Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 3

• 38 906
  • 733
  •   1
Отговори
# 165

Надя...поредното потвърждение колко смешна може да стане една жена заради мъж, дори и да го познава от 2 седмици, дори и пред милиони зрители.И как някакво евентуално женско приятелство отива по дяволите заради един мачо. ooooh!

Ей на това винаги съм се чудила. Като почнат по тия реалити  формати да се влюбват, пък почнат да се ревнуват, ще кажеш, че досега мъже или жени не са виждали и точно по телевизията трябва да си показват драмите.

# 166
Много смешна е тази жена Надя. Каква любов, какви ревности, какви 5 лв? Отишъл си там за 100 хл. лв. играй точно за тях, пък после утолявай нагона. Видя горката нацепена батка, тъп като плоска тава, но с мускули и залитна като второкласничка. Whistling
Тази любов ще и изяде главата и финал няма да види влюбчивата девойка. А и по-добре. Peace

# 167
При нас не се показват уговорките, тъй като снимат явно малка част от времето и играчите използват времето, в което не се снима, за да се уговорят.
Разбира се, че се крият при уговорките. Иначе рискуват да бъдат намразени от целокупния български народ, да бъдат обвинени, че са предатели, лицемери, лъжци, интриганти и да им се срине реномето. Ива снощи си каза колко много й се е отразило това и сега е по-ниска от тревата.
Ива сега е толкова по-ниска от тревата, че чак е незабележима. Повече ми харесваше предишната Ива. Във форума на предишния сезон я защитавах много, беше ми любимка, макар че тогава имах цяла камара любимци, та който и да спечелеше не бях капо.  Mr. Green Вярно, накрая спечели най-големият ми любимец.  Heart Eyes
Жаве, а за това, което си писала по-горе, си права, не е толкова до умствен капацитет, колкото до разбиране на играта. И ме е яд, че няма още едно силно ядро в Нага, за да е по-интересно.  Peace
Абсолютно съм съгласна с мнението на djoleva за Митко.  Peace Както и с това на Merri_An за Данка (ще отиде може би доста напред, но няма да спечели).  Peace

# 168
има и културни разлики,

Човек, който играеше по американския начин беше Ива Пранджева в Сървайвъра, който спечели Кехайов. След това обаче целия народ я заклейми вкл. и аз доколкото  си спомням, така че културни разлики казвам ви  Grinning

Манталитет български. Тук всеки втори у щастлив когато успее да прецака  някой, за корупцията която е на всички нива не искам да говоря, не му е тук мястото, но искаме да гледаме честност, доблест и други такива по телевизията. Е откъде да дойдат тези честни и доблестни? Играят театър и гледат да вържат някой да им повярва. Да им дадат и тук 1 милион, тогава може и да си покажат истинските лица.

# 169
  • в морето до колене
При нас не се показват уговорките, тъй като снимат явно малка част от времето и играчите използват времето, в което не се снима, за да се уговорят.
Разбира се, че се крият при уговорките. Иначе рискуват да бъдат намразени от целокупния български народ, да бъдат обвинени, че са предатели, лицемери, лъжци, интриганти и да им се срине реномето. Ива снощи си каза колко много й се е отразило това и сега е по-ниска от тревата.
Ива сега е толкова по-ниска от тревата, че чак е незабележима. Повече ми харесваше предишната Ива. Във форума на предишния сезон я защитавах много,...
Мдааа, и аз тогава я защитавах Ива със зъби и нокти, но такива като нас бяхме нищожно малцинство, което никак не можа да се опълчи на деветия вал на омразата с/у Ива, която тогава заливаше форумите (и този в това число).  ooooh!
А иначе - и в нейния сезон "силните и красивите" младежи си мислеха, че само със здрави мускули, приятна външност и характер и порция високопарно морализаторстване ще порят вълните до финала... ама не им се получи.
Сегашните са даже по-зле, щото са и лежерни непукисти на всичкото отгоре. Онези поне хъс имаха.
И по този повод мога само да кажа - хак ще им е и на Марчо, и на Явор когато "периферните" играчи" от НАГА разцепят "ядрото" им с парен чук. Сега направиха солидна пукнатина. Следващият път вече ще е сериозен удар, след който не виждам да оцелее ядрото им.
Най-жалкото в цялата история е, че те двамата с играта си за пореден път ще докажат, че само със сила и добри намерения, без мисъл и стратегия в тази игра не се печели - обаче драгият зрител пак няма да го научи този урок.  Crossing Arms
Щото нали ... имаме си Занев  #Cussing out

# 170
И май съм една от малкото,но мен Ваня изобщо не ме кефи  Grinning .
Вярно,за момента играта я играе добре,но за мен има нещо притеснително в излъчването му,като че ли една скрита злоба... newsm78,знам ли-така го усещам...
Точно, и на мен не ми харесва. Много лукава ми е физиономията му.

# 171
  • Sofia
...
Домъчня ми за Ралица. И за Деси, която ще е следващата.

Според мен,ако беше останала в Нага,отпадането и беше по-сигурно.А сега може и да оцелее още известно време.
Ако Гаруда спечелят следващия имунитет,си отива някой от Нага.А след това може и да ги слеят и тогава там вече не се знае какво и кой... Simple Smile

Цитат
Мда...,както и очаквах,нямаше кой знае какъв "сюпраис

"Супрайз", култово!Връх на простотията! ooooh! ooooh! Stop

Избягало ми е а-то някъде  hahaha

Последна редакция: ср, 15 окт 2014, 00:03 от avi10

# 172
Е, аз пък ще се изкефя ако Ваня изгони звездите на Нага  Crazy  .......... но не чак толкова, защото може да бият Занев....  Rolling Eyes Mr. Green 
Аз си мисля, че днешната игра ще спечелят Гаруда..
Скрит текст:
в анонса казва "обрат в играта" и дават Ива  Mr. Green

Последна редакция: вт, 14 окт 2014, 17:20 от Лuл

# 173
  • в морето до колене
То вярно, че за вкусовете не спорят, ама искрено се чудя, къде я видяхте тази лукавост и скрита злоба у Ваня. Или по-точно в екранния образ на Ваня, който ни показват.

