С първите есенни лъчи МАЙ-ското коремче започва да личи! - Тема 4

• 23 695
  • 714
  •   1
Отговори
# 375
Добро утро на всички Simple Smile

Sabrina, тези неща са нормални Simple Smile ние жените просто си ги можем Simple Smile Баба ми така ми разказваше, как ме сънувала като съм се раждала, станала в 3 сутринта след съня, облякла се и дядо ми в шок "ти за къде си се стегнала", а тя му викала " чакам Мишо ( баща ми) да дойде и да си видя внучката". А тогава не са знаели дали съм момче или момиче, нито че майка ми е влязла да ражда и тн. Баща ми се появил на вратата след има-няма 30 мин  Wink

Просто жените сме си  afwitch 

На мен днес ми е чуден ден, ММ ме събуди с фреш в леглото...30 мин по късно ми държеше буклите да не ги оповръщам и констатираше, че това е то истинската любов  Joy

# 376
хаха аз вярвам мила преди година сънувах близнаци след няколко дни моят брат се обади да каже че ще имат близнаци а те имаха проблем и  цели 7 години неблагополучни опити бебчетата се родиха вече Simple Smile

# 377
На мен днес ми е чуден ден, ММ ме събуди с фреш в леглото...30 мин по късно ми държеше буклите да не ги оповръщам и констатираше, че това е то истинската любов  Joy

Kissing Heart много мило, все така да сте

# 378
Лелее, момичета, супер! Значи не съм сама, успокоих се Simple Smile Май има нещо вярно, че сме си малко вещички Grinning Вие чакайте само да почнат и розовите сънища, какво червене и смях ще пада като започнем да си споделяме и за тях  Blush  Joy
 Nini много е мил твоят мъж, няма нужда да ти обяснява колко те обича- действията говорят сами!

# 379
Здравейте момичета ,
не се включвах по въпросите с БХС , понеже съм в чужбина и не знам как стоят нещата в България. При нас е по различно май. Лекарката , която ми следи бременността от самото начало ми обясни , че прегледа с ултразвук на който се правят измерванията трябва да се направи от специалист по фетална морфология при това кардиолог, в болницата в кочто си ходя. Веднага след прегледа пак там ще ми вземат кръв и резултатоите ще бъдат изпратени на моята лекарка , после ще ги коментираме заедно. За утрогестана ще го спираме по схема с намаляване на 100 мг на всеки 10 дни. Аз приемах 400 дневно , та още месец ще сме заедно  Rolling Eyes   
Момичета да ви се похваля от 11 седмица и нчколко дни гаденето ми изчезна, имам апетит ям месо и яйца, а точо преди 3 седмици не можех да ги гледам . Пожелавам на всички с гадене да ичезне по скоро на всички останали хубав ден !  bouquet  bouquet

# 380
Здравейте и от мен. Hug

Nini_MG
  мъжът ти е прекрасен. Пу пу да не ви е уроки. Heart Eyes

ММ се прибира утре пак след седмица командировка и нямам търпение. Хубавото е, че и другата седмица ще си е при мен за да идем на ФМ и БХС. Като казах ФМ утре ще чакам за час при Балев. Дано не е голям студ, но пък и аз ще съм в колата.
Искам да се оплача много, че въпреки всекидневната закуска от мляко с мюсли, многото плодове и зеленчуци, хапването на супички , и нищо сухо общо взето, съм с адски запек. Такова нещо не ми се е случвало през живота. ooooh! Имам чувството че всичко в мен е бетонирано направо. Цяла нощ не спах от притеснение и дискомфорт. Приемам всякакви съвети да пробвам с нещо за ядене, или пиене, без лекарства. За тях ще попитам в сряда при лекаря ми, да ми изпише нещо. И извинявам се, ако темата е неприятна за някой, който го е прочел, но знам че има и други с тези оплаквания, и може да са ми полезни. Confused

# 381
Здравейте и от мен. Hug

Nini_MG
  мъжът ти е прекрасен. Пу пу да не ви е уроки. Heart Eyes

ММ се прибира утре пак след седмица командировка и нямам търпение. Хубавото е, че и другата седмица ще си е при мен за да идем на ФМ и БХС. Като казах ФМ утре ще чакам за час при Балев. Дано не е голям студ, но пък и аз ще съм в колата.
Искам да се оплача много, че въпреки всекидневната закуска от мляко с мюсли, многото плодове и зеленчуци, хапването на супички , и нищо сухо общо взето, съм с адски запек. Такова нещо не ми се е случвало през живота. ooooh! Имам чувството че всичко в мен е бетонирано направо. Цяла нощ не спах от притеснение и дискомфорт. Приемам всякакви съвети да пробвам с нещо за ядене, или пиене, без лекарства. За тях ще попитам в сряда при лекаря ми, да ми изпише нещо. И извинявам се, ако темата е неприятна за някой, който го е прочел, но знам че има и други с тези оплаквания, и може да са ми полезни. Confused

Алия   и аз имах този проблем в 10 седмица когато не можех да чм друго освен тестени неща. На мен ми помогна чаша с хладка вода с изтискан един лимон в нея. И чдене на маслини, колкото можеш...Дано да ти мине бързо , много е болезнено и неприятно , съжалявам. Успех на записването , дано не се налага да чакаш много!

# 382
Добро утро и от мене 

# 383
Много ти благодаря, ще пробвам с водата и лимона. Hug Маслини ям всеки ден, в салатата ми винаги има добро количество, дори мислех да ги намаля, че май от много солено взех да задържам вода, кантара ме плаши все повече и повече. ooooh!

# 384
Здравейте момичета LaughingМомичета вие,как сте с мързела и умората държат ли ви още ThinkingПри мен от една ,две седмици положението е ужасно.Нямам желание за нищо,и аз ,като някой от вас дори спрях да говоря.Сутрин ставам ,като парцал и така през целия ден,всяко нещо ,което свърша е  преко сили,но интересното е ,че и всяко напрягане да изляза до магазина,или да разходя детето,дори да измия на мивката води до завиване на свят,гадене и подкосяване на краката.Докато си лежа или седя на компа си мисля ,че просто ме мързи и затова се чувствам отпаднало,но когато се реша да върша нещо,просто нямам сили.Дори шофирането и то на къси разстояния ме изморява ужасно и ми причинява главобол.ММ все ми повтаря да си почивам повече,но то повече от това накъде,аз по принцип  не мога да седя на едно място все съм в движение и върша нещо,а сега.........................................нямам сили за нищо,всичко ме изморява и от всичко ми прилошава. #Cussing out #Cussing out #Cussing outОплаках ви се,чувствам се като 100г.баба кекава и с всякакви болежки Joy

# 385
Аз за сега съм си добре нямам и едно килче е др седмица ще видим при доки че не съм се мерила от седмица . но не мърдам за сега ,ай не ям мн де  Laughing Laughing .Но мн малко ми личи и то само те я дето знаят виждат разлика

# 386
При мен изобщо не личи, ама кантара ...  ooooh! Преди имах леко коремче, тия дни го няма. Crazy Но аз стриктно се тегля всяка сутрин след баня.

# 387
  • София
Бамбукита, а АГто ти не ти ли ги прави замерванията или са си при него?
 titi888... как ще скачаш от високо, да не съм те чула... пази се!
Аз всяка вечер сънувам всевъзможни фантасмагории, мечки ме гонят, риби хващам... все някакви странни неща  Joy Аз розови сънища имам вече от няколко нощи, явно от липсата на сексуален живот  ooooh!
Алия, пробвай с киви, активия... виж нещо разхлабващо.
Мързи ме жестоко, по цял ден ми се лежи и гледа ТВ. Изморявам се много бързо, чак се задъхвам.

Момичета, друго важно нещо, за мамите над 35г - БХС-то ви е безплатно! Hug

# 388
Добро ви утро...то вече стана добър ден  Joy
Най-сетне и аз да пиша. По въпроса с ФМ също няма да коментирам, при мен е друга система и няма с какво да ви бъда полезна. Радвам се само, че страстите се уталожиха.
Татяна , за чайовете мисля, че лайка е подходящ, както и плодов...специален за бременни не знам дали има, ще поразровя в моята книга и днес като се размотавам по магазините ще хвърля око.
Днес и моят мъж ме сюрпризира за закуска...но не с фреш а с ....пържени филийки хахаха, а мислех да хапна мюсли най-сетне, че го занемарих напоследък. Аз съм бременна, него го тресат симптомите хихи  hahaha
Алия, аз напоследък да не се хваля, но се отървах от този проблем, който имах съвсем в началото. Тогава го борех с 2 кивита на гладно (действаше ми много добре), накиснати сушени сливи от вечерта и сутринта ги хапвах и изпивах водата, моя док ми препоръча да ям компоти, и това правех. Когато не ставаше по този начин (доста рядко) взимах прахче, което е разрешено за бременни.
Сега се сетих да добавя.. днес ме наболва корема, но като мускулна треска, самите мускули и кожата...вероятно е от разтягането, има ли други мами с подобни болежки??

# 389
И мен ме мързи много Sad и това е мега ужасно, по принцип съм хипер активна, обаче напоследък е ужас...на всичкото отгоре в Бизнес парка от толкова сгради, само нашата е без асансьор и докато кача 3 етажа и все едно съм пробягала 3 км на спринт  Blush

Алия, това е неприятна тема, да...май за всички нас, че всички я минаваме Sad пробвай със повече смутита, с киви примерно, авокадото също помага, компотите.

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт