Детската градина- всичко, което ни вълнува-10

• 29 885
  • 741
  •   1
Отговори
# 225

Rallichka, контактната бележка след 10 календарни дни.

Благодаря   bouquet

# 226
Дзвер,Тонка пуснете по една снимка с костюмите/ако имате желание де/.Ще се радвам да ги видя.
Аз ще купя една шапка от Лидл на магьосник.При нас нищо не правят.Поне до сега не съм чувала.Но май съвпада с РД на градината.Там тържествата са големи и може би затова не успяват.
Дано дечицата много се забавляват.

# 227
Аз останах приятно изненадана вчера сутринта, когато пипнах радиаторите в детската сутринта и те бяха топли..

В планински град съм и сутрините са ужасно студени Peace

Аз се чудя дали да запиша моя на английски-първа група е,  много е изпълнителен и слуша, не е разсеян, мисля, че ще му е от полза за по нататък... какво ще ме посъветвате?

# 228
  • София
Дзвер,Тонка пуснете по една снимка с костюмите/ако имате желание де/.Ще се радвам да ги видя.
Следващият петък очаквай включване. Дъщеря ми ще е като Фифи Перото с онова нещо на главата си, дето го купих от Джъмбо.  Mr. Green

А иначе роклите, които съм взела на Замръзналото кралство са тези:
http://ru.aliexpress.com/item/Hu-sunshine-new-2014-Custom-made-M … s/1859363339.html

http://www.aliexpress.com/snapshot/6126391110.html

Първата е много нежна и елегантна, но ние ще заложим на екзотиката, тоест на втората.  Laughing

# 229
# 230
  • София
Дзвер, много е хубава роклята, но за съжаление я видях след като вече бях поръчала и втората.

# 231
# 232
  • Бургас
Тонка, първата рокля я видях на живо преди 3 седмици. Много е хубава, в пъти повече от на снимката дори!

# 233
  • София
Дзвер, много е хубава роклята, но за съжаление я видях след като вече бях поръчала и втората.
да, хубава е, ние първо бяхме купили този костюм, който според мен доста повече отива на Хелоуин, обаче Елза го отнесе с 300 км. в секунда...

# 234
  • София
На дъщеря ми роклите ги взехме просто така, за кеф и да си играе с тях, но ето че им се намира и приложение за Хелоуин.  Grinning

# 235
Тонка ,Дзвер направо ми изпълнихте сърцето.Децата ви много ще се забавляват.
Страхотни рокли и костюми.Чак ми се прииска момиченце  Mr. Green

п.п. Не умея да пазаря от чужди сайтове.Но мисля да намеря някой да ме научи.

# 236
Момичета,малката не е на градина от 29-09.
На 28-10 ни предстои посещение при алерголог и смятам на 29-ти да я пусна евентуално на градина (точно тогава става 1 месец откакто ще си е вкъщи) та въпросът ми е трябва ли да правим изследванията или не ?

# 237
Не. Ако са 2 месеца, тогава. Peace
Готини роклета!
Деситката77- някои само с това се занимават, да пускат поръчки, та може на такъв човек да си поръчваш, дори тук има теми и такива момичета.

# 238
Не. Ако са 2 месеца, тогава. Peace

bouquet
Благодаря

# 239
Много красиви роклички, браво!  bouquet Синът ми би се изял от мъка, че не е момиче, ако ги види. Обожава филма, гледа го по цял ден нон-стоп като е почивка и знае всички песни и реплики наизуст, заедно с интонация, мимики, жестове и т.н. ooooh!

За английският някой питаше. Твърдо съм "за". Моето диване, така както е супер разсеян и зле в занятията в групата, е с доста голям речников запас от думи вече. Дават им листчета с картинка и съответната дума написана, преговаряме си ги отвреме-навреме. Няма да загубите в никакъв случай. Peace

Общи условия

Активация на акаунт