MANGO online магазин - 4

• 58 119
  • 765
  •   1
Отговори
# 15
Направих първата си поръчка, даже днес ми писаха, че е изпратена. Сега съм в трепетно очакване Praynig

Нещо ми се вижда променен сайта на аутлета. Преди бе на английски, а сега на испански. newsm78

ако му зададеш бг и на български ще ти бъде

# 16
Този месец прескочих, не съм поръчвала. Не че кошницата ми не е пълна, но нямам нищо спешно, ще почакам за код  Simple Smile.

# 17
  • на морето
Направих първата си поръчка, даже днес ми писаха, че е изпратена. Сега съм в трепетно очакване Praynig

Нещо ми се вижда променен сайта на аутлета. Преди бе на английски, а сега на испански. newsm78

ако му зададеш бг и на български ще ти бъде

Благодаря, много глупаво наистина, но въобще не мога да открия откъде се сменя езика bowuu

Поправям се- открих го Laughing

Последна редакция: пн, 13 окт 2014, 19:13 от rori100

# 18
И аз благодаря за новата тема  Hug
Скоро не съм пускала поръчка, но не ми трябва нещо конкретно и чакам кодче  Laughing

# 19
Здравейте, запис и от мен
Аз се чудя детските дали са уголемени или си отговарят на размерите  Thinking Докато се чудя ми се изчерпаха половината от харесаните  Crossing Arms

От моя опит с две клинчета и една блузка мога да споделя следното: размер 5-6г като възраст в сайта е 116, а на етикетите пише 118. Моята дъщеря е 112 и като дължина са и добре, само леко по-широки са клинчетата. Но пък трикото е ммного добро. Със сигурност ще поръчвам още. В края на предната тема питах за мъжки пуловери, не дочаках отговор и пуснах поръчка. След 22.10. ще давам отзиви.

# 20
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
здравейте, има код за аутлета, но като го въведа ми дава грешка  newsm78 дали защото в кошницата имам неща не само от SALE Thinking може ли някой да пробва и да ми каже, моля, благодаря!  bouquet

# 21
  • София-Младост
здравейте, има код за аутлета, но като го въведа ми дава грешка  newsm78 дали защото в кошницата имам неща не само от SALE Thinking може ли някой да пробва и да ми каже, моля, благодаря!  bouquet
само за тези неща би трябвало да важи:
http://www.mangooutlet.com/catalog.faces?state=outlet_068_IN

Последна редакция: вт, 14 окт 2014, 09:41 от Ала-Бала

# 22
да, знам, но не ми ги намалява, дава грешен код ooooh!

# 23
здравейте, има код за аутлета, но като го въведа ми дава грешка  newsm78 дали защото в кошницата имам неща не само от SALE Thinking може ли някой да пробва и да ми каже, моля, благодаря!  bouquet

всички тези  неща на 50% ли

# 24
  • София-Младост

всички тези  неща на 50% ли
Пробвах, кода се хваща, но трябва сумата да е мин. 100лв. Някои ги намали, някои не.

# 25
здравейте, има код за аутлета, но като го въведа ми дава грешка  newsm78 дали защото в кошницата имам неща не само от SALE Thinking може ли някой да пробва и да ми каже, моля, благодаря!  bouquet
всички тези  неща на 50% ли
Пробвах, кода се хваща, но трябва сумата да е мин. 100лв. Някои ги намали, някои не.
може ли да ми го напише кода, да не бъркам нещо, моята за е над 100 лв. и не намлява нищо

# 26
  • София-Младост
кода е 6OUTPAT
Пробвай да видиш кое и как намалява.

# 27
кода е 6OUTPAT
Пробвай да видиш кое и как намалява.
стана , много благодаря!  Hug

# 28
Ейй това Манго ще ни разори.  New Fall 2014 намаля ли или само самата страница с кода най-отгоре?

# 29
Ейй това Манго ще ни разори.  New Fall 2014 намаля ли или само самата страница с кода най-отгоре?
намалява от раздел SALE

Общи условия

Активация на акаунт