Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за МЦ Фемина и МЦ Надeжда във форумите?
Какви са препоръките за фетална морфология в България?
Какви са препоръките за избор на имена на бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за МЦ Фемина и МЦ Надeжда във форумите?
Форумът съдържа различни мнения от бъдещи майки относно МЦ Фемина и МЦ Надeжда. Някои съобщават за отрицателни преживявания, като дълги чакания, объркани часове и разлики в цената на прегледите във Фемина. Въпреки това, други изразяват доверие в специалистите в този медицински център. За МЦ Надeжда има по-малко мнения, но една жена споделя предпочитанията си към този център поради негативното си преживяване във Фемина.
-
Какви са препоръките за фетална морфология в България?
Форумът предлага различни препоръки за фетална морфология в България. Специалисти като Марков, Стратиева и Чавеева се споменават като най-добри. Освен това има споделени мнения за извършване на ФМ в МЦ Фемина и МЦ Надява, като някои бъдещи майки изразяват предпочитания към определени специалисти и медицински центрове.
-
Какви са препоръките за избор на имена на бебета?
-
Какви изследвания се препоръчват по време на бременност?
-
Какви изследвания се предлагат на бременни жени в България?

Все такива да ги правиш.
Не че имам нещо против за момента.

.При мен всички знаят още една седмица сме на доктор за изледванията ,още се чудя за БХС че едни ми казват да го правя др това си е теория и само ту ще го правя ту не не знам до др седмица има време ай ще съм спокойна като го направя