С първите есенни лъчи МАЙ-ското коремче започва да личи! - Тема 4

• 23 693
  • 714
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Тайга, аз съм при Проф. Корновски - младия, също съм избрала пакета за интензивно наблюдение, щом си питала добре, мен друга сума ми каза една приятелка, но може да се е променило за една година. Така или иначе и аз ще звъня тези дни да уточня, на 27 ще се записвам. Четох те преди време, че си при Яков и от друга позната с проблемна бременност имам много хубави отзиви за него, успех  Hug

# 196
Nut_ella, аз от глюкофаж щяш да почина! Пих го 3 месеца и не бях жива просто, крайно не ми понясяше. Смених с друг метформин и се пооправиха нещата малко! Лошото е, че по време на бременност, метформина е крайно забранен, та единственият ми начин е много строг хранителен режим и да видим тая спирулина дали ще помогне!

Момичета, направо ви завиждам благородно за тези изходни килограми, които споменавате! Аз качих 25кг предната бременност, от които свалих само 5! 4 години нищо не помогна, дори пълен глад, догато най накрая се установи заболяване! Та таман успях да сваля 10кг и пак съм бременна! Ако този път кача повече от 15 килограма, ще трябва да се търкалям!

# 197
  • Варна
Благодаря, seagirll, успех и на тебе!
Аз нямам лични впечатления от Корновски, но в началото на годината като лежах в МД той мина на визитация при другата жена в стаята - стори ми се много мил и отзивчив.

# 198
Много пишете бе май-чета, не може човек да ви смогне с четенето. Peace

# 199
Хей, ама вие наистина много пишете за един ден Simple Smile Стискам си палци - утре съм на преглед, дано всичко е наред с бебо.
Относно килограмите вече съм +4, ама аз съм си виновна, всичко което видя и трябва да го изям (колкото по тестяно толкова по-добре). Все съм гладна, нямам наяждане направо. И всеки път си казвам от утре ще се въздържам, от утре по-малко или само плодове и .... се провалям. Аз и цигарите спрях вече от 1 месец и това също допринася за моя глад. Стартирах 63 сега съм 67 ужас.
А за ЖК и аз съм се насочила към МД и Георгиева, от Георгиев и аз имам неприятни спомени. Знам, че са семейство, но от Георгиева съм доволна.

# 200
dudunski, с предната ми бременност качих 35 кг, и то последните 3 месеца. След като малката се роди и кантара продължаваше да отива нагоре и на мен ми установиха заболяване, та с много режим, лекарства и ограничения аз свалих 18 кг. И на мен сега не ми се мисли, ако кача дори и 15кг, но в крайна сметка ще внимавам, да сме живи и здрави от юни догодина режимът ще е страшен, пък до тогава - няма да се снимам гола за списания  Laughing Laughing Laughing
Иначе моята бременност я следя в частния кабинет на д-р Гунев, той работи и в МД София. ЖК този път ще следя в поликлиниката, в която ни е ЛЛ, предния път бях в ДКЦ на МД и съм чакала с часове за преглед или болничен. За раждане още не съм мислила, ако останем в БГ до тогава ще е при д-р Гунев в МД.

# 201
Да се включа за спирулината - пих я през цялата първа бременност заедно с витамини и ленено масло. Много съм доволна, освен това тя намалява глада. Сега пак си взех.

За килограми не ми се говори  ooooh! първата бременност започнах с 63 на 165 височина и кчих точно 11, но не успях да сваля всички. Сега започнах от 68, качих 3, но днес се теглих и съм свалила 1. Вече карам 11 седмица и сякаш гаденето се засилва, миризмите усещам по-силно и направо ми стягат гърлото. Как се справяте със слюнките, те ме довършват. Имам усещане, че се дехидратирам, не толкова от повръщане, колкото не мога да пия вода. Пия по 1 или най-много 2 чая, днес открих, че не ми се гади от ябълков сок и изпих 2-3чашки, но само толкова. Устните ми са пресъхнали и напукани, ръцете са ми ужасно сухи, но не знам как да поемам повече течности като веднага ми се гади от тях  Sad И само гледам да лежа особено след хапване, че иначе ми е много зле. Айде наоплаквах се и аз, сори ако ви натоварвам, но няма на кой да си споделя, а тук по е сме със сходни проблеми и се разбираме  Hug

# 202
Да се включа за спирулината - пих я през цялата първа бременност заедно с витамини и ленено масло. Много съм доволна, освен това тя намалява глада. Сега пак си взех.

