MANGO online магазин - 4

• 58 103
  • 765
  •   1
Отговори
  • Варна

Ето сайтовете:
http://shop.mango.com
www.mangooutlet.com

Директно до България може да се поръчва само от българските версии на сайтовете.

Доставката от основния сайт е 15 лв., при поръчка над 300 лв. е безплатна. Само в него има опция за плащане с наложен платеж. Peace
От аутлета доставката е безплатна над 100 лв., иначе е 6,95 лв. Нещата идват с куриер (UPS) до 1 седмица.

Пратката си можете да проследявате по следния начин - от сайта в меню Orders излиза поръчката, после на Tracking препраща към сайта на UPS. В него излиза >>> Shipment Reference: XXXXXXyy, като XXXXX е номера на поръчката от сайта. В международния сайт на UPS не излиза информация, но в българския UPS има подробни данни със същия номер (в раздел "Проследяване на пакети и товари/ проследяване по справка" въвеждате номера на пратката, който ви е излязъл в английския сайт).

Ето линк към предишната тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=781148.0;topicrefid=20

# 1
Благодаря за темата, Chockolina   bouquet Heart Eyes

За първи път ми се случва да съм първа  Blush

# 2
Записвам се , очаквайки 3поръчки тази седмица ..може би

# 3
  • MJF
Записвам се и аз в темата.
Пуснах поръчка преди 9 дни,трябваше вече да е при мен според техните 5-8 дни доставка,които ми излиза на инфото в поръчката ми.А все още нямам дори никакви информация в сайта на ups.Този път ми се получи много голямо забавяне с проследяването и започвам да се притеснявам.

# 4
  • Варна
В момента нищо не чакам,но обичам да чета отзивите ви Hug

# 5
# 6
  • при моите любими
И аз се записвам. Искам да си взема яке, но още не мога да се наканя.  Peace

# 7
  • София
Въпреки офлайн магазина, който ми е на 5 мин от работа, продължавам да следя темата.

# 8
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
момичета, сутринта като отворих аутлета, в женския раздел, нямаше разпродажба SALE, само нови стоки NEW newsm78

# 9
Благодаря за темата   bouquet

Аз скоро не съм поръчвала, чакам някакво кодче  Whistling

# 10
Здравейте, запис и от мен
Аз се чудя детските дали са уголемени или си отговарят на размерите  Thinking Докато се чудя ми се изчерпаха половината от харесаните  Crossing Arms

# 11
Вместо запис да попитам, някой до сега имал ли е проблем с кодовете? В края на септемвти като си пусках поръчката, имаше код, но като го въвеждах, системата не ми го приемаше ?  newsm78

# 12
  • София-Младост
dark_moon
Не съм имала проблем, за най-лесно го копирам и въвеждам, а не изписвам на ръка. Защото 0 и О се бъркат примерно. Един тренч съм харесала, но нещо без код не ми се купува, а и докато се наканя или ще свърши или ще стане студено за него...

# 13
Заглеждам в детското, но интересуващият ме размер го няма в повечето набелязани неща и ще си седя на стендбай.  Crossing Arms

# 14
  • на морето
Направих първата си поръчка, даже днес ми писаха, че е изпратена. Сега съм в трепетно очакване Praynig

Нещо ми се вижда променен сайта на аутлета. Преди бе на английски, а сега на испански. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт