С първите есенни лъчи МАЙ-ското коремче започва да личи! - Тема 4

• 23 686
  • 714
  •   1
Отговори
# 120
И аз трябваше на 6-7 на ходя за ЖК.Но лекарката реши на куп направо на 22 със ФМ.И направо ще искукам до тогава.Но поне от няколко дена съм добре и вчера за първи път ядох порция с месо   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes .И след малко на работа но не ми се ходи много .А да питам ако си  взема болнични от декември   ,рано ли е

Последна редакция: пн, 13 окт 2014, 11:56 от tatqna89

# 121
  • Варна
И аз с дълъг интервал от предишния преглед - три седмици. Но малко остана още до петък, ще се издържи, няма как.

# 122
Да се запиша и аз в новата темичка, поздравления за оформлението и се връщам да ви чета.
Хубав ден   bouquet

# 123
Добро утро и лека нова седмица! Hug
  Stellal много се радвам, че всичко е добре Hug
И аз днес ще си направя почивен ден. Нищо не бутам Crossing Arms
А как ми е лошо уффф Sick

# 124
Който иска да бъде добавен в списъка на първата страничка да ми прати следните данни: термин, години, град и коя по ред бременност е!!!

# 125
Момичета, привет!
Нямам никакво време напоследък! Прочетох последните 20 страници на предишната тема и началните на тази по диагонал…..
Първо голямото чаве беше със зверско разстройство, сега малкото го последва и от 10 дена само с лайна се занимавам ( извинявам се за израза)! Дори не можахме да използваме хубавото време през уикенда, че бяхме абонирани за тоалетната!

Аз да ви кажа, предишната бременност от много чудене отлагане и блеене, успях да отида само на късната фетална и единственият ми шанс беше при Мазнейкова, поради липса на часове на другите места иначе и късната щях да я пропусна. Сега, смятам да се наблюдавам в Щерев, където има пакет за наблюдение, в който се включва и ФМ и БХС, но още не съм разпитвала там ли се прави или те пращат другаде….

С предишната ми отчетна тема, се събирахме мамите за тези лекции за бременност и раждане, но го правихме на по-късен етап, когато вече по-наближи момента и когато времето беше по-топличко Simple Smile. Всяка лекция завършваше с приятен обяд на цялата тайфа! Ако искате, можем да се организираме и тук!

Sweety - Направо не знам как не ти омръзна да го повтаряш това и как все още имаш нерви и търпение Hug Simple Smile

# 126
Но поне от няколко дена съм добре и вчера за първи път ядох порция с месо   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes .И след малко на работа но не ми се ходи много .А да питам ако си  взема болнични от декември   ,рано ли е

Много хубаво, и аз тази седмичка съм се заредила с рибка, и вече си хапнах обяда, много съм доволна и ми понесе, че имах период в който не я исках. За довечера съм поръчала пилешка супа. Heart Eyes

Аз болничните ще ги пусна от средата на ноември. Ще е няколко дни преди влизането ми в 5ти месец. Прецени си как се чувстваш. За някои е рано и моето излизане, но на мен ми е студено в нашия офис, освен това цял ден седя на бюро и почва да ме боли корема, иначе работата ми е лека, но предпочитам да съм си вкъщи.

# 127
Sweety - Направо не знам как не ти омръзна да го повтаряш това и как все още имаш нерви и търпение Hug Simple Smile
Свиква се  Peace

За болничните - и аз мисля от Декември, в студеното време да съм си на топличко.

# 128
Благодаря ви момичета!  Hug

Аз с болничните ще започна от началото на декември, на мен зимата ми е много студено, а сега когато съм бременна не ми се мисли. Все пак всеки сам преценява от кога ще започне.

# 129
  • София
Хей, МАЙчета, как сте Simple Smile
Ние прекарахме хубав уикенд на вилата, гледам пълноценно да се възползвам от хубавото време навън, но пък след 8ч вечер се грохвам и заспивам като къпана Simple Smile
Тази седмица ще си почивам в къщи, утре съм на преглед Simple Smile

# 130
Ами моята не е лека и затова ай само ме стресират клиентите и съм станала устата.Ай ме плашат че по коледа ще има мн работа то има ама до сега съм била все по малките магазини а сега съм в най оборотния ,където през годината изкарва оборота който малките изкарват само по празничите а това значи че работа ще бъде двойна.

# 131
Sweety ஜ, страхотна нова темичка!  bouquet  bouquet  bouquet

Ето и аз се включвам, че напоследък имах доста ангажименти.
Та сега и аз да си кажа на 06.10 бяхме на първи преглед при доки видя плодния сак, потвърди термина за 28 Май. За следващия преглед ми каза края на този месец, за да чуем пулсациите  newsm53
и след това вече ще уточним записването на ЖК. За изследванията нищо не ми каза, аз попитах кога, какви и т. н, доки каза не се напрягай, като му дойде времето ще ти кажа.
А, сега се сетих да питам, има ли други май- чета Wink, на които не ми се гади аз вече влизам в 8 г.с. и нито гадене, нито нищо само съм уморена и много гладна Confused малко съм озадачена на мен ли нещо не ми е наред ?

# 132
  • София
При мен гаденето ту намалява, почти изчезва, друг ден се връща с пълна сила...

# 133
А аз през цялото време досега, в 11-та г.с. съм вече (според някои 12-та) не съм имала гадене или повръщане.

# 134
Joliefr28, относно гаденето и аз си мислех , че съм единствена... Сега съм в 10 г.с. и не само, че не ми се гади, ами нямам и болки никакви, вече и поспаливостта от първите седмици премина и като цяло не се чувствам по никакъв начин по-различно физически от преди. Явно рядко, но има и такива изключения   Flutter Предполагам че може само да се радваме. Надявам се да не е лошо, че се чувстваме така, т.е. никак.

Общи условия

Активация на акаунт