Детската градина- всичко, което ни вълнува-10

• 29 930
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
При нас стенните календари са прекалено шарени за моя вкус. Ще поръчвам само малки календарчета и коледни картички.

# 616
  • в огледалото на живота

Стенните изобщо не ми харесват, не си падам по лепене на снимка на готов шаблон. Аз правя сама календара като се отпечатва заедно със снимките. Тази година обаче ме мързи и ще минем само с джобни календари. Разполагам с хубави шаблони, за разлика от големите професионалисти от фото студията, които ги мързи да отворят интернета и да се поровят малко за нещо читаво.
Абсолютно подкрепям  Peace
Разполагам с професионално устройство у дома,имам и такава хартия за снимки.
Кеф ми прави сама да си ги  изработвам /е,свързано е отчасти и професионално с работата ми  Grinning /
Преди това си водех и двете деца в студио и там правех.

Отдавна спрях да поръчвам осмомартенски и коледни кичове.
Миналата година се бяха оляли буквално ''професионалистите''
При тъмнокосо дете снимката  излезе червенокоса като Мерида...то бива пишман фотограф,ама чак пък толкова да не успеее да нагласи цветовете.... ooooh!

И грозни и страшни декори :озъбени Монстърхайм вампирки за момичета, разплути Фийдбекове и Трансфоръми за момчета....мммммм.прелест просто..... Whistling

# 617
  • Sofia, Bulgaria
И аз не поръчвам вече от детската градина, точно защото просто лепят снимка върху плакат някакъв. То така и аз така мога и ще ми излезне доста по-евтино. А и нещо самите снимки не ми харесват, даже с телефон като я снимам излиза по-хубаво на снимката. Календари всякакви видове с професионално направена снимка се правят във всяко фотостудио и ще можете да решите харесва ли ви или не снимката, а и повече шаблони има. С две вуми - не съм доволна от фотоуслугите в нашата детска градина.

# 618
и аз не харесвам тези шарении в градината, но миналата година не поръ4ах, дошло времето раздали календарите на поръ4алите деца и мойто се прибира и тъжно ми казва"Мамо на другите деца днес им дадоха календари , а на мен не ". Е Иди обяснявай после , 4е не харесваш ки4а. Тази година му поръ4ах един , не 4е ще го зака4ам в къщи, макар 4е  той ве4е му намери място

# 619
От градина/ясла календар не съм поръчвала. Правим прекрасни и висококачествени 13 листни за подаръци на бабите и за нас. Ще минем само със снимките с дядото Коледа.
Но пък вчера случих на драмате на едно детенце в автобуса, че само него не са го снимали за календар.

# 620
Еми то малко съобразителност от страна на госпожите нямаше да е излишна..
Знаят, че децата гледат в ръцете на другите..биваше пък на родителите да дадат готовите календари...
То вече си мисля, че нарочно го правят, че догодина и другите да поръчат...директорката ли ги натиска, що ли.. Rolling Eyes

# 621
Като ви чета какви драми може да станат ако няма календар за някое дете.... ooooh! Не съм поръчвала досега от градинските. Синът ми не се впечатлява от такова нещо. Тоя път ще взема да го попитам, може пък да поиска, но много се съмнявам. Rolling Eyes

# 622
В нашата градина предлагат календари от единственото фотостудио в нашия град. Там си правя снимките по принцип, фотографът си разбира от работата, доволна съм. Освен от това студио предлагат и от студио в съседния град. Просто при нас няма голям избор. Във фотото продават календара без снимка на същата цена, каквато предлагат в градината със снимка. И аз единствено заради това поръчвам там. Всъщност само миналата година. Сега, освен ако не ми хрумне друго, пак ще е там  Peace

# 623
Като ви чета какви драми може да станат ако няма календар за някое дете.... ooooh! Не съм поръчвала досега от градинските. Синът ми не се впечатлява от такова нещо. Тоя път ще взема да го попитам, може пък да поиска, но много се съмнявам. Rolling Eyes
ами смея да твърдя , 4е детето ми не е разглезено да мрънка за вси4ко , той тогава и за календарите не мрънка , но тона с който го каза , стана ми кофти. Просто са деца и не го приемат като календар , а примерно като поредната картинка на Спайдърмен  или Барби.Тази година реяих да не го поставям  в кофти ситуация

# 624
Ето затова по-нагоре се спомена ролята на учителките, по-скоро тяхната тактичност. Нищо не пречи да се подаде каквото има дискретно на съответния родител. Иначе за самото снимане - при нас го провеждат в края на деня, когато родителите идват за децата. Който иска снимки, стои и чака. Да няма после неразбрали и непоискали.

# 625
ами смея да твърдя , 4е детето ми не е разглезено да мрънка за вси4ко , той тогава и за календарите не мрънка , но тона с който го каза , стана ми кофти. Просто са деца и не го приемат като календар , а примерно като поредната картинка на Спайдърмен  или Барби.Тази година реяих да не го поставям  в кофти ситуация
И при нас е като при Щастливка.Пък и децата си говорят.Избира си каквото реши.Записвам и толкова.Че са грозни и кичозни е вярно.Пък и тези филмчета дето ги гледа едни изроди ги рисуват.Ама детска работа.Мир и любов да има само.

# 626
Мислех да не поръчвам стенен календар, но след като разбирам, че може да стане голяма драма, май ще поръчам 1. Струва си, дори и само, за да го зарадвам.

# 627
Мислех да не поръчвам стенен календар, но след като разбирам, че може да стане голяма драма, май ще поръчам 1. Струва си, дори и само, за да го зарадвам.

Да, аз затова ще го попитам моето дали ще иска. Досега не е вземал отношение. Но четейки тук какво може да се случи, ще го питам.

# 628
Понеже при нас мострите са изложени във фоаето на градината, моят ги видя и беше много ентусиазиран. Така че ми е ясно,  че иска. На мен са ми доста кичозни, ама ще поръчам...

# 629
Ами аз тази година го питах и той не беше особено ентусиазиран, но те така бързо си менят мнението в тази възраст(на 4 е), 4е дори и на 5 деца да раздадът после ,ще ме пита за него защо е нямало. Предпо4итам да си го спестя, за 5-6  лв няма да му развалям настроението.А сте прави да , у4ителките трябва на родителите направо да ги дават във фоайето , но както и да е , не мисля 4е са го направили наро4но , а по ско ро да зарадват децата. При нас снимките са през деня по някое време , даже незнам в кой ден , 4е да му облека нещо по- така. Като са готоши ни ги показват и питат кой иска и кой не

Общи условия

Активация на акаунт