За килограми не ми се говори  ooooh! първата бременност започнах с 63 на 165 височина и кчих точно 11, но не успях да сваля всички. Сега започнах от 68, качих 3, но днес се теглих и съм свалила 1. Вече карам 11 седмица и сякаш гаденето се засилва, миризмите усещам по-силно и направо ми стягат гърлото. Как се справяте със слюнките, те ме довършват. Имам усещане, че се дехидратирам, не толкова от повръщане, колкото не мога да пия вода. Пия по 1 или най-много 2 чая, днес открих, че не ми се гади от ябълков сок и изпих 2-3чашки, но само толкова. Устните ми са пресъхнали и напукани, ръцете са ми ужасно сухи, но не знам как да поемам повече течности като веднага ми се гади от тях  Sad И само гледам да лежа особено след хапване, че иначе ми е много зле. Айде наоплаквах се и аз, сори ако ви натоварвам, но няма на кой да си споделя, а тук по е сме със сходни проблеми и се разбираме  Hug
Bubulina,
Не се отчайвай пробвай с кисела ябълка сутрин, щом ябълковият сок ти помага newsm10

# 203
аз не разбрах защо я пиете тази спирулина ?
Това ли е? newsm78 http://apteka.framar.bg/30028963/%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%80%D1%83% … 1%84a%D1%80%D0%BC
аз трябва някакъв хранителен режим да си направя че в момента май нямам а напоследък  усещам как тъкмо съм се наяла и ми се дояжда нещо коренно различно не знам как става  така досега не ми се е случвало обикновено като съм се наяла не мисля вече за ядене ама ето сега пример дадох тъкмо си хапнах кюфтенца с доматено сосче  и се сетих че имам домашно прясно мляко и ми се дояде юфка с прясно мляко нещо за което от детската градина не съм се сещала ама е=не смея чак така да смесвам храните че голяма каша ще стане .

# 204
От утреее съм желязната лейди  Joy приготвих си смути от 2 кивита, банан, малини и кисело мляко и  това ще ми е закуската.
Сега малко късна вечеря, ама пък не е тежка - телешко филе печено с морковки и салата винегрет (червено цвекло, кисели краставички и ябълка)   chef
Влезе ми мухата с кг и сега само това си мисля  ooooh!
Оставям ви да хапна, май-чета  Hug  лека и спокойна вечер!!!

# 205
И аз да не се похваля ,все пак и днес си повръщах но този път беше в работа и то добре че беше към края на смяната Cry че ще се да бъде забавно  от мене лека нощ и добре дошли на новите допълнения  Hug Hug Hug Hug

# 206
Sweety страхотна нова тема   Hug
Много сте изписали мале мале не мога да насмогна да ви чета  Hug
При мен едно и също -малката болна вкъщи...За кг засега не съм качила 60 кг 167 см ,с предната бременност почнах от 57 и завърших на 79 ,и сега няма да е по-различно предполагам ,но нямам много апетит -гладна съм много хапна малко и почва да ми се гади.... незнам само при мен ли е така... Thinking
В петък съм на преглед да видим да видим двете ембриончета развиват ли се -миналия петък само 1 сърчице се чу... аз не се надявам много така че ...божа работа..
Ами хайде лека ви вечер мили май-чета  Hug Hug Hug

# 207

Относно килограмите вече съм +4, ама аз съм си виновна, всичко което видя и трябва да го изям (колкото по тестяно толкова по-добре). Все съм гладна, нямам наяждане направо. И всеки път си казвам от утре ще се въздържам, от утре по-малко или само плодове и .... се провалям. Аз и цигарите спрях вече от 1 месец и това също допринася за моя глад. Стартирах 63 сега съм 67 ужас..
  Аз бях същата като спирах цигарите. Миналата година септември, след 15тина години пушене , ги спрях и до Коледа се търкалях...зверски глад..тогава и химия пих чак..фитнес ...но след едно време глада си мина и останааха само кг..една година мина докато почти напълно сваля качените кг ..и сега бебче..

# 208
Аз нищо не свалих от първата бременност. Тогава забременях 60кг,на термин бях 71-72 някъде. Прибрах се вкъщи пак 60 и тогава неусетно почна голямото качване - 15кг,станах 75 и от тогава вечно съм на диета, вечно ми тежат, чувствам се зле, та сега мисълта че не само няма да ги сваля, ами даже ще трупам над тях... Направо настръхвам.

# 209
  • Варна
Аз пък да ви кажа честно, си мислех, че качването на килограми след спиране на цигарите, е мит. Аз самата съм ги отказвала три пъти Grinning, последният от които - надявам се, е успешен (не пуша от две години и половина) и това никога не се е отразявало на теглото ми. Обаче явно не при всички е така.

Да ви попитам - забелязахте ли разлика в кожата на лицето? През последните 2-3 седмици при мен усещането е като преди МЦ - по-бързо омазняване, досадни пъпчици - почти постоянно имам поне една. Ползвам от доста време вече само натурална и био козметика, не съм сменяла кремове и почистващи средства, така че остават хормоните единствените виновници.

Общи условия

Активация на акаунт