Ако има две черти, ЮЛЧЕ май ще бъдеш ти!!! :)

• 32 727
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте! Да се запиша и аз в тази темичка. На 40 г. съм. Днес след няколко дена закъснение теста ми е положителен. Естествено и желано забременяване. Дано всичко е наред. Рано е за всякакви прегледи все още.

# 241
  • София
Хихихихиих, значи голямо отчитане ще падне на 13-ти Simple Smile
Ще ни е на късмет на всички  Peace
Да, Кате, това чакане край  няма  Laughing Но важен е крайният резултат Simple Smile

# 242
  • София
Ридия, добре дошла и стискаме палци всичко да е наред и да се успокоиш след първия преглед  Hug
Ивинката, хайде на отчет от прегледа - тръпнем в очакване на хубави новини   Crazy

# 243
Здравейте,
Включвам се и аз. Две чертички и две околоплодни сакчета. Другата седмица съм на преглед и очакваме да чуем и сърдечните тонове. Поздравления на всички бъдещи майки. Стискам палци през юли всяка от нас да гушка малки сладки бебчета.

# 244
  • София
Koalina, добре дошла при нас  Hug Много се радвам за теб - значи ще си чакаме и близнаци в темата - пожелавам ти една лека и безпроблемна бременност. За сега имаш ли някакви симптоми

# 245
Благодаря за милите думи Simple Smile Симптомите са подути гърди и корем. От днес мисля да започвам да се мажа с кокосово масло против стрии. Чувствам се леко замаяна и непрекъснато ми се спи, но незнам дали не е от утрогестана. Просволутото сутрешно гадене при мен е вечер след хранене. Вечер става доста неприятно, но поне съм си вкъщи и не съм на работа Simple Smile.

# 246
Ехееее браво колко много майчета станахме  Simple Smile Добре дошли на всички и леко бременеене  Hug
Момичета стискайте палци довечера съм на преглед да си видя точката  Wink ама колко ми е притеснено още немога да се зарадвам на бременноста  Rolling Eyes
Ивинката успех и на теб днес и да кажеш как е минало  Wink

# 247
  • София
кели  fingerscrossed и чакаме добри новини довечера Simple Smile
За мазането - аз мисля да изчакам първия ми преглед и след като се уверя, че всичко е наред - тогава да си взема от бебешкото олио на Джонсън. Него май го бяха похвалили на няколко места. Въпреки, че и аз мисля, че си е до кожата, но съм длъжна да пробвам  Whistling
Аз иначе още си нямам симптоми - може би само един ми се появява - чувствам си гърдите малко по-напращели, а зърната - доста болезнени...

# 248
Здравейте дами, да се отчета и аз  Rolling Eyes
Тази сутрин се обадиха на ММ, че може да замине и утре и аз си издърпах часа от 10ти за днес, поне да знам, че към момента всичко е наред. След прегледа с радост ви споделям едно околоплодно сакче  newsm44 Всичко изглежда нормално и по график на 19ти ще ходя да чуем сърчице!!!
Относно мазането, мисля да направя рецептата споделена от една мама преди няколко дни, а не да ползвам кремовете на пазара newsm78

# 249
  • София
elio_vn, честито сакче и на 19-ти  fingerscrossed и чакаме и сърчице Wink
Иначе прочетох рецептата и на мен ми допадна, но това с маста... не знам от къде ще мога да се сдобия с 1/2 буркан мас  newsm78

# 250
Elio, Честито сакче, да си го напълниш със здраве  Hug!
Хайде таткото да тръгва, та да се връща скоро.
Моя доктор ме е записал чак за 2 декември, да гледаме точки, сърчица всичко. Ама няма да стане ще изчакам още седмица да вляза в  8г.с и мисля да ида. То ако е да ида чак на 2 декември, аз ще бъда влезла в 3 месец.  Crossing Arms Искам да си видя сакчето пълничко с точка, на която и работи сърчицето!
Само хубави новини да чуваме тук!

# 251
Здравейте, първо искам да поздравя всички момичета, зарадвали ни с хубавите новини, и второ и аз току що приключих с прегледа. Всичко е нормално, имам си 2 околоплодни сакчета, и на 25ти този месец трябва да чуем с Two Hearts

# 252
ivinkata, Чудесна новина, две сакчета мнооого мило ми стана!   bouquet Щъркелът се е постарал при теб! Поздавления!  newsm07 newsm07 newsm64 хиихих

# 253
  • София
Ехаа, ivinkata, честити две сакчета - значи имаме още едни близнаци в темата   bouquet
Хайде все така да върви...

# 254
  • София
 Joy  smile3501 Иуууупииии, да видим каква бройка близнаци ще натрупаме до края Simple Smile
Честито на всички момичета видяли сакчета и чули сърчица Simple Smile
Само така да продължават да се трупат хубавите новини Wink

Общи условия

Активация на акаунт