... Confused

# 68
Това са си завеси, материята е доста евтина и не мисля, че ще стои добре до тюркоазените, още повече съчетани с килима.

# 69
  • Варна
Привет, дали може да се вмъкна с колебанията си?
Как ви изглеждат като съчетание за хол тези завеси с тези пердета, комбинирани с такъв килим, диван в цвят шартрьоз, сиви стени (три светли и една тъмна) и под от дъбов паркет? Пердетата си ги имам налични, тюркоазените са в хола, самотни, защото не мога харесам по-тънки към тях, а раираните са в едната спалня, но за там взех други и се чудя дали тези ще стоят добре в хола при завесите? А килима още не съм го купила, но ужасно много го харесах в магазина, има и пердета в същия десен, но ми се ще да използвам наличното. Диванът също е факт, останалите мебели тепърва ще купувам, ще са в подобен стил и цвят, близък до паркета.

Малко ми се разминават шартрьоз и тюркоаз като комбинация.
Килима е хубав.

# 70
Съпружка, още не знам, ще търся фирма да ми ги изработи, снимката е от американски сайт. Но ще бъде по-натам, може би след Нова година, защото и аз за такива цени се готвя, а влязохме в страхотен преразход с покупка и цялостен ремонт на старо жилище. Обзавеждането ни се случва дразнещо поетапно, току виж докато стигна до поръчката, вече съм на друга вълна Mr. Green

Suede, за мен щом не са плътни да не се вижда през тях, значи са пердета Mr. Green За пердета ги ползвам в спалнята, пропускат светлина, а прозрачни и дантелени не харесвам, нямам и няма да имам. Затова каквото и да сложа при тюркоазените пак няма да е прозрачно, а ще е от този тип. Всъщност цената им е ниска и са полиестерни, но са прекрасни - не знам дали ще излязат на снимка, но изобщо не стоят евтино. Ужасно ги харесвам, но спалнята ми стана твърде сиво-бяла, затова търся къде да ги преместя. Но и аз не съм убедена, че ще са ок в хола, затова питах тук - приемам и други предложения с какво да си комбинирам завесите (бюджетно решение, защото 6 броя Санела ми смъкнаха кожата) Simple Smile

Doris, комбинацията не е нетипична, а при мен е умишлена и търсена - аз я харесвам Grinning Единственият шартрьоз е диванът, единственият тюркоаз са завесите (е, и някоя-друга дреболия) - всичко останало е в по-неутрални цветове, затова се напасват без да дразнят. Но това си е мое мнение, разбира се Peace

# 71
  • Варна
....
Doris, комбинацията не е нетипична, а при мен е умишлена и търсена - аз я харесвам Grinning Единственият шартрьоз е диванът, единственият тюркоаз са завесите (е, и някоя-друга дреболия) - всичко останало е в по-неутрални цветове, затова се напасват без да дразнят. Но това си е мое мнение, разбира се Peace

Като цветове отделно изключително ми харесват, вероятно е възможно и да си подхождат, знам ли. Защо не сложиш завесите до дивана и да ги щракнеш? Интересно ще ми е, може би нещо като оранж и фуксия.

Допълвам с фото, а ти ще кажеш такива ли са твоите цветове.

Последна редакция: пн, 13 окт 2014, 15:41 от Doris

# 72
Завесите  Wink съм ги виждала на живо, както и пипала и са си евтини, и като вид, и като качество. Но това е друга тема.

Ето ги двата цвята един до друг, ако може да се счита за достоверно.

Аз имам такива възглавници по дивана, зад него с тюркоазени завеси стои прекасно. Но въпрос на виждане за нещата.

# 73
Съпружка,тук тук харесах една маса ,но не е разтегателна.
http://www.nanu-nana.de/out/pictures/master/product/1/682df8946c … 04262000035_1.jpg

# 74
Sote, масата е хубава, но ми е важно да е разтегателна.

ММ иска да сложат кухнята и после да се боядиса, не е ли редно да е боядисано и зад кухненските шкафове?

Общи условия

Активация на акаунт