MANGO online магазин - 4

• 58 139
  • 765
  •   1
Отговори
# 675
Втори ден май е така

# 676
  • Добрич
Момичета и аз не мога да направя поръчката си.Имам същия проблем като вас.Направо ще полудея.От кога е така?Дали ще се оправи скоро? Sad
При мен всичко е наред. Peace
Дори пуснах поръчка за проба. Mr. Green
Тази пола:

http://www.mangooutlet.com/BG/p0/women/clothing/skirts/skirt-chi … ;ts=1420656164745
И тази жилетка:
http://www.mangooutlet.com/BG/p0/women/clothing/cardigans-and-sw … ;ts=1420656164745
Някой дали ги има да сподели отзиви?  bouquet

Последна редакция: ср, 07 яну 2015, 21:38 от mer_an

# 677
  • София-Лагера
Aз проблем нямам.
Сменете браузъра.

# 678
Aз проблем нямам.
Сменете браузъра.
вие с какъв браузър сте?

# 679
На мен пък не ми дава изобщо опция за плащане при доставка  newsm78 , само с карта ... някой да знае от къде е проблема ?

# 680
Аз също направих поръчка преди малко. При опция "Наложен платеж" пак не начислява транспорт.

Изчистете кеша на браузъра или ползвайте друг. Ако при избор на държава България пак имате проблеми, изберете друга държава /напр. Гърция/. Оттам нататък всичко е както преди.

# 681
Като смених държавата и ми дава да платя.Наистина ли мога така да поръчам?Поръчката ще пристигне ли при мен,в България?

# 682
Като смених държавата и ми дава да платя.Наистина ли мога така да поръчам?Поръчката ще пристигне ли при мен,в България?

Ако адресът за доставка е български, къде другаде може да го изпратят?

# 683
  • Sofia
Моля, ако можете да споделите отзиви за този панталон: Peace
http://www.mangooutlet.com/BG/p0/women/clothing/trousers/ribbed- … ;ts=1418288306050

Получих панталона, много благодаря за линка и също на момичето, което даде отзиви, перфектен е. Ако някой има тъмносин, размер S и иска да го отърва да пише.
_мариана   bouquet

# 684
  • In transit
Аз също направих поръчка преди малко. При опция "Наложен платеж" пак не начислява транспорт.

за основния сайт дали пак маха наложения платеж?

и да попитам, това яке докъде ви стига като дължина и топли ли? http://shop.mango.com/BG/p0/women/feather-down-long-coat/?id=330 … ;ts=1420786557398

Последна редакция: пт, 09 яну 2015, 09:47 от Mikkey

# 685
  • Варна

за основния сайт дали пак маха наложения платеж?

и да попитам, това яке докъде ви стига като дължина и топли ли? http://shop.mango.com/BG/p0/women/feather-down-long-coat/?id=330 … ;ts=1420786557398

Имам якето и бих казала, че топли. Пухено е. На мен ми стига на около 15 см над коляното.

# 686
  • In transit
mamaraya, благодаря ти   bouquet
 Пуснах якето, и в основния сайт е безплатна доставката при наложен платеж.  Peace Много съм доволна...
а от аутлета пуснах пак 2 чифта дънки, не можах да издържа, по 19лв броя. Embarassed Да се надяваме, че този път ще ми станат, иначе почвам диета!  Crossing Arms

# 687
  • Сливен
Вие кой браузер използвате , на мен през опера и уиндоус експлорър не ми дава да завърша поръчката,а като сменя страната с Гърция например вече цената не ми е 90лв ,а 100 евро,става дума за основния сайт.Какво да правя?

п.с.Сега видях,че ми излиза цената за България като стигна до финализиране на поръчката,но и при мен при сума под 150лв и плащане при получаване начислява доставка 15лв.

Последна редакция: пт, 09 яну 2015, 11:13 от oesi

# 688
  • Пловдив
mamaraya, благодаря ти   bouquet
 Пуснах якето, и в основния сайт е безплатна доставката при наложен платеж.  Peace Много съм доволна...
а от аутлета пуснах пак 2 чифта дънки, не можах да издържа, по 19лв броя. Embarassed Да се надяваме, че този път ще ми станат, иначе почвам диета!  Crossing Arms
Как успяхте така да си пуснете поръчката без да ви начислят доставка??? newsm78 Аз току-що пуснах една в основния сайт с наложен платеж и си ми калкулира 15 лв за доставка, а да не говорим каква борба беше докато ми приеме поръчката, изобщо не ме допускаше до завършване - стояха си нещата в кошницата и не можеше да се продължи. По вашите съвети изчистих кеша, смених браузера, но нищо не стана, стигнах до там, че им писах мейл, отговориха ми буквално след 5 мин., че трябва да си изчистя кеша  Laughing ... Ядосах се и си направих нова регистрация и така успях да пусна поръчката, но като си влезна в история на поръчките и виждам, че доставката си я плащам като поп  #Cussing out та кажете моля, как стана при вас тази магия?

Последна редакция: пт, 09 яну 2015, 11:22 от mim29

# 689
Вие кой браузер използвате , на мен през опера и уиндоус експлорър не ми дава да завърша поръчката,а като сменя страната с Гърция например вече цената не ми е 90лв ,а 100 евро,става дума за основния сайт.Какво да правя?

Всичко, което съм описала е изпробвано само за аутлета.

Общи условия

Активация на акаунт