Спирала за мигли - 9 тема

• 67 025
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
Момичета, каква е цената на Clinique High Impact Extreme Volume Mascara и откъде я купувате?

# 31
  • гр.Пловдив
Към 60,62 лв е и във всяка Бюти зона я има Peace

# 32
Hug Добавих линк към дискусията за серумите за мигли. Ако има други полезни дискусии, връзки и т.н.  за добавяне - кажете - не съм следила предните теми и няма идея  Peace

Любима спирала за обем - Pupa Vamp:

Не малко оплаквания има, че е суха. Аз я ползвах с максимайзер и може би затова не съм имала проблем със сухота  Thinking, ползвах я до край  Peace

Добър обем ми прави и Ле Волюм на Шанел - водонеустойчивата, но тя повече ме впечатлява с извиването, което прави Simple Smile И за успешен обем при моите мигли трябва хубаво да остъргвам туша по гърлото на флакона  Peace
точно тази спирала донесе сестра ми от Италия- Пупа ,ноо самият туш излиза направо почти целия,при теб как е?предполагам,че много бързо ще изсъхне #Crazy

# 33
  • Варна
Предпочитам четка с косъм !  Laughing
Пробвам доста спирали , но Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara на Estee Lauder ми е най- големия фаворит.
Наскоро си взех такъв комплект .
Много добра спирала .

# 34
  • в 1001-та нощ
ketty perier, аз я ползвах над 6 месеца и от първия до последния момент - не се промени, не ми беше суха. Но винаги преди нея съм ползвала и максимайзер  Peace Допускам, че е възможно част то серума да е полепвал по четката на спуралата и да е влизал и във флакона. Мисля преди бях чела в Ева сравнение на различните бази (как действат) и за Диорската пишеше, че е с хиалъронова киселина  Peace

Относно спиралите Хелена Рубинщайн - някой спомена, че му я купуват от БЗ в София - аз винаги съм мислила, че декоративната козметика на бранда изобщо не се предлага в България? В грешка ли съм? Не съм проверявала в конкретни магазини, но съм била с тази идея и затова  Thinking В грешка ли съм  newsm78

Моя приятелка беше поръчала сет на ХР - спирала с дегримьор и околочен крем (може и едно от двете да беше). След това проверихме кода - не бяха престаряли - произведени месеци преди покупката. В тази връзка - мога да препоръчам тази възможност за покупка. знам, че и в ягодката има, но там ми е съмнително кога е произведен продукта и с връщането е трудно, за разлика от ензо  Peace

Няколко пъти пробвах They're real на Benefit - малко ми прилича на Ле Волюм на Шанел - по четка, но за жалост нищо общо. Може и да иска търпение, ама много ми измиваше миглите, без обем. Единствен плюс е връхчето - с косми, като боздуганче. Както kopche отбеляза за продаваната спирала на Клиник - това връхче е вълшебно и облича в туш и най-свенливите и криеши се в недостъпност косъмчета  Blush . Но само за това предимство - реших да не я задържа  Thinking

Загледах снимката на Better than Sex  Thinking Четката доста ми прилича на Пупа Вамп. Тушът няма как да е същия, но бих я пробвала. За сега не планирам покупка, тъй като имам "запаси". След това - ще обмисля  Hug

# 35
Алена, точно такъв сет взех и аз дегримьор 50 мл. и околоочен крем 3 мл. Продижи. Взех го за 35 евро. На другият ден получих смс за 20% намаление Shocked. Незная ще ме изкушат ли с нещо newsm78

# 36
  • гр.Пловдив
Цитат
Относно спиралите Хелена Рубинщайн - някой спомена, че му я купуват от БЗ в София - аз винаги съм мислила, че декоративната козметика на бранда изобщо не се предлага в България? В грешка ли съм? Не съм проверявала в конкретни магазини, но съм била с тази идея и затова  Thinking В грешка ли съм  newsm78

Алена,предлагаше се до скоро в Пловдив,в София я има на 2,3 места Peace

# 37
Цитат

Алена,предлагаше се до скоро в Пловдив,в София я има на 2,3 места Peace
Къде я има в София? Rolling Eyes

# 38
Момичета, трябва ми спирала основно за обем, но и поне малко удължаване.
Pupa Vamp май е точно такава? Къде мога да я намеря и горе долу на каква цена?

# 39
  • София
Момичета, трябва ми спирала основно за обем, но и поне малко удължаване.
Pupa Vamp май е точно такава? Къде мога да я намеря и горе долу на каква цена?

Аз купувам козметика Пупа от магазини Блик, ако не се лъжа и в Дъглас ги има.

# 40
  • София
Много хвалени са тези спирали на Helena Rubinstein, но не мога да ги намеря никъде из българските сайтове, нито английските. Изключвам ензо. От къде ги купувате? Коя спирала е най-добра, тази в тигровата опаковка ли?

# 41
  • Street of Dreams
Много хвалени са тези спирали на Helena Rubinstein, но не мога да ги намеря никъде из българските сайтове, нито английските. Изключвам ензо. От къде ги купувате? Коя спирала е най-добра, тази в тигровата опаковка ли?
На мен са ми препоръчвали тази леопардовата и онази с черната дантела Peace

# 42
  • София
На мен са ми препоръчвали тази леопардовата и онази с черната дантела Peace

И двете съм ги използвала, доволна бях и от двете, от леопардовата изхабих 3 опаковки, Lash Queen Feline Blacks, 2009-2011, беше най-хубавата спирала на пазара! Обичам да екпериментирам, обаче и няма как все от тях да купувам.
Втората спирала, която се очертава да поворя е Better Than Sex  Mr. Green

# 43
  • София
Благодаря, момичета!
Остава само да се разбере от къде може да се поръча, защото явно в България не се продават. Никак не искам от ензо или ягодката, заради лошите отзиви във форума.

# 44
Леопарда на Хелена и за мен е страхотна спирала. Продаваха се в Леро, но ги махнаха.

Общи условия

Активация на акаунт