Как жените с дълги маникюри ...... Проба за петъчна.

• 48 572
  • 414
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Най-много руси жени тук съм виждала сред помакините в Родопския край, най-вече в селата ''над'' Велинград.

Не знам обаче доколко за форумното мнозинство те са българки. За мен са.

# 91
  • София
Помаците са си българи, помохамеданчени през турско робство.

# 92
  • UK
Не са кой знае колко много, иначе нямаше да ми се налага да отговарям всеки ден на въпроси като "ти защо си толкова бяла" "защо си руса" "откъде са ти сините очи". На десетина, че и повече тъмни жени, я има по една руса, я не, това не е много.

# 93
  • София
Помаците са си българи, помохамеданчени през турско робство.

Така е, но съм срещала не един и двама дебили, които са твърдяли, че помаците са навлеци и турци. Съответно да си ходят в Турция. Глупостта човешка е безкрайна.

# 94
Ами и аз съм много бяла Мърморанке. Ето, че колкото и да сме малко светлите жени в България, дори във форума се засичаме през постинг.

# 95

Горе-долу такава дължина поддържам, но с гел - моите са меки и се  чупят много лесно и почти от нищото. Другото са извращения. Не си представям как се мият залепнали тави и тенджери с безкрайно дълги нокти. И как се сменя акан памперс примерно.....

# 96
  • UK
Това нищо не значи, факт е, че повечето жени в България (и не само жени) са ниски, леко мургави, с тъмнокестеняви коси и кафяви очи. Като излезеш навън, главно такива се виждат. Това не значи, че руси или високи няма, сигурно в темата има и други светли жени, просто в сравнение с тъмните сме малцинство. Simple Smile Аз съм висока, бяла, руса и синеока и никой в семейството ми не е такъв, сестра ми е към 165, бяла, но с тъмна коса и очи, майка ми и баща ми също са тъмнокоси и тъмнооки, никой от тях не е кой знае колко висок. Обаче аз такава съм се родила, като бях малка майка ми ми казваше, че само принцесите са руси Simple Smile Нормално е да има някакъв определен тип що се отнася до външния вид, особено в малка държава като България без сериозна имиграция и расово разнообразие.

# 97
  • София
За маникюрите да кажа - ние в БГ пак сме добре.
Гледам разни реалитита от Щатите и Кралството и там такива грозни и дълги пластики се размятат, че ми иде да  Sick
Не се плашете: http://henican.com/wp-content/uploads/2011/10/caputo.jpg

# 98
Ауу, да, и аз й се дивих на тази екстрасенска скоро. Само като й видях порненския маникюр, и веднага ми олекна в очите.

# 99
Аз не съм наясно точно помаците какви са.
 Факт е обаче, че има много от тях, които са точно такива - руси и синеоки. Виждала съм като сме пътували в Родопите.
Факт е и също обаче, че повечето българи не са така.
А сега де, защо е така  Simple Smile
На мене по-скоро и се струва, че при тях, помаците, има някаква генетична мутация, изглеждат нехармонично някак , нещо  като при това циганско семейство, което нашумя с откритото в Гърция тяхно дете - русия ангел.
Може и да греша, просто предполагам.

# 100
О, тя тази си е изначално хахо, а маникюр като този й приляга като на свинче- звънче.
Такива, писах вече в темата, срещам и из нашите ширини.

Помаците са клонинги. Това са те. Руси, бели, синеоки, с, прощавайте, едни тъпи муцуни и огромен брой деца и възрастни с генетични малформации. Но то си има обяснение защо.

# 101
За маникюра потвърждавам, отвратителни си ги правят в Щатите, виждала съм на живо и все се питах толкова ли пък некадърни маникюристки да имат.. newsm78

# 102
  • София
Бррр. Преседна ми кафето.

Викта и т.н., на мен твоите нокти са ми твърде дълги  Simple Smile

Света, не разбирам. В какъв смисъл изглеждат ''нехармонично'' помаците?

За българите:
- Очи - 25% - тъмно- кафяви, 15% - смесени и светли, 60% - кафяви и светло- кафяви.
- Коса - 90% - тъмно- кестенява, 10% - кестеняво-рижава и светла. Косата има предимно права структура.

http://www.nauchensviat.eu/2012-03-17-19-53-51/2012-03-17-19-55- … -20-22-48-25.html

# 103
Не си представям как се мият залепнали тави и тенджери с безкрайно дълги нокти.

В по-добрия случай с миялна машина, в по-лошия с веро, гъба и тел.   33uu

# 104
А негърките какви нокти хаесват-  Shocked, нашите циганки ряпа да ядът.
Оптималната дължина на моите нокти
1  2

Общи условия

Активация на акаунт