Детската градина- всичко, което ни вълнува-10

• 29 957
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • Mediterraneo
Не ги извеждат нашите, въпреки че около 11.30 в двора е припек и точно последните дни времето е разкошно!

# 556
Това е и основната причина да боледуват.
Не разбирам родителите, които се страхуват от студа. Много по-неприятно е децата да изкарват по цял ден в затворено помещение.

# 557
  • София
При нас излизат като има слънце, но едната учителка ми каза, че има родители, които мрънкат, че им извеждат децата в студа.
А тези хора не ги изкарват цяла зима на вън?Как става това?
И аз съм питала защо при слънце и хубав сняг, не излизат навън. И на мен така ми казаха - има родители, които не искат децата да излизат в студа. Дали е вярно или е само оправдание - не мога да кажа.

Днес, от 2 яслени и 8 градински групи - само 3 от градинските групи бяха навън. А времето беше чудно...
Каката ми беше навън, малкият - не.

# 558
  • Пловдив
Нашите ги извеждат всекидневно, освен ако вали. Имаше предложение и тогава да ги извеждат и за целта трябваше да имат гумени ботуши и дъждобрани в гардеробчетата, но масово родителите наскачаха и не ги извеждат, ако вали Rolling Eyes
В снега ги изкарват, ако е приятно времето и не духа силен вятър - моят най-се кефи тогава hahaha И сега чака с нетърпение снега, точно заради игрите навън в градината Simple Smile

# 559
  • в огледалото на живота
Има ли мъгла и аз съм против детето ми да излиза навън.В този смог няма нищо чисто... Sick
Реално сутрин до 10ч.е така.

Нашите учителки и те са от страхливите/или от мързеливите.... Wink/ и пропускат често заниманията навън при хубаво време.

През седмицата гледам поне вечер след градина да обиколим малко блока и площадката,а почивните дни наваксваме  Peace

# 560
Без да ми се смеете ще кажа нещо.
Малкия снощи ми каза ,че имали пижамено парти.Ясно ми е какво значи,ама ....
Играли нещо си ,не разбрах какво.Снимали ги,сякаш каза.
Има ли при вас такова нещо.
Не питам госпожата да не стане ,че децата не са искали да спят, били са сами и моя е казал и аз един вид да правя забележки ,че не ги гледат ,като спят.

# 561
  • София
имаха пижамено парти миналата година - играха на игри, снимаха ги, пратиха ни снимките - децата много се забавляваха  Peace

# 562
Здравейте,днес ходих да оставя извинителната бележка и да платя 3-те лв за консумативи - т.хартия,мокри кърпи,ама не ми ги взеха,понеже месец октомври не сме ходили.

# 563
  • в огледалото на живота
Здравейте,днес ходих да оставя извинителната бележка и да платя 3-те лв за консумативи - т.хартия,мокри кърпи,ама не ми ги взеха,понеже месец октомври не сме ходили.
Е,и ?!
Какво те притеснява?

# 564
имаха пижамено парти миналата година - играха на игри, снимаха ги, пратиха ни снимките - децата много се забавляваха  Peace
Благодаря, Дзвер.

# 565
девичка ,нищо  Peace

# 566
Да, има родители, които не желаят излизането навън. Съответно не предвиждат за децата подходящи за излизане дрехи. А ако детето им случайно се разболее, то е винаги заради извеждането. Има и родители, които много държат в помещенията да е топло и да не се проветрява, защото ... Пак затова.

# 567
Чак да не проветрят пък е абсурдно.Тогава аз ще съм против.Как така 30 деца ще скачат,ще кихат,ще подсмърчат и няма да проветряват.
Аз сутрин го вода първи за цялата градина.И трета година зимата сутрин на всички стаи са отворени вратите към терасите.Когато го оставя в сборната стая където ще изчака да стане 7,30-8,45 и госпожата да го вземе /както и други деца дошли рано/ леката затваря вратата.
Има или елек или суичър.Защото е хладно.После го съблича.

# 568
Чак да не проветрят пък е абсурдно.Тогава аз ще съм против.Как така 30 деца ще скачат,ще кихат,ще подсмърчат и няма да проветряват.
Аз сутрин го вода първи за цялата градина.И трета година зимата сутрин на всички стаи са отворени вратите към терасите.Когато го оставя в сборната стая където ще изчака да стане 7,30-8,45 и госпожата да го вземе /както и други деца дошли рано/ леката затваря вратата.
Има или елек или суичър.Защото е хладно.После го съблича.

И при нас е така. Имам чувството, че вечно проветряват. Crazy
Иначе не мога да се съглася с болднатото:

При нас излизат като има слънце, но едната учителка ми каза, че има родители, които мрънкат, че им извеждат децата в студа.
А тези хора не ги изкарват цяла зима на вън?...

Как го направи тоя генерален извод?

# 569
Защо да е генерален изводът на Деситка? Децата масово не се извеждат. Не само в градините, но и от родителите им. Лудите калинки, които скиторим с децата в близкия парк, се броим на пръсти. Така беше и в бебешкия период.
Виж, моловете са любимо място за разходки щом навън леко захладнее.   

Общи условия

Активация на акаунт