С първите есенни лъчи МАЙ-ското коремче започва да личи! - Тема 4

• 23 694
  • 714
  •   1
Отговори
# 210
при мен за сега е обратното кожата ми се изчисти , а за цигарите предният пъ като ги спрях много ми се ядеше и 2 седмици само за цигари мислех постоянно което замених с ядене и съответно качих  след 2 месеца пропуших защото още зврски ми се пушеше и си свалих кг-мите. Сега само началото ми беше трудно а се оказа че даже не ми се пуши за сега , не мисля за цигари, не ги сънувам Simple Smile което е необичайно за мен дано така да остане поне следващите 7 месеца и докато кърмя . Ако и после не пропуша ще е супер

# 211
Добро утро,майски мамчета!
моята настинка все така се влачи и не минава и в комбинация с ходене на работа и стрес там(за съжаление),хич не ми е добре.
пия промишлени количества чай с мед и лимон,притеснявам се за бебето много...имунната ми с-ма не е идеална в момента. Снощи имах и болки ниско в корема. Днес влизам в 8ма г.с.и нали матката се разширявала....не знам вече какво да мисля.
 Весел ден

# 212
  • Варна
Ох да споделя и аз за кг. Преди да забременея със сина ми също спрях цигарите, от 65 кг станах 68, т.е толкова бях като забременях, влязох да раждам 90 кг!!! От раждането загубих 7 кг само и тези 83 кг ги борих цели 8-9 месеца, след 90-дневната диета стигнах до 71 кг и хоп нова бременност Simple Smile Сега вече съм почти 74 кг, което никак не е добре, не искам да удрям 100 кг, даже не ми се мисли до колко ще стигна Sad

# 213
не се притеснявай излишно мила и аз си имах болки долу до скоро даже нещо като мусколна треса все едно колело съм карала  и от седалката имам мускулна треска колкото и смешно да звучи  по едно време пък беше все едно ще ми идва но всичко си е наред. Ако много се притесниш върви на доктор  да видиш бебето и ще се успокоиш. Надявам се настинката да ти мине по бързо моят  бабин метод при настинка е вечер един хубав масаж с ракия за загряване карай любимия да те намачка за 10-15 мин. после един фервекс или нещо подообно незнам какво е разреяено при бременност в крайна сметка чай . обуваш едни чорапи и пижама и лягаш до сутринта ще си пресякла настинката и ще си по добре. Другият варянт да си напария само краката но с ракията е по ефикасно.
Да попитам имали някоя мама от плевен че май там ми е най-близко за ФМ само че незнам къде да ида
за кг-мите ми се струва , че всички майски мами ще си направим нов форум после "с летните лъчи  майското коремче там си седи а бебо вече се роди " хаха ще си правим форум за диети

# 214
Добро утро и от мен!   bouquet
Мили момичета, макар, че никога в живота си не съм пушила ви разбирам. Да ги спрете наистина трябва голяма воля, но сега и  причината си заслужава мъчението. Когато бях в родилно станах свидетел на грозна картина- постъпи едно момиче, явно с болки, което докато чакаше да я вкарат в предродилна притичваше през 10 минути до долу да пуши. Когато роди отново продължи да го прави, и макар, че по цял ден плачеше, защото бебето имаше проблеми( да е живо и здраво детето, към днешна дата си е добре) нито за миг не се замисли, че вероятно в нея е причината... Това вече не го оправдавам! Здравето на бебето е най- важно!
Относно килограмите, сега съм 66/ 1,60 висока, като съм наддала 1-1,5кг. Миналият път върнах 3 и оттам качих 10(станах 70), а след раждането останах 65. Оттам нататък всяко лято свалям, а зимата качвам, това си ми стана навик. Надявам се и този път да не са много, че свалянето наистина е трудно. Иначе всеки ден вървя по горе- долу 2 километра ( или близо час), но не знам дали е достатъчно, при положеное, че на работа съм прикована към стола цял ден... А и със здравословното хранене никак не съм на "ти" Grinning

# 215
Добро утро! За сега само ви четях, но искам да споделя моят проблем с вас. В 10г.с. съм всичко вървеше супер леко ми прилошаваше следобяд, с апетита също нямам проблем освен с яденето на месо  Simple Smile Снощи обаче ми прокърви бледо розаво течение Sad минах през доктора и сега съм на утрогестан и много почивка. Хубав ден на всички!  Hug

# 216
Хах Добро утро още ли сме на килограми аз ако си повръщам  май скоро няма да кача последно си бях 56  толкова бях и от началото .
moeto mishle почивай .И аз до преди седмици не понасях месо но от миналата седмица ми прилошава

# 217
Tediiii само да вметна, че загряването не е твърде препоръчително сега! Даже скоро, в някоя от темите на другите мами го дискутираха- особено напарването с душ или само краката... Така, че мисля, че и ракията няма да е особено удачна. Не искам да ме разберете погрешно като контрирам така, но според мен се поинтересувайте преди да предприемете нещо, зашото сега не всичко е безобидно за нас...

# 218
Tediiii само да вметна, че загряването не е твърде препоръчително сега! Даже скоро, в някоя от темите на другите мами го дискутираха- особено напарването с душ или само краката... Така, че мисля, че и ракията няма да е особено удачна. Не искам да ме разберете погрешно като контрирам така, но според мен се поинтересувайте преди да предприемете нещо, зашото сега не всичко е безобидно за нас...
О да загряването ни е забранено ния за това с моя ММ не влизаме заедно под душа  Laughing Laughing че той обича да си се нагрява а не полезно за плода

# 219
Да споделя и аз със вас мили мами.Вчера си избрах аг за жк и когато отидох притеснена доктор Миков беше много любезен.Видяхме бебчето което махаше с ръчички оххх толкова мило ми стана.Може би се вълнувам защото ми е първа бременност на 23 съм.ИИ така след като го видях съм по спокойна.Не повръщам изобщо.Не съм качила КГ за сега....нямам повишен апетит,но пък много спя.
Само да попитам доктора каза че не е нужно да ходя на ФМ защото бил достатъчно компетентен и в 2ра градска си имал техника.В такъв случай да му се доверя или да си ходя на ФМ ?
ХУБАВ ДЕН !

# 220
Добро утро момичета!   bouquet
tatqna89 много сладурска закуска.
moeto mishle не се притеснявай, много мами имаха подобен проблем, повече лежане, почивка, пий си лекарствата и всичко ще е наред.  Flowers Four Leaf Clover
Мамите, които днес са на преглед стискам палчета всичко да е наред! Flowers Four Leaf Clover
За кг-те с това седене по цял ден си разказвам фамилията. Сутринта изядох едно барни на щерче, че ми стана лошо... нещо сладкото ми помага като ми прилошее.  Embarassed
Моята кожа до скоро беше като на тинейджър, сега е започнала да се чисти тази седмица, дано отшуми. Иначе заради това, че не пия вода много се е изсушила, ужас направо... Трябва да си набавям течности по някакъв начин, че ще заприличам  на баба.  Sick Днес си направих чай от липа и си взех в работата в едно шишенце. Да ви кажа студен добре се получава. Утре ще са две шишета. Помня, че говорихме за бременни само чай от лайка и ли мента, ма те не ми понасят.
Хубав ден за сега от мен!  smile3525

# 221
Добро утро.
Снощи заспах с триста зора, много се ядосах. Crossing Arms

Хубавото е, че съм свалила половин килограм, от единия който съм качила. Вчера хапнах рибка със салата за обяд, вечерта пилешка супа отново със салатка. Сутринта както винаги мляко с мюсли. Така, че тая седмичка ще карам така на рибка, да видим какво ще е положението. Наплаших се, като чета, че почти всички не сте свалили килограмите от първата бременност. Приятелките ми които родиха, всички си отслабваха за 2-3 месеца, дори са по-слаби от преди да забременеят. Дано да съм като тях. А и ММ е обещал да ми скъса д-то от тренировки после.

В момента е абсолютно забранено да се натрива тялото ни с ракия, не го правете. Peace Не само заради загравянето а и заради алкохола, който прониква през кожата. Peace

selicita, щом си била на 90-дневната, гледай да се храниш по-разделно, примерно както в почивката, разделно на хранене, не на ден. Но добавяй и плодове и ядки като следобедна.

# 222
Добро утро! Мишле почивай си и не се притеснявай всичко ще е наред! Hug
За кг.да кажа и аз. Аз съм 170см 50кг. С първата бременност бях станала 70кг. От родилно излязох 60кг и след 3 месеца вече си бях върнала килограмите.
За цигарите....най-лошия порок! И аз съм пушач.не съм пушила по време на бременността не съм пушила нито сега, нито преди. Лошото е , че в момента когато спрях да кърмя пак ги почнах. Cry Надявам се този път да не ги започвам  baby_neutral

# 223
Алия всичко е до организъм. С първата бременност стартирах от 59, висока съм 175, Качих към 28 кг., после ги свалих на 57. Не съм спазвала диета, много обикалях с количката с бебка и ги свалих неусетно. Бях много щастлива, когато на шестия месец си влезнах в любимите дънки.  Crazy
Като се върнах на работа качих няколко кг от седенето пред комп. Станах 59. Сега съм качила към кг, но тази бременност определено мисля да внимавам какво ям. Никак не ми се качват толкова кг. Беше ми дискомфортно. Не ми личаха много, защото съм висока, но на мен ми беше тежко. Надявам се живи и здрави пак да стигна 59.
Момичета, аз много бързо се изморявам. Не ви стига въздух нещо, два етажа стълби и грохвам. Вие как сте? 

# 224
Еми аз съм 160см, 50кг, сега съм станала 51 и мн се страхувам колко ще кача. Определено на моят ръст си личи всеки килограм и искам да съм готина бременна, не някой бидон. Затова и толкова се съобразявам де.

Общи условия

Активация на акаунт