MANGO online магазин - 4

• 58 103
  • 765
  •   1
Отговори
# 750
Не мога да разбера този пост след моята публикация какво означава  newsm78 и ще подмина

Постът е отговор на поста над твоя, просто твоят се е вмъкнал между тях.
Не виждам къде е драмата  newsm78

В отговор на един от постовете по-напред какво сме поръчвали:
Поръчах тази пола, чудех й се още като беше не чак толкова намалена:

http://www.mangooutlet.com/ficha.faces?state=outlet_068_IN

Поръчах и други неща, но не знам защо едни и същи линкове ми излизат?

Ая, ако ти харесва много сакото, защо не го пуснеш с плащане наложен платеж?
Момичетата казват, че не начислява доставка при наложен платеж.

inka2001, моето сако би трябвало да го получа другия вторник и ще мога да дам размери. Но не знам дали ще го има още  Rolling Eyes
Иначе и аз смятам, че това е размер С и може би за това изглежда леко широко, манекенките са доста слаби

# 751
  • In transit
Момичета, искам да попитам дали някой си е поръчвал дънки с тъй наречения Push-up ефект от Манго. Като тези, например http://www.mangooutlet.com/BG/p0/women/clothing/jeans/push-up-up … ;ts=1420956034510
Дали наистина имат този пуш ъп ефект?
според мен ще зависи от самата форма на дупето ти, не вярвам на всички да стоят по един начин.

П.П. Забелязахте ли, че доста са вдигнали цените на дънките, а и асортимента се е поизчерпял.

# 752
  • София
Момичета, искам да попитам дали някой си е поръчвал дънки с тъй наречения Push-up ефект от Манго. Като тези, например http://www.mangooutlet.com/BG/p0/women/clothing/jeans/push-up-up … ;ts=1420956034510
Дали наистина имат този пуш ъп ефект?
според мен ще зависи от самата форма на дупето ти, не вярвам на всички да стоят по един начин.

П.П. Забелязахте ли, че доста са вдигнали цените на дънките, а и асортимента се е поизчерпял.
Предполагам, че зависи, моето го няма никакво  Laughing Затова ми е интересно все пак дали има ефект Flutter И аз забелязах, че цените са променени, явно е някакъв трик Thinking

# 753
  • Sofia
Не съм купувала, но в магазина пробвах дънки с този ефект и много ми хареса резултатът  Crazy Даже ги оглеждах да видя какво прави такава хубава форма, някак ми повдигна дупето. Rolling Eyes
Като цяло не знам дали много променят, моето дупе и по принцип не е лошо и някак просто много хубаво го оформиха и повдигнаха  Crazy

# 754
  • София
Не съм купувала, но в магазина пробвах дънки с този ефект и много ми хареса резултатът  Crazy Даже ги оглеждах да видя какво прави такава хубава форма, някак ми повдигна дупето. Rolling Eyes
Като цяло не знам дали много променят, моето дупе и по принцип не е лошо и някак просто много хубаво го оформиха и повдигнаха  Crazy
Явно това е идеята. Мисля да посетя магазина на Манго и ако има някои подобни модели да пробвам. Благодаря много за отговора!  bouquet

# 755
  • София
при мен сумата на доставката си стои до последно. не смея да натисна confirm payment

# 756
Аз пуснах 2 поръчки днес с наложен платеж, и двете суми за доставка ми стоят.

# 757
при мен сумата на доставката си стои до последно. не смея да натисна confirm payment
Пускай смело Peace И аз току що пуснах поръчка за 48лв. с наложен платеж и нямам доставка. Mr. Green
Тя доставката си я има до последно, но като потвърдиш и ти изписва само сумата без нея.  Wink

Edit: Някой ще пусне ли нова тема?  Hug

Последна редакция: нд, 11 яну 2015, 18:36 от chokolatte

# 758
  • Sofia

Къде стоят? В списъка с поръчки имаш сума за доставка ли?

# 759
  • Варна
Влизам с молба за съвет.За първи път ми се случва,но е станало мазало със шипинг адресът ми.
Вчера направих поръчката през Хром защото от там се отваряше най добре,но явно той е запаметил данните ми+ тези на превозвача,който ползвам в другите сайтове.В самият сайт бях регистрирана само с БГ адрес.И сега адресът ми е смесен адресът на превозвача/къша номер и улица/+ страна БГ +БГ гладът и БГ тел.
И да си призная не зная какво да правя?Писах им,но се чудя дали да не звъна утре,а не ми се канселира поръчка,защото някой артикули вече не са налични.
Дайте ми съвет,кое е най разумно? Praynig

# 760
  • Sofia
По-добре изчакай пратката да отиде в куриера и звънни на тях да си коригираш адреса.

# 761
  • Варна
По-добре изчакай пратката да отиде в куриера и звънни на тях да си коригираш адреса.

Да ама в кой куриер ще отиде?Как мислиш?Ще ползват страната или ще се вгледат в адреса?

# 762

Къде стоят? В списъка с поръчки имаш сума за доставка ли?

До последно имах доставка, но сега ходих да си проверя състоянието и пише, че няма. Извинявам се, ако съм объркала някой, за първи път поръчвам  Crazy

# 763
  • Sofia
Така е при всички, до последно изглежда, все едно има доставка, но като натиснеш последния бутон внезапно изчезва и потвърдителният мейл е без нея.  Peace
Някой ще пусне ли нова тема?

# 764
Така е при всички, до последно изглежда, все едно има доставка, но като натиснеш последния бутон внезапно изчезва и потвърдителният мейл е без нея.  Peace
Някой ще пусне ли нова тема?

Аз мога да направя, ако друг не се е заел, извинявайте за тъпия въппрос, , освен линк към старата, нещо друго трябва ли да правя с нея или тя продължава да си стои и след време я архивират?

Общи условия

Активация на акаунт