Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за МЦ Фемина и МЦ Надeжда във форумите?
Какви са препоръките за фетална морфология в България?
Какви са препоръките за избор на имена на бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за МЦ Фемина и МЦ Надeжда във форумите?
Форумът съдържа различни мнения от бъдещи майки относно МЦ Фемина и МЦ Надeжда. Някои съобщават за отрицателни преживявания, като дълги чакания, объркани часове и разлики в цената на прегледите във Фемина. Въпреки това, други изразяват доверие в специалистите в този медицински център. За МЦ Надeжда има по-малко мнения, но една жена споделя предпочитанията си към този център поради негативното си преживяване във Фемина.
-
Какви са препоръките за фетална морфология в България?
Форумът предлага различни препоръки за фетална морфология в България. Специалисти като Марков, Стратиева и Чавеева се споменават като най-добри. Освен това има споделени мнения за извършване на ФМ в МЦ Фемина и МЦ Надява, като някои бъдещи майки изразяват предпочитания към определени специалисти и медицински центрове.
-
Какви са препоръките за избор на имена на бебета?
-
Какви изследвания се препоръчват по време на бременност?
-
Какви изследвания се предлагат на бременни жени в България?
сигурно е познал:) Аз да кажа - този четвъртък мисля да отида с малкия на лекцията в Мол Варна, в Капела Плей, че искам да се видя с някоя друга дружка, така, че ако някоя мама желае да се присъедини, ще се радвам да се запознаем
От 10 до колко часа продължават обикновено?
има сърдечна дейност видя се през корема всичко
много съм щастлива
Старта ми почна от 53кг.А сега 57*58кг
С първата бременност качих 23 или 25 не помня вече,но тогава стартирах от63кг.Ама не го мисля ,каквото стане.Момичета мен гърдите изведнъж спряха да ме болият ,а бяха ад и честно казано много се по стреснах,като прибавя болки в крема,и веднага влязох в филм дали всичко е наред и днес хоп на лекар. Бебчо си е добре,расте си дребосъчето,доктора се разсмя ,че много сладко си клатело главата и когато ми показа ,ма то милото петънце наистина вече има очертана главичка,телце и я клати напред назад.Доки каза ,че си отговаря на седмицата и си е добре
Но аз каквато съм паника
не знам ,как ще я карам до края.