Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за МЦ Фемина и МЦ Надeжда във форумите?
Какви са препоръките за фетална морфология в България?
Какви са препоръките за избор на имена на бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за МЦ Фемина и МЦ Надeжда във форумите?
Форумът съдържа различни мнения от бъдещи майки относно МЦ Фемина и МЦ Надeжда. Някои съобщават за отрицателни преживявания, като дълги чакания, объркани часове и разлики в цената на прегледите във Фемина. Въпреки това, други изразяват доверие в специалистите в този медицински център. За МЦ Надeжда има по-малко мнения, но една жена споделя предпочитанията си към този център поради негативното си преживяване във Фемина.
-
Какви са препоръките за фетална морфология в България?
Форумът предлага различни препоръки за фетална морфология в България. Специалисти като Марков, Стратиева и Чавеева се споменават като най-добри. Освен това има споделени мнения за извършване на ФМ в МЦ Фемина и МЦ Надява, като някои бъдещи майки изразяват предпочитания към определени специалисти и медицински центрове.
-
Какви са препоръките за избор на имена на бебета?
-
Какви изследвания се препоръчват по време на бременност?
-
Какви изследвания се предлагат на бременни жени в България?

много мило, все така да сте
Вие чакайте само да почнат и розовите сънища, какво червене и смях ще пада като започнем да си споделяме и за тях

Имам чувството че всичко в мен е бетонирано направо. Цяла нощ не спах от притеснение и дискомфорт. Приемам всякакви съвети да пробвам с нещо за ядене, или пиене, без лекарства. За тях ще попитам в сряда при лекаря ми, да ми изпише нещо. И извинявам се, ако темата е неприятна за някой, който го е прочел, но знам че има и други с тези оплаквания, и може да са ми полезни.
При мен от една ,две седмици положението е ужасно.Нямам желание за нищо,и аз ,като някой от вас дори спрях да говоря.Сутрин ставам ,като парцал и така през целия ден,всяко нещо ,което свърша е преко сили,но интересното е ,че и всяко напрягане да изляза до магазина,или да разходя детето,дори да измия на мивката води до завиване на свят,гадене и подкосяване на краката.Докато си лежа или седя на компа си мисля ,че просто ме мързи и затова се чувствам отпаднало,но когато се реша да върша нещо,просто нямам сили.Дори шофирането и то на къси разстояния ме изморява ужасно и ми причинява главобол.ММ все ми повтаря да си почивам повече,но то повече от това накъде,аз по принцип не мога да седя на едно място все съм в движение и върша нещо,а сега.........................................нямам сили за нищо,всичко ме изморява и от всичко ми прилошава.
Но аз стриктно се тегля всяка сутрин след баня.

и това е мега ужасно, по принцип съм хипер активна, обаче напоследък е ужас...на всичкото отгоре в Бизнес парка от толкова сгради, само нашата е без асансьор и докато кача 3 етажа и все едно съм пробягала 3 км на спринт