ВТОРИ клас

• 76 838
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Може ли информация за коледното математическо състезание?

# 601
Може ли някой да даде мнение за "Маймунски игри"- математическа игра на изд. "Просвета"?

# 602
  • София
Аз инсталирах от приятелка първата част, която е за първи клас по-скоро. Поиграха, но не съм очарована честно казано. За 1-2 пъти става, макар отзивите  да бяха, че на децата им харесва. Всъщност и на моите наистина им допадна, но има места където управлението не е добре направено и на тях им е трудно да я минат. Иначе си има задачки вмъкнати постоянно за да може да продължат, малко или много е по-добра алтернатива от други компютърни игра поне в това отношение.

# 603
  • софия
Тази игра звучи много интересно, може ли инфо откъде да се изтегли.

# 604
  • у дома
Може ли информация за коледното математическо състезание?
Каква точно информация?

# 605
Лекси ,много благодаря за изчерпателния отговор!  bouquet

# 606
Ами миналата седмица беше Иван Салабашев
По принцип провежда се  и Коледно математическо състезание, питам има ли информация за него, защото за нашето училише не са ни казвали нищо

# 607
  • София
Коледното е тази събота-13.12. То (както и великденското) се провежда само  в 119то, 125то и май от скоро и във 2ро. За 1ви и 2ри клас е от 8,30 до 10ч., а за другите от 10,30ч. Peace
Аз ще пращам само баткото, че му е по-важно. Дребното на Салабашев се е изложил, не, че съм очаквала нещо особено, но малко раздвижване на сивото вещество все е от полза  Simple Smile

# 608
За коледното, ако не сте се записали, имате само още час и малко да отидете до 2-о, 119-то или 125-о:

http://iztok-smb.com/systezania.html

Краен срок за подаване на заявките 12.00ч. на 10.12. 2014 г.
Таксата за правоучастие е 7 лв

# 609
Здравейте! Бихте ли ми помогнали да намеря кое беше помагалото за преразказите. От няколко дни преглеждам последните две теми, но толкова пъти ги четох и се обърках. А детето искаше да й дам текст за преразказ в къщи, но аз нямам подходящи. Помня че се коментираше едно помагало само с такива текстове, но не знам кое беше.

# 610
Еее късно видях, а и 119 ни е близо, но пък изпуснах...хем специално търсих уж, явно толкова си мога
Нищо, ще му дам задачите у дома
Те ми се виждат по-лесни от на Салабашев
На Салабашев някои мен ме затрудниха  Embarassed

# 611
  • софия
valkka  това препоръчваха момичетата, аз го купих, хич не е лошоhttp://www.book.store.bg/p14841/prerazkazvam-i-sychiniavam-pomag … ta-stefanova.html

# 612
 Коледното е по лесно от Салабашев.

svetlaem, благодаря ти за отговора. Радвам се, че за грешен отговор няма да се намаляват точки.

# 613
Поръчах ето тези :
Четене с разбиране за 2. клас      
Преразказвам и съчинявам (комуникативно-речеви умения) 1. клас   
Преразказвам и съчинявам (комуникативно-речеви умения) 2. клас   
Преразказвам и съчинявам (комуникативно-речеви умения) 3. клас   
Прочети ме! Разбра ли ме?! Книжка за четене с разбиране за 2. клас
Мисля че ще потрябват .   

# 614
Кои са думите за проверка на:
топъл
кръгъл