Ако има две черти, ЮЛЧЕ май ще бъдеш ти!!! :)

• 32 727
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
честито на всички нови EFP Hug и успешен финал Heart Eyes
Гледам за мазането се чудите. Моят съвет е мазане от самото начало. И се включвам с предложение което днес ми показа една приятелка за бебана, но и за мамини коремчета става
Трябва чиста мас и вода. Маста, примерно 1/2 буркан се слага в купа и се долива с вода и се бие с миксера. Водата се изсипва и се сипва нова и пак се бие и така тотал 9 пъти. Крайният резултат е изключително пухкав и нежен крем, като същевременно е яко мазен и подхранващ без грам миризма. Вътре може да се добавят няколко капки етерично масло с аромат който ни е приятен. Държи се на вратата на хладилника или на терасата. Заличавало и появили се стрии. Аз от утре почвам да мажа стрии с него и не знам дали заличава но наистина е супер приятно на кожата

# 226
Bebe2 , много интересна рецепта, тъкмо днес се бях замислила по въпроса за мазането,  защото нещо започна да ме сърби кожата на корема, кръста и гърдите. Ще пробвам рецептата скоро.

Бени, видя ми се че си от Плевен. При кой доктор ходиш? Аз сега в Света Марина при доцент Стойков съм. Поздрави на всички   bouquet

# 227
Добро утро, момичета  Hug
Минавам да споделя, че днес съм на лекар, и дано всичко да е ок. Стискайте палци  Simple Smile
Хубав ден на всички   bouquet

# 228
  • София
Здравейте!    wavey

И моят ред дойде да се запиша сред вас. На 24 години съм. Това ми е първа и много искана бременност. Днес ми е денят за Ц., но още преди два дни направих тест за спорта, а той веднага показа много бледа, но все пак втора черта.  Crazy Вчера повторих теста и чертата пак си беше там, но малко по наситена от първата, затова не издържах и пуснах кръвен. Резултат - 38,8.   newsm44

Нямам търпение вече да отида на лекар, но търпеливо ще си чакам 2 седмици.  Crazy
Пия ФК от лятото и си я продължавам.

За работата се надявам да мога да си работя. Логопед съм и седя по цял ден. Притеснява ме само това, че децата боледуват доста в това време от годината, но ще го коментирам с доки и тогава ще го мисля.

ММ иска да изчакаме до прегледа и после да кажем на близките ни. Той горкия не може още да осъзнае и не вярва, че е станало.

# 229
Bebe2 , много интересна рецепта, тъкмо днес се бях замислила по въпроса за мазането,  защото нещо започна да ме сърби кожата на корема, кръста и гърдите. Ще пробвам рецептата скоро.

Мажи че сърбенето и симптом на разтягащата се кожа. Цепне ли се, край. Казват че е до кожа, но дори е да е така, малко презастраховане не пречи

# 230
  • Paris, France
Аз ще ви кажа пък, че това със стриите си е абсолютно до кожа и според мен поне никакви мазила не могат да помогнат - нито като профилактика, камо ли пък за премахване след това. С предишната бременност не е като да съм се мажела кой знае колко, а почти изобщо нямах стрии. Появиха ми се чак към раждането малко около пъпа (понеже преносвах и бебето беше 4.200, та... има логика да се поразпъна). След като родих, като се прибра кожата станаха по-забележими, започнах да мажа като луда, обаче никакъв ефект не видях и спрях. И какво мислите - ами с времето си изчезнаха от само себе си. В същото време, от предишната ни група имаше момичета, които се оплакваха, че въпреки всичкото мазане, още към 6-7ми месец бяха се нацепили целите и нищо не помагало... Майка ми след две бременности няма нито една стрия по себе си, дори сега, над 60 годишна възраст. Просто всичко е до тип кожа - ако сте случили да ви е по-еластична, ще имате по-малко стрии... Това е.

# 231
Добре дошла, Флорита! Лека и безпроблемна с пухкав финал  Heart Eyes

Бебе2, благодаря за хубавата рецепта! Ще пробвам. Звучи добре после и бебето да се маже с това Wink

# 232
Абсолютно си е до кожа  Peace Аз примерно още от ученическите си години имах малко стрии по дупето. Като забременях първия път, започнах почти веднага да се мажа. И най-скъпите кремове съм купувала и какво ли не пробвах - еми по краката ми се появиха (и то на частта от вътрешната страна над колената) още в 6-7 месец. Коремът ми се нацепи точно 2 седмици преди да родя. А аз преносих 8 дни. Все си мислех, че ако бебката беше решила да излезе 10 дни по-рано от термина, щях да съм със здраво коремче, НО ако щете ми вярвайте, гледам си на белезите с любов и никога не съм съжалявала, че ги имам Heart Eyes В началото като ми се сви коремът, изглеждаха ужасно. Сега, 6 години по-късно са доста слабо забележими.

На гърдите пък ми се появиха след като родих и започнах да кърмя. Ама пък какви бяха станали  bombs  newsm62

Абе ще се мажа и този път, ама си знам какво ще стане  Rolling Eyes

И за последно - и мен ме почнаха еротичните сънища. Цяла нощ какви ли не работи сънувам, еййййй... пък и все хубави бе  Joy

# 233
  • Телиш/Плевен
Здравейте отново, момичета! Hug

Честито на всички с положителни тестове, радвам се безкрайно за всяка една от вас и ви пожелавам лека бременност и прекрасни юлски бебчета! Heart Eyes

Пиша ви днес, защото точно на този ден миналата година (и горе-долу по това време) аз видях двете чертички. Heart Eyes Само два дни по-късно отидох на преглед (имах над седмица закъснение, но го отдавах на други неща и дори не вярвах на теста) и видях точката. Стана ми много мило и едва тогава осъзнах какво всъщност ми се случва. Heart Eyes След седмица видях сърчицето, чух най-милите думи от гинеколожката - "Честито, ще ставаш майка!" - и от този момент бях най-щастливата жена на този свят. Всички около мен също много се радваха. Изкарах много лека бременност, от сърце ви желая и вашите да са такива, и на 4-ти юли се роди моята прекрасна Елица. Heart Eyes Нашата юлска група беше много задружна и все още е, много се радвам, че попаднах сред такива прекрасни жени, макар с повечето да се познаваме само виртуално. Надявам се и вие да бъдете така задружни, да се подкрепяте и да си помагате. Hug

Миналата година една мама от Юлки'2013 каза, че юлските отчетни теми са късметлийски. Е, аз на 100% мога да потвърдя думите й. За тази една година късметът не ме е напускал, а дори успя да се предаде на дъщеричката ми. Heart Eyes Желая ви много късмет, успешна и лека бременност и най-прекрасните юлски бебчета на финала!!! Hug Hug Hug

Ще ви наглеждам темата от време на време, защото с умиление си спомням тези емоции в началото и ако имате нужда от съвет или помощ, насреща съм. Hug

# 234
  • София
   tiptoe 55 Здравейте и от мен. Чудя се от няколко дни дали да се включа тъй като още не съм минала прегледа, но като ви чета ми става едно такова...много мило Wink и реших да се включа Simple Smile
Аз съм след ин витро опит  и на кръвен тест на 10-ти ден ми показа 303 ЧХГ, днес правих уринарен и излезнаха най-красивите две чертички, които съм виждала до сега  Joy . На преглед съм чак следващият четвъртък....мноооого дълго време, но в крайна сметка нямам бърза работа, само всичко да е ОК.
Много ще се радвам да сме си взаимопомощ и това да бъдат най-най-прекрасните месеци в живота ни до сега Simple Smile)

# 235
  • София, Бургас
Мушмул кога беше твоя тест? Колко време след това те извика доктора. Аз утре ще правя втори тест и се чудя кога ще ме извика за преглед, ако всичко е наред разбира се Simple Smile

# 236
  • София
Кате, аз знам, че сме в една и съща клиника! Аз правих тест на 10-ти ден след трансфера и на 11-ти ден се чух с лекаря и ми каза да отида на 21 ден след трансфера, защото на 14 (който всъщност е днес) най-вероятно няма да се види нищо. По мой бегли изчисления другият четвъртък би трябвало да е 5 г.с. Simple Smile
И всичко ще е наред, разбира се Simple Smile

# 237
  • София
Здравейте на всички новодошли момичета в темата   bouquet
Мушмул, значи и ти се включваш в групичката с прегледите на 13.11  Crazy Много станахме за тази дата - дано да ни е късметлийска  Party

# 238
Добре дошли на чисто новите  EFP, хубава бременност ви пожелавам и разбира се един, два, три бебока, здравички на финала. Според случая ихихих  Hug

Ivinkata, чакаме те с нетърпение с новините и стискаме палци!   bouquet

Съгласна съм момичета, че си зависи и от типа кожа, но пък малко или много мазането подпомага еластичността на кожата и си мисля, че и да се появят стрии, то може пък да са по малко.

# 239
  • София, Бургас
Кате, аз знам, че сме в една и съща клиника! Аз правих тест на 10-ти ден след трансфера и на 11-ти ден се чух с лекаря и ми каза да отида на 21 ден след трансфера, защото на 14 (който всъщност е днес) най-вероятно няма да се види нищо. По мой бегли изчисления другият четвъртък би трябвало да е 5 г.с. Simple Smile
И всичко ще е наред, разбира се Simple Smile
Значи точно 2 седмици ще чакам за преглед..

Общи условия

Активация на акаунт