К.О.Т.К.И-те {10}

• 28 828
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Беличке и от мен имаш стиснати палчета!
Много сте писали...ще ви изчета когато се прибера.

# 91
Беличке, пожелавам успешна развръзка!

Като слагах линковете с тортите, и аз бях вечеряла, ама как ми се дояде...............  Много ми се яде хубава торта, това е често явление при мен, а по нашите сладкарници трудно се намира такова нещо. А ме мързи да си правя, много ме мързи!

Ексайтедче, благодаря за комплимента!  Simple Smile  Много се радвам! Но понякога пиша толкова оплетено, че чак безмислено става. Не винаги, но има моменти, сякаш ми се е вързал мозъка, не мога да се изкажа  Laughing

Ходи ми се на кулинарен туризъм. По принцип Италия и Турция са ми силни в тази сфера. Но ми се ходи на ново място. Вече е срамно, че не съм била в Париж.

# 92
Беличке, от снощи стискам и аз!

Пина, най-любимия ми туризъм е това! Аз тази година направо вакханалствах  Joy
А за сладките изкушения, напоследък нещо не мога да се спра. Снощи ядох обикновени вафли  Embarassed Ужас!

Хайде хубав ден!

# 93
  • Варна и...духом на Босфора
 Heart EyesБеличке,и аз стискам палци!  Hug Praynig
Да ви кажа,че ме е налазил канапа,ето не съм качила
снимките още.... Mr. Green
Обаче направих пилав и баница,днес карнъйарък,ще правя,сега отивам
за сини домати,както леля ми наричаше патладжана.
Пинето много хубаво разказва,аз ще се върна да чета
за гейшите пак,за чайчето разбрахме,този филм -Мемоарите
на е дна гейша на мен много ми хареса,там историята с предсе
дателя и как я подготвяха..
А навсякъде в Истанбул японци,само на Анадолу каваъ дето нямаше.. Grinning
Е,на Борко вярвам му е било хубаво на Балкана на детето,цунки! Heart Eyes Heart Eyes
Хелънче,кое е това дизи,да не е за лекарите с Нур-По пътя на живота?
Хубав ден на всички!
Гришо-от 19.30 по Битивиекшън! Hug Hug Hug Heart Eyes

# 94
Майкооу..., един карнъйарък ей сега 'апвам, само да ми падне! Признавам си, че не знаех какво е, тъкмо да запитам Еми и си рекох - гугъл има все пак. И той какви снимки ми наизкара... аз обичам патладжан, а турците умеят да го готвят.
Какъв пилаф и каква баница речи, Еми, че си правила?! Аз да повоайорствам, като няма да си сготвя...
Мемоарите на една гейша съм го забравила, може да го прегледам пак, някой ден... Но Самурайка писа, че целия е холивудстка история, демек невярна. И други хора така коментираха. Съвсем друго било гейшата. Имало някаква възрастна гейша, която написала книга и нейната била достоверна. Те и 'Мемоарите' май са по книга, само дето не са спазили историите от книгата, че после авторката протестирала ли, не знам.

# 95
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Пине,дето все като ходя си пазаря два вида булгур-пилавлък и кьофтелик,
той е по-дребен,за кюфтета.От другия правя ястие,то може като изстине хубаво
и за предястие да стане.Запържвам в масло и олио лук,чесън,червен пипер и зелен
доматес и бибер салчасъ,булгура,доливам гореща вода,задущава се,накрая пул бибер
и много магданоз,оня ден имах и патладжан,че и него прибавих,много вкусно става.
А баницата с корите от Лозенград,тоя път взех от БИМ,щото другите бяха затворени,а
в Реал нямаше на Гюльоолуту.То така беше обран Реала,пък в Лозенград къв бой стана
за баклавииии,майко мила!Ама и тез хубави-килото за 3,25 лири.И си я правиш като другата баница,
сега с останалите кори,вече и порото излезе ще сложа и кайма и ще стане каймалъпоро
бюреи.    Mr. Green CrazyТой и карнъяръка и студен е по-харен.
Ай,кога ще ви разказвам,и снимки не съм качила,туй мързела не е шега работа
както казва Доня Жура! Crazy Mr. Green

Нищо,Холивудска ,ама пак ми хареса Мемоарите.
Да питам за един филм преди да тръгна имаше по ТВ-то трейлър
за някое отвлечено ама жена ли беше,по-младо момиче ли newsm78,
но не мога за се сетя за заглавието,ако вие знаете,казвайте!

# 96
Ей, Дона Жура и не е шега работа си мислех, че само аз и мъжа ми го помним и си го повтаряме  Simple Smile

Пилаф от булгур не съм правила и вероятно е време да се поправя. На пазара, в арабския магазин имаше 3 големини булгур, трябва да ги прегледам. Ау, то може и да ги няма вече, от Сирия ги носеха...

# 97
Ау, то може и да ги няма вече, от Сирия ги носеха...
Joy

# 98
  • Варна
Благодарско за палците, котарани! Hug Облаците се поразчистиха. Още може да постискате, помага. Надявам се до няколко дни тревогите да изчезнат. Praynig

Снощи правих мантъ.  Crazy
Скрит текст:
Купих го още през юни от Лозенград, сложих го в хладилника и едва сега го направих. Щот' съм скопосна. Blush За мое учудване не само му нямаше нищо, ами стана чудесно. И това - щот' съм скопосна. Миналата седмица праЙх бан'ца и кюнефе. Корите и готовия, направен преди замразяването пак от мен... щот'... нали... да не потретвам... десерт, седят във фризера от юни.
Запасите свършват. Правя списък...
Ама пък с И'ни ЕнтелЕгентни ще ходя... дет' не пазаруват. И други неща не правят... ooooh! Ма хич не ми пука... ША си купя, кот' си щА.

Само, дет' Одрин ми Й мъгла.

# 99
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Аз си мислех, че мантъ е десерт   ooooh! Laughing Видях снимки в гугъл, сега кажете на какво има вкус  newsm78 Ако наподобява домашна ювка ме отказахте още сега  Embarassed

# 100
Беличке, и аз стискам силно палци. Днес цял ден в работата клавиатурата ми не работеше и можех да пиша много малко, щото аз не мога да пиша на фонетична и ми беше много трудно. Пък повечето думи имаха "ъ" и други сложни букви  Sunglasses.

# 101
Пина е потънала в мъгла  newsm09...

# 102
Беличке, и аз стискам силно палци. Днес цял ден в работата клавиатурата ми не работеше и можех да пиша много малко, щото аз не мога да пиша на фонетична и ми беше много трудно. Пък повечето думи имаха "ъ" и други сложни букви  Sunglasses.

Ми,мен не ме ли излови,че не пиша поради същата причина hahaha

# 103

Ми,мен не ме ли излови,че не пиша поради същата причина hahaha

Е ти с дни не си писала, реших че си сърдита.

Гледам някакъв мач между Милан и Ювентус и Милан паднаха. Но този мач е много стар, та не ме е яд!

Какво направи Гришо?

# 104
 си сърдита Shocked
Туй ми е непонятно Joy ,ама грижи... Sad боримги ,трепем ги и така Laughing

Общи условия

Активация на акаунт