Как жените с дълги маникюри ...... Проба за петъчна.

• 48 514
  • 414
  •   1
Отговори
# 15
  • UK

сигурно това имаше предвид една маникюристка в София, която ми беше споделила, че според една нейна клиентка рускиня ние българките ходим с много консервативен маникюр... ooooh!

# 16
  • София

Това са конкурсни маникюри - нейл-арт. Рускините там са мн.добри По същия начин може би трябва да се ужасяваме от висшата мода?  Rolling Eyes Едва ли някой ходи така в реала, пък може и да ходи  Mr. Green
По темата - ходила съм с относително дълги нокти. Не ми е пречело на нищо  Wink

# 17
  • София
Не зная как си бършат задниците, ама са яко селски. Тия острите и "арт" шарениите, дето са фешън, съвсем.

# 18
  • Once there was a Hushpuppy...
Ми, мен лично има неща от висшата мода които ме ужасяват и възмущават Rolling Eyes
Но, то е защото не разбирам сигурно.
Все пак не може всички да разбираме, понякога, а и не само се осланяме на собствените си възприятия и усет как за се носим Peace

# 19
  • Насред хаоса
За мъжете не знам, но подозирам, че като прочетат тук, масово ще почнат да отказват кифлите.  Laughing
За себе си - не харесвам много дълги нокти. Поддържам ги 3-4 мм, най-често с френски маникюр. Шарении по ноктите не ми допадат особено.
П.П. Темата е подходяща и за диетичния, таман се канех да вечерям и се отказах.

... моя хубостник пък хич не харесва лакирани нокти , даже миналата година ми изхвърли почти всички лакове в боклука  #Cussing out лакирах се , той влезе и каза , че това ще ми е последния път и захвърли всичко.сега пак съм си накупила лакове , но ефекта е същия , както и заплахата , че скоро пак ще заминат към боклука.
И моят нещо протестира, но повече от това, че му миришело, докато се лакирам. Какво пък, всеки има право на протести. Засега още нищо не е изхвърлял, де.

# 20
Лъскавото  е на мода 4470  33uu
Ако мъжът ми ми изхвърли лаковете или куфара  с гримовете, които обичам на другия ден ще му залея колата с блажна боя.  Peace
Снимките са на клиентки, не са от конкурси.  PeaceДа, рускини са много напред, те обучават нашите маникюристки.

# 21
Поддържам дълги нокти откакто се помня. В момента са ми 12 мм извън плочката; гледам да не са по-къси от 5 мм и по-дълги от 15 мм - като са къси не ми е удобно, като са по-дълги, стават неустойчиви и се чупят.

Пиша 210 знака в минута на БДС и 180 знака в минута на QWERTY-клавиатура на два езика, които владея.
Не само си бърша задните части, но си поставям тампони,  мастурбирам при нужда, и обслужвам мануално миУото (пак при нужда).

Много рядко се лакирам, защото си харесвам ноктите и ги щадя; искам максимално да им спестя досега до химия. Мажа ги с масла и ги почиствам със специални четчици; ползвам безцветен щадящ лак, който си купувам в промишлени количества извън България.
Разни гелове, ултравиолетово печене, стържене на плочката и т.н. не са за мен. Ноктопластиката ме отвращава. Рисунките са ми инфантилни.

Дали на някой му е грозно, гнусно и нечистоплътно, много слабо ме интересува.

# 22
  • Sofia
   Ооо, не мога да пропусна тази тема, макар и с госта негативна конотация. Mr. Green

Обожавам дълги нокти! Heart Eyes Моят маникюр го поддържам предимно дълъг, изключение правят периодите, в които имам счупен нокът, но те са относително редки – тогава скъсявам всичко до дъно. Confused

Дупето си го бърша с лекота, но да не влизам в подробности... Mr. Green

Виж, домакинската работа е друга бира, но аз почти не върша такава (нямам и деца към момента). Смятам, че красиво лакираните, поддържани нокти са малко трудно съвместими с домакинските задължения, за жалост.

Друг негатив определено е времето и финансовите ресурси, което се налага да посвещаваш на маникюра си, ако си отдаден лакоманиак. Peace

# 23
  • София
Тия острите и "арт" шарениите, дето са фешън, съвсем.

Стилети  Wink
А ето с това как се бърше дЪ?  Laughing

# 24
Само като видях заглавието и веднага предположих какво ще пишеш, прабаба ми, много яка бабка, лека й пръст, все така се шегуваше  Laughing

Не харесвам, не познавам и мъж, който да ги харесва.

Поддържам такива или една идея по-дълги.

# 25
  • София
    Друг негатив определено е времето и финансовите ресурси, което се налага да посвещаваш на маникюра си, ако си отдаден лакоманиак. Peace

Точно времето и ангажимента ме отказа мен ... В един момент ми писна - сега съм в обратното движение на махалото - лак да не видя  Joy

# 26
  • Tам през Атлантическия океан
Мамах преди колежка в класа по англ. с еЙ такива , като дължина  Grinning

Скрит текст:

Много странно хващаше химиклката и пишеше , е получаваше и се  Mr. Green , аз се чудех дали бара нещо в къщи с тези ноктаци  Laughing  ако ли не са  перфектно оправдание  Flutter

# 27
  • Tам през Атлантическия океан

Дупето си го бърша с лекота, но да не влизам в подробности... Mr. Green

е па не моА си представа  Mr. Green

А кученце имаш ли  Mr. Green ?

Hug

# 28
  • Sofia
   Неее, 2 котенца, те близкат по-старателно. Twisted Evil Joy

# 29
Мамах преди колежка в класа по англ. с еЙ такива , като дължина  Grinning

Скрит текст:

Много странно хващаше химиклката и пишеше , е получаваше и се  Mr. Green , аз се чудех дали бара нещо в къщи с тези ноктаци  Laughing  ако ли не са  перфектно оправдание  Flutter

туй нящу хич не е удобно  Crossing Arms
не само за д-то, но за всякакви неща - ако някой мъж го попипат с такъв р-р дали няма да се притесни, че може да му го разнат неволно? дали не е по-добре да сме по-функционални в ръцете във всякакво отношение отколкото така прелестни?  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт