С първите есенни лъчи МАЙ-ското коремче започва да личи! - Тема 4

• 23 693
  • 714
  •   1
Отговори
# 135
Аз още онзи ден казах, че гаденето ми намалява и се чувствам като нов човек!!
Но не изпитвам много глад, да кажем, че ми се яде както преди, напоследък не мога и да спя.

Коприва, добавих те на първата страничка! Peace

# 136
момичета здравейте на всички цял ден се ровя и немога да разбера нещо с това майчинство. Ще карам направо 3 години съм била в Англия от 4 месеца съм си в БГ нямам осигуровки за плащане тук всичко си ми е платено поне според сайта на ной в който ми излиза с непрекъснати осигуровки че съм . Преди да замина съм се осигурявала на мин.заплата . Миселата ми е имали смисел да накарам някой да ме назначи на висока заплата за 6 месеца и да си плащам осигуровките или няма .  newsm78 newsm78 newsm78
стелла– радвам се че всичко е добре при теб  . Мен май няма да ме свърти до сряда за преглед и ще ида днес Simple Smile

# 137
Аз да попитам, добавяме ли в групата във ФБ жени, които не са писали изобщо тук? Една дама ми е писала ЛС, но не е писала тук, и съм озадачена. Rolling Eyes

# 138
Аз да попитам, добавяме ли в групата във ФБ жени, които не са писали изобщо тук? Една дама ми е писала ЛС, но не е писала тук, и съм озадачена. Rolling Eyes
Аз не ги добавям на първата страничка и на мен пи пращат данните си, но както си прецените вие.

# 139
Благодаря Алия, Vitaminka,
Значи, да съм спокойна, че не съм извънземно някакво  Grinning
В този случай по-добре за нас Hug Hug Hug
А аз да попитам, вие как сте с качването на килограми, мили  мамчета ?
Не че съм вманиачена, но все пак не искам да качвам извън границите на здравословното 10 кг. - 15 кг.
за бременността, а аз вече съм +5 кг., като стартирах от 53кг. ?

# 140
Много сте бързи момичета, докато се обърна .. хоп и 3 страници изписани.....

# 141
Дали да не взема да си направя и аз един ФБ?? newsm78 Но ми се иска да си запазя личното пространство: няма да качвам снимки и ще си пиша името от форума.. Как ви се струва?

# 142
Аз не ги добавям на първата страничка и на мен пи пращат данните си, но както си прецените вие.

А пък във ФБ да ги пусна, където не искаме непознати съвсем не виждам смисъл. Peace

Не че съм вманиачена, но все пак не искам да качвам извън границите на здравословното 10 кг. - 15 кг.

Аз се притеснявам много за килограмите, още повече имам апетит в последно време. Стремя се да се храня здравословно, боклуци не ям защото не ми се ядат. В 11та г.с и досега съм качила един килограм, и изпаднах в ужас, защото реших, че е рано да започна да качвам. Стартирах на 50кг.
5кг за толкова ранна седмица на мен ми се виждат много, та какво ще стане като се започне голямо качване. Rolling Eyes Какво хапваш, интересно ми е?

# 143
Sweety ஜ, аз си направих ФБ заради групата. Също като теб нямам намерение да качвам снимки или друго инфо.
За кг., качила съм към 1, но много ме е страх, че миналия път много качих и искам да пропусна това сега. Но на няколко места четох, че по-слабите жени качват повече кг по време на бременност. За сега внимавам уж с яденето, а и не съм от ящните. Днес съм на едно малко кис. мляко, 1 банан, крем супа на обяд и сега бора един нар, но е много кисел.

# 144
Чудесно ни се струва Sweety , никой не е длъжена да присъства с лични данни там Simple Smile

Аз не съм качила нищо, само на гърди и маааалко коремче имам, но преди сватбата бях отслабнала и сега съм си на същите кила Simple Smile Обаче много се притеснявам на тази тема  Sad  

Вчера гледах разни сутиени и дрехи в H&M за бременни и не бяха толкова страшни колкото си мислех  Mr. Green  

# 145

А пък във ФБ да ги пусна, където не искаме непознати съвсем не виждам смисъл. Peace

Аз се притеснявам много за килограмите, още повече имам апетит в последно време. Стремя се да се храня здравословно, боклуци не ям защото не ми се ядат. В 11та г.с и досега съм качила един килограм, и изпаднах в ужас, защото реших, че е рано да започна да качвам. Стартирах на 50кг.
5кг за толкова ранна седмица на мен ми се виждат много, та какво ще стане като се започне голямо качване. Rolling Eyes Какво хапваш, интересно ми е?

Амии, и аз затова се учудих, защото ям предимно плодове, свежи салати, сирене,кашкавал, мляко (кисело, прясно ), готвено даже и в офиса си взимам и под готвено нямам предвид спагети а домашна пилешка супа, гювеч зеленчуков, леща и т.н полезни работи, тъй като това ми се яде. Откакто съм забременяла съм яла сладко 2 пъти 1 шоколад и 2 парчета плодова торта (а по принцип ям много сладко, но заради беб, гледам да ям неща, които са полезни за него, а не за моето д..е) - това е  Grinning
Доста странно ми е Thinking Thinking Thinking

# 146
Здравейте,
Много сте бързи с писането:) След малко съм на преглед а утре ме  записват на ЖК. Сега малко ми е нервно, понеже не съм гледала точката от месец почти.. Установих, наистина ми се повдига само когато съм гладна. По принцип си ям само вечер, но напоследък трябва да хапвам по нещо и през деня.. За килограмите-и мнем много ме притесняват. Миналата година спрях цигарите и качих 8 9 кг.. тъкмо почти ги бях свалила до +3 и ... и сега реално не знам. Последно се теглих септември и бях 66, но сега не мога д а намеря точен кантар../Не че търся усърдно де,,/ Ще пиша после как е минал  прегледа. Чудя се замо, някой майчета споменавате за "пакетни" услуги за проследяване на бременноста. Аз съм от Варна и ако има вариант да се запиша и някъде другаде на частно за подобни услуги, няма да е лошо .. поне 2 мнения ще имам по всички пъпроси.. ам.. първескиня, както писа едно май-че малко по-нагоре:)

# 147
Няколко майчета от Варна са в Майчин дом, на платена ЖК, и там си включва всичко, затова четеш пакетни услуги и т.н.
Аз ходя на ЖК по здравна каса, защото държах да е при Жоро Георгиев. Отделно си ходя на частно, при Танев.

# 148
Здравейте, момичета, днес най не съм се включвала. Моето мнение за болничните е, че на първо място трябва дабсе чувстваме добре и конфортно. Ако работата е тежка, неприятна или не ни е добре на раб място няма никакъв смисъл да се мъчим и насилваме. Моята например е лека, но в оптеделени моменти се налага да премятам едни чували с храна, което пък се отразява много, много зле на кръста ми. При мен работата с болничния е сложна- не мога да изляза от днес за утре тъй като съм си сама в магазина и  не би било коректно да зарежа всичко. Като за начало трябва да кажа на шефа, да го обсъдим и така... Дълга и широка... А как само копнея за почивка! За 3 год. не съм имала повече от три поредни почивни дни, така че при първа възможност излизам! Simple Smile
За мен, най- неприятния симптом към момента е ужасната умора, преуморявам се толкова бързо, че в края на деня едва намирам сили да се довлека до леглото...
А за хапването да ви кажа, аз при предната бременност, макар и много гладна ядях по малко, не защото не ми се яде повече, просто стомаха ми беше толкова свит, че не можеше да поеме много храна. Сега пак го усещам така, лошото е, че започнах да злоупотребявам и гобтъпча, тъпча... За щастие килцата са с 1+, скоро трябва да се укритя, че резултатът ще започне да личи...

# 149
Относно варненските мами,
На мен, моя позната ми препоръча на ЖК да ходя в Олимед - ЛК Тракия, като ми каза, че доктора бил нещо със С май, но не го запомних, ще го уточним, като наближи да се запиша, а принципно смятам за експертно мнение да си ходя при Георгиев от АГ-то, който и установи бременността и така.
Моля за мнение от другите варненски мами!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт