Детската градина- всичко, което ни вълнува-10

• 29 942
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
При нас само стенни ни пробутват  Mr. Green

# 601
  • UK
При нас ги изнесоха офертите на таблото още в началото на месеца. Не съм поръчвала миналата година, няма да поръчвам и сега, моят колкото е срамежлив никога няма да се ухили да позира на непознат. В яслата и чаши предлагаха. Правим всяка година джобни календарчета, но поръчвам с моя снимка, не студийна.

# 602
При нас само стенни ни пробутват  Mr. Green
Да не ти пука.Аз като ги гледам толкова много,чак ме отблъскват.Мин.година
и магнитни имаше.Не зная фирмите ли изтрещяват,родителите ли изтрещяват.
Очаквам тази година и на билборд да предложат.Златното ми яйце на малък формат
няма да седи я. Crossing Arms

# 603
  • София
чудя се дали да му правя изобщо.За нас и за единия дядо,че е далеч и не го вижда.

# 604
  • София
чудя се дали да му правя изобщо.За нас и за единия дядо,че е далеч и не го вижда.
на колко години е, обича ли да се снима, обича ли да е като всички? Имай предвид, че отиват там и снимат децата, твоето как ще се почувства ако не го снимат?

При нас в детската не правят такива неща, но в училище правят, утре ще поръчвам календар и за малката, че не може само брат й да има  ooooh!

# 605
  • София
обича много да се снима,ама пак страни от децата.

# 606
  • София
Поръчай му календар, нали не си представяш, как ще снимат 10-20 деца, а твоето ще гледа тъжно от страни  Peace

# 607
  • София
Да и аз така мисля,мерси.Малкия много ти хареса снимката между другото даже май прилича на нея малко да ти кажа Joy

# 608
Снимай го щом искаш.Като за първи път опитай.Нашите много ги снимат и през
останалото време.
Аз тази година съм се навила да го смимам с ретро-дрехи.Не успях иначе да го накарам да
облече чужди дрехи.Ама там успяват.Календар не искам,ама няма как.
Иначе малкия си избира.Каквото си избере.Дето вика Дзвер да е в кюпа.

# 609
  • София
Да ще опитаме,като с театъра ще е сигурно,от три месеца имат нашия сега се накани да иде.Таман за догодина вече ще е  иска. Joy Мерси   desitkata77

# 610
  • София
Една майка от нашата група не поръчва.Тя има друг лаф-Тя моята няма нужда от реклама.
Това ми хареса Simple Smile

Една година щерката беше доста време болна и когато записвали желаещите, ние не сме се обадили. След снимките беше малък ад... На следващата година тя изрично ни напомни за тези календари, та й правихме.

В нейната група са 50/50 разделени с поръчките. Ние сме в групата на непоръчващите. Няма драми.

# 611
  • Пловдив
и аз не поръчвам от тези календари - въз кичозни ми идват с всичката таз шарения... Вече 5 години си поръчваме от едно и също място - с голяма снимка  и всеки месец е на отделен лист Simple Smile
Естествено - и за двете баби, и за двете прабаби има - на всяка с всичките внуци  Mr. Green

# 612
Аз всъщност от както се е родила ѝ правя календари. Един за вкъщи и един за прабаба ѝ, която живее на 300 км и много му се радва, е на снимката. Първия път направих един календар за бюро(не помня как точно му викаха) за татко ѝ - беше колаж с нейна снимка и една наша обща. Миналата година направихме за вкъщи от по-горе споменатия с голяма снимка - много добре е излязла, направила една стойка  Grinning.

И сега като са ги наредили в детската градина само ги заглежда, добре, че още не е видяла онзи с героите от замръзналото кралство  ooooh!

# 613
  • София
Офертите за календари ги изкараха още в началото на октомври.  Whistling

Стенните изобщо не ми харесват, не си падам по лепене на снимка на готов шаблон. Аз правя сама календара като се отпечатва заедно със снимките. Тази година обаче ме мързи и ще минем само с джобни календари. Разполагам с хубави шаблони, за разлика от големите професионалисти от фото студията, които ги мързи да отворят интернета и да се поровят малко за нещо читаво.

# 614
Тонка ей ся ще завихрим една опашка при теб за календари... Grinning
Пускай цени и оферти.

Общи условия

Активация на акаунт