К.О.Т.К.И-те {10}

• 28 814
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Не можеш да ме зачеркнеш толкова лесно  smile3534

Хи-хи вече го направих.  Mr. Green 

# 661
Хи-хи така си мислиш!

# 662
Хи-хи така си мислиш!
Сигурно, ама ми харесва как се плезиш.  Joy  Hug

# 663
Танчето ще реши пак, че пишем нещо важно и има раздвижване, пък ние се лигавим.  Blush

Да ви се оплача-този т.нар. черен петък в Амазон за нищо не става! Ето така се чувствам   hit
 Joy

# 664
..... сме у Милано сите!
Така може и да стане!  hahaha

Не забравяте ли някой???  #Cussing out

Чефи може романтично пътуване да планува, ама сте и вие. Мислете ги малко тия работи!

# 665
Не може романтика без нас! Няма да е никаква романтика, ако ние не сме там да светим!

# 666
Може, може!

По другия въпрос нещо? Crossing Arms

# 667
Стига, малкото мъж да те пусне, ние те искаме винаги навсякъде!  Hug Heart Eyes

# 668
Малкото мъж е мой човек. Ще го инструктирам да поопъне малко нервите на голямото мъж. Докато моите си почиват и се къдрят и се подготвят за ново дърпане. Mr. Green

# 669
Докато моите си почиват и се къдрят и се подготвят за ново дърпане. Mr. Green

Ново дърпане от Б. или от нов член?

# 670
Никакъв нов член.

# 671
А добре. Но ти не бъди толкова категорична  Simple Smile.

Хайде, желая ви лека нощ!  Hug Heart Eyes  love001

# 672
Чефи, много се вълнувам! Искам подробности! Много обичам някой да ми разказва за любов!
За Милано изобщо не ме отписвайте! Ще съм спряла да ги кърмя до тогава и да ги гледа, който поиска, по шест дни в седмицата съм затворена с тях и ми се полага!!! По-съществен проблем имам-трябва да отслабна до тогава, за да съм хубава на снимките! Пуста суета Embarassed
Хелънче, ако обичаш не ме настъпвай по мазола, че не искам да смятам колко пари съм изхарчила по черния петък в Амазона...За децата покупките ще ми ги възстанови свеки, но моите...Само на Гъбите ще имам да давам 100 лева. Но пък за Милано ще имам две чудни рокли Crazy

# 673
Наистина ли успя да си купиш нещо? Аз добре, че преди това си купих някои неща.
Ети, скъпа, онзи ден бях на театър на любимия ми Бг.актьор.  В публиката беше и новата му жена, която роди преди около два месеца. Вярно, че роди едно дете само, но пък изглежда зашеметяващо! По-слаба даже и от преди да забременее. Така че, стягай се!

# 674
Ох, аз също прекалих с покупките и ... повече от 100лв. ще дам на гореспоменатите.  Mr. Green

Хел, защо не свиркаш, като ходиш на театър? И ние обичаме да ходим.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт