К.О.Т.К.И-те {10}

• 28 815
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
На мен пък ми е коледно!
А Коледата я свързвам със сняг. Карали сме и много на юг, ама много - в Кейп таун, ами не ми беше такова усещането. Беше си .... морско, не коледно.  Simple Smile
Та както казах, коледно настроение кипи при мен. Украсихме, светнахме вече почти цялата улица, вчера правих меденки, шоколадово - марципанени звездички и линцери. Фук! Много съм вредна.
И набирам инерция за още по- приятни изживявания.
Обаче, горкото ми дете е с алергия, цялото й лице се поду, и не може да близне от нищо. Вече е по- добре, но яде само картофи и е нещастна.

# 646
  • България, София
 И на мен навсякъде ми се ходи. И в Истанбул много ми се ходи и въобще  ooooh!

Цлете, браво на теб. Заразяваш много с коледно настроение. Вчера си украсихме елхата и къщата. До меденки още не сме стигнали, но сме решили с децата да правим.
Бързо да минава на твоето момиче алергията. Знам какво е. Добре сте решили да е на разтоварващ режим. Мен в такива случаи ме спасяват варени картофи, препечен хляб, солети и обикновени бисквити. То е по - зле от пост, ама какво да се прави. За една седмица нещата се успокояват.
Нека се оправи, пък сладкишите няма да избягат.

Чефиии  Hug Радвам се, че се появи.

Снежецът на Госпожата наистина е много примамващ. Да се овъргаля човек в него, а после да се прибере на топло и да пийне ароматно чайче  Heart Eyes

Целувки на всички бебовци и бебки  Hug

Хубава седмица  Hug

П.с. Пропуснах да се похваля. Миналата седмица успях да си заверя осигурителния стаж  newsm44 newsm44 newsm44 Имах едни ядове с декларацията от 2007, но всичко оправих и съм много щастлива  Simple Smile До миналата година всичко ми е заверено  Sunglasses

# 647
Иха!
Цлете-метни от вредните насам Praynig и аз имам алергии,ама не им обръщам внимание-тоест не както те ме нападат Mr. Green
Ние тренираме със содени питки hahaha
Вели,браво и аз миналата седмица отвисях за заверки,ама минаха Peace
Току-що си погледнах пощенската кутия-не виртуалната-картичка от Сингапур-Чайна таун,28 градуса,ееееееееее!
Пинче-това Малайзия,Сингапур,Индонезия-не си ли ги обходила?

# 648
Не, не съм, а бих желала. Тази есен беше под въпрос вместо Япония точно такъв тур - Сингапур, Куала Лумпур, Бали, Ява. И даже не знам дали не трябваше тях да избера. Япония не ми достигна нещо.

Всъщност вариантите бяха  - Япония
                                       - Виетнам и Камбожда
                                       - Рио, Игуасу, Буенос Айрес
                                       - Сингапур, Куала Лумпур, Бали, Ява.

# 649
Хубаво си ги подредила-живот и здраве да е едно по едно ще ги посетиш.
Разглеждах какво има да се гледа в Сингапур и само едно ми беше пре очите,което според мен настина си струва-малкото Пинче в тамошния зоопарк Laughing Не че не ми харесват съвременните билдинги,но ароматът на съседските сокаци го няма.Та до зоопарка без клетки опрях Laughing

Последна редакция: пн, 01 дек 2014, 19:15 от Sause baus!

# 650
А, не, подредбата не е във времето, не е и степенуване по предпочитания. Както ми дойдоха, тъй ги написах. Истината е, че исках да отида и на четирите, ама не може  Sad  Другата истина е, че най- вероятно останалите три ще си останат само мечти. Третата истина е, че Япония не ме разтърси, не ме развълнува, не ми взе ума. Или го е направила, но вече съм забравила  Thinking Или съм претръпнала вече и не е същото  Thinking

# 651

Heart Eyes Hug Heart Eyes

Последна редакция: пн, 01 дек 2014, 17:22 от gospojata

# 652
  • Бургас / UK
Здравейте момичета   Hug
Още съм в Ирландия(Северна  Mr. Green) прибирането ще е към февруари,март  Crazy ,поне за сега това ми е плана...
Хелл, лук и праз край нямат тук...хапват хората,ама нека,че пари трябва да се изкарват  Mr. Green
Относно другите въпроси мога да кажа,че съм  Heart Eyes   Mr. Green

PS:Може ли линк към групата за Милано pls  Praynig
За всички много  Hug Hug Hug

# 653
Давам линк за темата за Милано http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=780802.0;topicrefid=4. Надявам се, че искаш нея.
Кажи в кой си  Heart Eyes, англичанин ли е/ирландиц или нашенец/балканец? Казвааааййййййййййй  Praynig

# 654
...Казвааааййййййййййй  Praynig

hahaha

Скрит текст:
Милано, а? А?  travel

# 655
Чефи,
Скрит текст:
ако ще ходиш в Милано пролет/лято 2015 имай ме предвид.

# 656
Чефи, за какво ти е миланската тема, като можеш да пиеш вода от извора.  Laughing
Казвай си въпросите.  Hug
Тука има цяла група познавачки на Милано!

Чефи,
Скрит текст:
ако ще ходиш в Милано пролет/лято 2015 имай ме предвид.

Нахалница, не може ли мен да ме има предвид.  Mr. Green

# 657
Първия по време е първи по място!

Пък ти си там през месец! Пък и аз теб ще имам предвид. Ти Госпожата. Тя Цлете. Тя пък Сосчето... и те така..... сме у Милано сите!

# 658
Първия по време е първи по място!

Пък ти си там през месец! Пък и аз теб ще имам предвид. Ти Госпожата. Тя Цлете. Тя пък Сосчето... и те така..... сме у Милано сите!
Така може и да стане!  hahaha

# 659
Не можеш да ме зачеркнеш толкова лесно  smile3534

Общи условия

Активация на акаунт