ВТОРИ клас

• 76 823
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Моят иска Хотел, но имаме цял шкаф игри ( Лего, Монопол, Живот, Гонг, всякакви по-евтини) и просто не нам дали си струва да купувам поредната , след като така или иначе играе само шах постоянно
Имаме колела, ролери, шейни, кънки, китара, пиано, лего цял кашон, всякакви книги и енциклопедии, таблет, телефони и изобщо...голяма драма ми е това с подаръците...получиха комплекти Наука за Коледа( футуристична оранжерия и обсерватория) и глобус и не купих нищо друго, но...на 3 януари и рожден ден  ooooh! ииии чака изненада...е каква да е тая изненада просто не знам  Rolling Eyes

# 706
Играта "Хотел" я имаме от повече от година и малкият от всички настолни игри, като изключа шаха и картите, които много обича, не играе на нищо друго подобно, освен на нея. Просто я обожава.
А дали нещо си струва- това никой не може да каже. Всеки си преценява финансите и нуждите, а те са много различни. За нас- да, определено си струва.

# 707
Ми под " дали си струва" имам предвид дали децата ви си играят с нея- все пак са на сходна възраст и отчасти интереси
Благодаря за отзива

# 708
Това също е много относително. Аз мога да кажа само за моето- да, много я харесва.  Simple Smile Освен това нашите хотели и цялата игра се оказа качествена- нищо не се е скъсало или повредило. Хотелите стават много красиви, когато се построят.
Но всяко дете си е различно. Моето, напр., най- много играе на шах и на реми. За второто няма връстници, с които да се упражнява. Играе изцяло и само с нас.

Последна редакция: пн, 29 дек 2014, 15:14 от Judy

# 709
  • София
Играе изцяло и само с нас.
Ей това не ми хареса. Истината е, че тези дни ми писна да играя на Монополи, Околосветско пътешествие, шах, карти, скарабъл и от сорта. В бъдеще, ще наблягам на индивидуалните игри (като Легото, с което играе много). Иначе моята получи много и хубави подаръци + ремонтираното си и декодирано ПСП, с което не беше играла от поне година. познайте с какво се занимава най-много Crossing Arms Таблет ли, не мерси  Naughty

# 710
Ама той на реми няма с кого друг да играе- децата не знаят правилата.  Laughing Големият пък играе бридж и от връстниците си има само едно момче, което също играе. Та и той играе бридж с нас. Като няма с кого другиго...

# 711
Моята получи книги- на Виолета дневника и руски народни приказки, една играчка йоника
и малка чанта. Сега на 31 пак ще й сложим подарък под елхата-една игра със забележителности
и магически фулмастри. Тя просто не знае вече какво да си поръча, а и добре че вече не иска
кукли, кученца, котенца, делфинчета и пр. Пораснаха децата, почти всички нейни приятелки са
получили нови телефони от дядо Коледа Laughing.
Оставих я тези дни без упражнения, но от утре започваме един сборник по математика, тя там
вижда зор.

# 712
Излезли са резултатите на състезанието на СНБУ по природните чудеса. Laughing От нашия клас всички деца са с максималните точки. Около 6-7 деца са. Моят човек каза, че било много лесно, но аз не съм гледала още тестчето.

# 713
  • София
Veniz,какъв е този дневник на Виолета? Би ли споделила повече инфо, че сме фенове, а това съм го пропуснала newsm78

# 714
Veniz,какъв е този дневник на Виолета? Би ли споделила повече инфо, че сме фенове, а това съм го пропуснала newsm78
За тази книга-дневник става въпрос-http://egmontbulgaria.com/marki-i-geroi-2/disni-50/filmovi-geroi … o-kasno-2324.html, не е нищо особено. Аз я купих набързо и въобще не видях, че пише препоръчителна възраст над 10 г. Дъщеря ми я попрегледа, но явно се смути и я остави, вътре пише за влюбвания, целувки Laughing.

# 715
Моята получи играта Dixit и засега много й харесва. Кара ни да играем често. В интерес на истината, може да се играе на по-елементарно ниво, а ако се играе от възрастни - може да се измислят и по-трудни асоциации.

# 716
Моят син много искаше играта "Хотел" (заради рекламите). Аз отказах да му я купя, защото той с настолни игри изобщо не си играе. С тях основно играе малкият (луд е по всякакви настолни игри) и ние с него. Обаче ни подариха две книги на Фют "Как работят машините" и "Как работят автомобилите", а ние тази за машините я имаме. Когато отидохме в книжарницата да я разменим за нещо друго, видяхме "Хотел" и кандисах да го вземем. Мрън пък наистина много си го хареса и вече, неочаквано за мен, направихме няколко игри. Такова нещо, като той да издържи 2 часа игра, не е било никога досега.
Дядо Коледа днес донесе и един малко неочакван подарък. Неочакван, защото го чакахме към 7-8.01. Нова апаратура за управление на самолети. Досега имахме само една по-стара, а и тя е служебна. Баща им започна да им прави два по-малки модела, които скоро ще са готови. Сега остава да дойде и топлото време, за да ходят на летището и да пускат самолети. Ще има още едно занимание за свободното време.

# 717
  • София
Ние събрахме парите от всички роднини и купихме таблет. Реших, че вече е достатъчно пораснал, а и ми се струва по-разумно от куп игри, играчки и т.н., които са просто излишни. Таблетът е страхотен мотиватор - каквито и цели да поставя, се постигат за нула време  Flutter - стаята се оправя, та пушек се вдига Simple Smile.
Иначе от Дядо Коледа получи костенурка Нинджа - която се котира доста високо  Laughing, както и няколко книжки - енциклопедия за празнуването на Коледа по света, комплект на Фют коледен, а от нас някаква промоция за Лили Чудото - 8 книжки за 10 лв. Вече успя да прочете една и половина.
Този път за моя приятна изненада няма никакви домашни за ваканцията, та успяхме да си наваксаме пропуските за школата по английски и просто да си мързелуваме  Wink.

# 718
Днес моят второкласник е рожденик, в края на една много приятна и празнична ваканция днес празнуваме, а утре се стягаме за училище   Hug
Да сме живи и здрави всички, с нови сили на училище!

# 719
  • España (Плевен)
Лост, Честит ти рожденик! Да е здрав, ученолюбив и да има много приятели! Весел празник!

Общи условия

Активация на акаунт