Аз пък след първия епизод казах на всичките си познати, че от цялото племе НАГА съм видяла една единствена нормална човешка физиономия, с нормално поведение и някаква нормална мисъл. И това е Ваня.

Даже Емануил, който по принцип също ми привлече вниманието, продуцентите го сринаха като герой в моите очи - с тая визитка, монтирана да прилича на шапката на "Спешно отделение", че и с музиката от сериала (за която кой знае защо си мисля, че Милошев надали е плащал за правото да я ползва  Crazy) и тази показно натрапена на зрителя благотворителност.

Всички останали бяха такива приказни герои, че направо косата ми се изправи.  Crossing Arms

И това автоматично ми запали червената лампичка, че този пич далече ще стигне в играта.
Защото по законите на жанра именно така очаквам да ми преставят един бъдещ финалист / а защо не и победител.  Sunglasses

# 174
Аз харесвам Ваня, защото така се играе играта, освен физическа сила е нужен и акъл, както и стратегии, коалиции, дори лицемерие.
Йорданка е манипулатор, но е противна и дразнеща, няма как да спечели и най - вероятно ще я изгонят при сливането на племената. Ваня се държи приятелски с всички и според мен ще е на финал, това е правилната стратегия. По - добре ли е да е тъп като галош и само да се сваля с мадамите, както правят другите от Нага или просто да стои там като на екскурзийка.

# 175
  • София
Ваня излезе стратег, трябва да му го признаем, но не ме кефи, ще си позволя да цитирам "голямата" Десислава в Гласът на България - "има нещо мааалко,пресметлива и такъв манипулатор, че заслужава адмирации.

Аз лично нямам нищо против Ваня да спечели играта. На този етап я играе най-добре играта и е основен фаворит. Simple Smile За мен, на 90% сигурен финалист и най-вероятен победител, защото поне досега няма негативи към него, но е много важно кои ще са срещу него на финала.
Иначе както писах вече има нещо у него, което не ми допада, но не мога да кажа какво. Това са т.нар. легендарни флуиди, които те карат да харесаш някого или да не го харесаш. Има нещо в него, което ме притеснява, не ми е приятен с мисленето си (особено това със симулирането за нарочно падане в игра, на мен като бивш спортист това ми е най-омразната думичка).

Истината е, че на фона на останалите играчи в Нага няма начин да не изпъква така.. Единствения, който знае за какво е отишъл там. Не бих казал, че е чак толкова умен и е чак такъв велик стратег, просто е попаднал в идеалното племе пълно с наивни и глупави хора и е нормално да се отличава. Със същата тази стратегия не бих казал, че щеше да има чак такъв успех в Гаруда.

# 176
  • Другата България

Иначе както писах вече има нещо у него, което не ми допада, но не мога да кажа какво. Това са т.нар. легендарни флуиди, които те карат да харесаш някого или да не го харесаш. Има нещо в него, което ме притеснява, не ми е приятен с мисленето си (особено това със симулирането за нарочно падане в игра, на мен като бивш спортист това ми е най-омразната думичка).

Истината е, че на фона на останалите играчи в Нага няма начин да не изпъква така.. Единствения, който знае за какво е отишъл там. Не бих казал, че е чак толкова умен и е чак такъв велик стратег, просто е попаднал в идеалното племе пълно с наивни и глупави хора и е нормално да се отличава. Със същата тази стратегия не бих казал, че щеше да има чак такъв успех в Гаруда.
hahaha Нали? "Мааалко не ми достигна да те харесам" /аз понеже ВБ не гледам, а следя и "Гласът на България", та затова правя такава аналогия/.
За втората част на мнението ти няма какво да кажа, освен, че напълно съм съгласна с него. Не виждам кой друг от Нага, освен може би Данка, мисли за финала. А и за нея не съм сигурна...Останалите като че ли са на курорт, сближават се, Крумчо ги забавлява, влюбват се, правят тен,  и никой не мисли, че идва обединение и всеки трябва да е сам за себе си. Като че ли разчитат на славата, която така или иначе ще имат след предаването, ще ги познават всички, ще ти дават по ТВ, разни предавания, списания, като че ли това им е достатъчно.
Разочарова ме Явор, някакси възлагах повече мисъл на него, Марчо беше ясен още от самото начало. Разочарова ме и Ива, не дадоха /май newsm78/ как двамата със Смотаничков гласуваха на съвета снощи...дали остана лоялна на Ралица, или се извъртя с цел още малко напред...и е незабележима, без мисъл...или поне това виждаме ние пред ТВ-то.

# 177
  • in Wonderland
Племенния съвет е вечерта , а на сутринта изгоненият отива на острова на прокудения ? Та въпросът ми е , къде пренощува изгонения ?

# 178
  • Разпиляна във въображението
Племенния съвет е вечерта , а на сутринта изгоненият отива на острова на прокудения ? Та въпросът ми е , къде пренощува изгонения ?

При продуцентите

# 179
  • in Wonderland

При продуцентите

аха, хапват , спят в легло , отпочиват и тогава отиват на острова .

Общи условия

Активация на акаунт