Как жените с дълги маникюри ...... Проба за петъчна.

• 48 600
  • 414
  •   1
Отговори
# 285
  • Winterfell
Тонкабонка, моите са 1:1 с твоите, даже скоро бях със същия лак. За мен това е идеалът за дължина и форма. И удобство естествено. Аз не ползвам услугите на маникюрист. Веднъж съм била, не направи нищо по-различно от това коета правя и сама.
При мен привеждането на ноктите в това състояние е елементарно просто, нямам никакви по-спесиални джаджи-само нокторезачка, пила и едно нещо, дето не му помня името-за чистене на кожички,дето струваше 1.20 лв. Намацаното отстрани с лак чистя с клечка за уши, напоена с лакочистител. Пак с клечка почиствам ако има нещо под ноктите, само че напоена с вода

# 286
Ползването на маникюрист въобще не ми е мерило за красиви нокти. Мога да покажа как изглеждаха моите при последното ми посещение преди 5-6 г. при такъв. Повече не съм ходила, справям се доста по-добре  Mr. Green

1
2
3
4

Докара ми "перфектна" форма, с голяма "прецизност" игра с четката, + че ми разказа играта на кожичките и получих възпаление след това, професионална работа, нали? Mr. Green

Още ме е яд, че платих, просто не успях да кажа и дума, бях като гръмната.

Последна редакция: вт, 14 окт 2014, 18:36 от Не се сърди, човече

# 287
  • Sofia
   Добре те е подредила. Mr. Green Ей на това му се вика отмъщението на маникюристката. Joy

# 288
Дам, много са зле масово маникюристки, фризьорки, козметички и подобни в бг. Оставят си ръцете, не ами...
Не е и чудно, де, тук въобще почти никой не си върши работата както трябва. Некадърност и посредственост навсякъде, независимо за коя сфера на дейност става въпрос!
А френски маникюр колко лошо правят масово!! Или правят дебели, прави линии, или прекалено извити и навътре отиващи, или слагат неподходящ лак за основа и така се покрива после и бялата линия, която жълтее...
Не оправят добре кожичките, така че на втория ден изглеждат като непипнати, или пък ги режат, а това не е препоръчително.
Всичко си правя сама, справям се задоволително и предпочитам така, отколкото да се ядосвам с някакви прости, некадърни женици, които хем нищо не правят, хем един куп пари искат да взимат! Ще почна и да се подстригвам сама в скоро време.

# 289
...кожички... или пък ги режат, а това не е препоръчително....

Аз така и не срещнах маникюристка, която да НЕ ги реже!  ooooh! Толкова пъти съм ходила, при толкова много различни маникюристи и всички са ми правили физиономии, че не искам да ги режат!
От ученичка си ги избутвам и изглеждат страхотно! Почти нямам кожички за избутване, а какво остава за рязане. Избутвам с точно такъв инструмент и съм супер доволна!   Crossing Arms
Но пък ноктите ми нямат хубава форма по рождение и задължително трябва да са минимум 3-4см за да изглеждат добре.

# 290
 Не съм ползвала услуги на маникюрист за ръцете ми откак ми ги разкървави, когато отряза кожичките. И аз ги избутвам само.
 За педикюр ходя понякога, но и сама се справям не зле. Умувах за shellac, но в крайна сметка се отказах, не искам и за нокти да завися от някого и да не мога да се справя сама като се наложи, не ми стига епилация, ами и това.

# 291
  • София
Аз никога не съм ходила, гнус ме е и все си мисля, че е прекалено рисковано да те заразят с нещо. Не, мерси.

# 292
На маникюристка ходих за пръв и последен път за сватбата си. Simple Smile
Реших, че професионално ще се справи с маникюра. Ами...уви не.
От тогава не съм повтаряла, действам сама в къщи.

# 293
  • Варна
Ползването на маникюрист въобще не ми е мерило за красиви нокти. Мога да покажа как изглеждаха моите при последното ми посещение преди 5-6 г. при такъв. Повече не съм ходила, справям се доста по-добре  Mr. Green

каква тема имало тук Mr. Green

НЧС имаш много хубава плочка Wink На маникюр съм ходила рядко, но съм твърдо против гел, гелиш, шилак и всякаквите му там глупости на една хубава плочка  Peace Това си е чисто похабяване за мен. Ако няма такава вече е друго...

Аз също сама творя отгоре си Mr. Green Добре ми се получават иначе, като имам време да се мажа и да съхна по 2-3 пъти за всеки пласт... Иначе доста често просто оформям и слагам безцветен (главно ползвам 3 в 1, или 5 в 1)...поне да не е напълно без нищо Mr. Green

# 294
Aхахаха, Човече, добре те е наредила тази. Аз така веднъж опатих от една фризьорка, добре че беше зима и ходех с шапки, на излизане от салона единствено се радвах, че не успя да ми избоде очите, такова некадърно същество друг път не съм виждала. Отряза ми бритона до корен почти от изравняване, децата ми като се стрижеха сами, по-добри прически си докарваха.

# 295
 Елица, сега ти видях лентичката. Честито!
И се сетих за един пост на elfi4ka за лака и стайлинга в родилното Grinning

# 296
Така да ви завиждам за тези маникюри...  Confused Аз посмъртно не мога да оставя и милиметър рогово образувание да се развива - от малка  гризя ноктите си и  нашите какво ли не опитваха, за да ме спрат - то  лепенки, то горчиви лакове - еми нищо.  То и на краката си ги гризях и сега мога, но отдавна съм на педикюров пост, та се справям с въздържанието. Преди време една приятелка завършваше курс за маникюристки и ме покани за модел. Прекрасна ноктопластика ми сложи, не беше особено дълга , обачето като инвалид се чувствах после - за  тоалетна проблеми не съм имала, защото  ползвам биде, обаче ни компютър, ни телефон, абе нищо не можех да използвам.  Да не говорим, че детето ме гледаше със страх, сякаш ноктите му  се хилеха - "предпочитаме месо" , а аз все едно ей сега от някъде и  метла ще извадя и ще полетя (не беше свикнало горкото да ме вижда така). И аз не бях, за това на третия ден изгризах и ноктопластиката (усетих, че го правя, чак на  третия нокът, после не вървеше да ги оставя така). Явно  не  ми е писано да имам красиви нокти, но поне имам здрави зъби де. Rolling Eyes

# 297
Леле човече, това е ужасно
Даже и аз като пълен лаик и начинаещ бих постигнала нещо много по-свястно

# 298
Да, кошмарно беше, интересно е, че скоро преди това бях ходила при старата ми маникюристка и ноктите ми бяха оформени, просто имах повод вечерта и спешно трябваше да ида до най-близкия салон до офиса за френски маникюр, и както бяха еднакви всички нокти, така тази успя да ги направи всеки с различна форма  hahaha после тичах да купувам лакочистител, пили и лакове, за да се оправям сама  Crazy

...добре че беше зима и ходех с шапки, на излизане от салона единствено се радвах, че не успя да ми избоде очите, такова некадърно същество друг път не съм виждала. Отряза ми бритона до корен почти от изравняване, децата ми като се стрижеха сами, по-добри прически си докарваха.

Shocked
Ужас! Това с ножиците си е направо опасно в такива ръце.

# 299
  • София
Днес разглеждах ФБ на Кулагин (клюкарките го знаят, а и ни е бил съфорумец), много ми хареса лакът му. Някой ако има идея какъв е да сподели.

Имам един, който седи по абсолютно същия начин - OPI NL G20 - страхотен е.

Общи условия

Активация на акаунт