Ако има две черти, ЮЛЧЕ май ще бъдеш ти!!! :)

• 32 727
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Страхотни сте момичета, мерси много за отговорите и съветите. Искам само да кажа, че моят преглед трябваше да е другата седмица във вторник на 12.11, но пък аз днес реших и си насрочих преглед за четвъртък тази седмица  Simple Smile Ама поне да си видя точката, че вече  #Crazy   Пък и другата седмица ще мислим и за сърчицето. Нямам вече никакво търпение  Joy

# 211
Стопанка, супер Simple Smile
За съня- станала съм много поспалива и мързелива. Вечер заспивам преди детето Blush - ми, не издържам. В 21 ч. вече съм като труп. Надявам се бързо да отмине този период, че ми е много зор. И сутрин едва- едва ставам от леглото, по- трудна раздяла с леглото не съм преживявала Crazy
Танитка, аз кафе пия по 1 на ден, рядко по 2. А повече от 2 ми се е случвало в изключително редки случаи. Но пък без едното си кафенце сутринта - не мога. Crazy И не мисля да го спирам. По 1 на ден в никакъв случай няма да навреди на бебето Peace Иначе и аз като теб - фрешове и плодове ям на работа, но аз и по принцип така правя, та не са ми обърнали особено внимание колегите.
Но за сметка на това, близките ни приятели вече ме подозират, тъй като редовно се събираме през почивните дни някъде... И сега спрях алкохола (не, че преди съм пиела много - по 1 чаша бяло вино и много рядко по 1 малко уиски Embarassed), та им станах съмнителна и ме подпитват. Избягвам и да се навъртам около приятелките ми, които пушат, когато седнем някъде... Та определено няма да мога да крия още дълго...

# 212
Добре дошли на всички Simple Smile
По въпроса с кафето и цигарите имам гоооолям проблем- по принцип пуша ( сега не ) и най- много обичам сутрин с кафето  Crazy Обаче сега като не пуша и кафето не ми върви така че и кафе кажи речи не пия.
До преди няколко дена и аз заспивах като заклана кам 21 и ставах към 5:45  Shocked Но сега от няколко дена насам заспивам малко по-късно и ставам към 7 като обаче цяа вечер се въртя и се будя по 100 пъти от сумати време насам нямам една вечер здрав сън .
Аз нали миналата седмица в петък ходих на док и той нищо не видя и ме извика в края на тази седмица така че в четвъртак съм при него и се надявам всичко да е наред  Praynig стискайте палци  Simple Smile
Аз да ви попитам качили сте нещо защото аз направо не мога да си закопчея накой панталони или пък ми стягат. Усещам корема си доста уголемен с предната бременност имах такъв корем в 5 месец  Crazy
Лека вечер на всички  Hug

# 213
  • Paris, France
Ей, ми ние много станахме за преглед на 13-ти! Ще има масови отчети, усещам... Wink

И да ви се оплача, че моят корем е станал толкова голям (ама не от бременността, а от много ядене), че зълва ми ме нарочи, че съм бременна вече и аз се направих на обидена. Днес пък един човек ми отстъпи ред на опашката в магазина и ми вика: "Хайде, госпожо, вие сте бременна, все пак" Нито ме пита, нито нищо, направо си го реши!  #2gunfire Не че не е вярно, ама е много рано да ми личи... Мани, тва бременните жени - както и да се обърнат към нас - все ще сме недоволни и все ще протестираме  Mr. Green

# 214
Здрвейте, бях се тагнала с фейсбука на мъжа ми, сега оправих тази грешка, по принцип прегледа ми беше за 10.11. ама не се сдържах и си запазих час за петък, ще дам отчет Simple Smile. Въпреки, че ми е втора бременност много се вълнувам, но роднините бяха много учудени - как сме решили толкова рано ?! Малко ме разочароваха... но ние с мъжа ми много се радваме. Успех на всички с прегледите, стискам палци Simple Smile

# 215
Моят корем определено се е променил. Чувала съм, че с втора бременност расте по-бързо, защото организмът вече знае какво го очаква и реагира.

Хубав и усмихнат ден от мен!

# 216
  • София
Добро утро  Simple Smile

Минавам да се отчета , снощи бях на доктор и си видяхме сакчето и точицата...Потвърди ми термин 1 юли Heart Eyes След две седмици ще ходя да видим за сърчице  Heart Eyes
Видя ми изследванията и епикризите и каза, че към 15-16 седмица ще знаем вече дали ще продължавам с работа и натоварване и дали ще се наложи серклаж, покрай намесата върху шийката ми. Но мисля, че няма да имам проблем.

Каза да внимавам с въглехидратите  Whistling, че и без това стартирам с малко кила отгоре, но това и аз си го знам и така или иначе наблягам предимно на салати и плодове...

Иначе утре съм и на ендокринолог, че и с щитовидната жлеза имам разни драми, та тека ...

За цигарите - не пуша от няколко години и се чувствам чудесно от това, но да си призная миналата бременност си прегрешавах  Confused. Бира пияяяя много, но от теста насам само една съм си позволила и то защото иначе нямаше как да заблудя хората  Simple Smile Но нещо не ми се и пие де, иначе има решение - безалкохолна бира. Не е като истинска, но пак става. Предната бременност, в по-късни месеци си пиех по една бира, ако ми се пиеше, засега поне в началото мисля да удържа. А пък след раждането бирата е чудесна за кърмата  Mr. Green

Корем нямам още, освен наличното отпреди шкембе, но определено леко ми отесняват дънките горе.

Хубав ден   bouquet

# 217
Лелее снощи как се стресирах момичетаа! Спя си снощи аз и като сънувам някви еротикииии и като ме заболя корема, подскочих и продължи да боли на приливи. 2 пъти до тоалетната ходих да проверя дали всичко е ок, нищо нямаше, но така се стреснах. Даже и Мм събудшх. Бжлката беше щато при цикъл, през къста и там кадето е матката. Имам само спазмалгон, ама не посмях да го пия. Днес щи купя но шпа, че мн ме е страх. Пу, пу, пу да те се случва ....цунки лейдис!

# 218
Да си кажа и аз моята болка  Sad
Мъжът ми го извикаха на работа в чужбина и заминава между 10 и 15ти Ноември и няма да го има в следващите 3-4месеца. Веднага си записах час на гинеколог на 10ти сутринта /другия ми час беше на 19ти/, но тогава се падам първи ден от 6г.с. и едва ли ще се чуе сърдечен ритъм Sad А ми се искаше да е тук и ако чуем сърчице да кажем на роднините преди да замине, егати! Какво да правя, уж не съм суеверна, ама ще вземат много да се зарадват, а то още нищо не се знае newsm78

# 219
Абе ей, как да не се знае. Я по позитивно, че да не хващам точилката   chef 

# 220
И аз имам същите терзания Sad Тази събота и неделя по план трябва да кажем на родителите на приятеля ми. И не заради друго, а защото ще прекараме няколко дни с тях, а те пушат. Аз все още не съм ходила на преглед и се чувствам доста несигурна Sad

# 221
След дългото чакане и всички вълнения от буквално първите седмици на бебчо в мен искам да ви кажа,
че не съм очаквала (най-малкото защото още нямам никакви симптоми) да ме просълзи както тази тема.. Най-искреното посрещане от миналогодишните юлски мами, които с такава радост ни предават щафетата.

Моя бебо го чакаме на 12-ти

Страхотни сте мами!!!!!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Не знам при вас как е.. при мен тежката задача ще е как да скрия от всички колеги и приятели че чакам бебо като вече вместо биричка пия сокче Grinning
Мисля че ми е рано още да казвам на всеослушание защо... родителите вече знаят.. но нещата според мен не са толкова сигурни в 5-6 г.с че да казвам и на всички около мен...
Успешно отбягвам вече 3 дни предложение за сбирка на по бира с оправданието че съм болна.. ама до кога така Grinning

За съня.... нещо не схващам каква м у е логиката... в 1 на обяд умирам за сън... в 10 вечерта съм кукуряк а в 6 сутринта се будя преди будилника.. много е весело вкъщи  Laughing

Виждам колко много от вас се хвалят че вече са видели точицата  Heart Eyes
аз чак на 17-ти ще я видя и направо имам чувството че броя секундите не дните  Joy

Хайде мами, пожелавам ви 9 месеца изпълнени със много щастие и вълнение, ще си ги поделяме групово

# 222
  • София
И аз си записах час за 12, не знам как ще издържа до тогава  newsm78 Наложи се да кажа на шефа, въпреки, че е рано. Не съм суеверна, но докато не си видя точицата няма да мирна Blush
За съня - снощи на пук се удържах будна до 11, не спах и през деня, в резултат тази нощ не съм се будила и сутринта станах чак в 7 Crazy

# 223
  • София, Бургас
 tiptoe  още е рано, но се записвам и аз Simple Smile

# 224
  • София
tiptoe  още е рано, но се записвам и аз Simple Smile
Чакамете на по-късен етап с потвърдена информация  Hug

Общи условия

Активация на акаунт