"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 14

• 55 489
  • 717
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте момичета . Искам да попитам кръвния тест на гладно ли се прави или няма проблем?
Моята ситуация е следната , на 8.11 ми дойде , на 10.11 направих противозачатъчна инжекция ( живея в  Холандия) за 3 месеца. Следващия ми цикъл беше на 5.02 до 9.02 много слабо . Обикновено средната дължина на цикъла ми е 24-26 дни, та по мои сметки съм с 10 дни закъснение вече. На 6 ден правих тест който беше отрицателен. Ходих на лекар и ме изпрати за кръвен тест в понеделник + уринарен като ми каза до тогава  никакъв секс или с предпазни средства за да бъде коректен теста. Изписа ми и хапчета за стимулиране на цикъла в случай , че тестовете ми са отрицателни ( за резултата ще трябва да чакам седмица  #2gunfire ). ПМС симптоми на лице + закусвам сутрин което не се случва при мен. Гадене и свръх чувствителни зърна.Чувствам се адски отпаднала. Според мен нещо хормоните ми са се объркали от инжекцията , но го има и момента , че изобщо не сме се пазили и сега обърквацията е страшна. Успех на всички които чакат 2-те  EFP

# 691
  • София
Няма значение дали е на гладно. И не виждам как сексът би повлиял на резултата. Понякога се чудя що за лекари има...

# 692
Ми то и аз се зачудих . Може би да е имал в предвид евентуална сегашна О , въпреки че не ми се вярва.

# 693
Здравейте,на всички знам че тук няма гадателки но съм много притеснена и ще съм благодарна ако някой е имал моят проблем и ми отговори.От година правим опити за бебенце с моят съпруг ,от месец пия масло от вечерна иглика по препоръка на гинеколога ми.Този месец както никога до сега имам розово течение от 25 ден от цикъла а трябва да ми дойде на 31 ден тоест днес и днес имам съвсем леко зацапване но цикъл липсва .Повръщам непрекъснаото ми се гади не знам вече знам ,че е рано за тест но и лекаря ми каза да стоя и да чакам че не съм за преглед тотално се побърквам. newsm45

# 694
Повръщането и гаденето нямат нищо общо. Направи си кръвен тест, той ще ти покаже. Зацапването според мен обаче не е добър признак за евентуална бременност.Има вероятност да ти дойде цикъла.

# 695
Много благодаря   bouquet

# 696
Здравейте,на всички знам че тук няма гадателки но съм много притеснена и ще съм благодарна ако някой е имал моят проблем и ми отговори.От година правим опити за бебенце с моят съпруг ,от месец пия масло от вечерна иглика по препоръка на гинеколога ми.Този месец както никога до сега имам розово течение от 25 ден от цикъла а трябва да ми дойде на 31 ден тоест днес и днес имам съвсем леко зацапване но цикъл липсва .Повръщам непрекъснаото ми се гади не знам вече знам ,че е рано за тест но и лекаря ми каза да стоя и да чакам че не съм за преглед тотално се побърквам. newsm45
Това зацапване не е никак добре. Според мен и домашен тест би бил верен на този етап.
ММ пиеше чай от бабини зъби, който помогна за забременяването ми. Също препоръчано от гинеколог. Ако искаш ми пиши на лични, за да ти кажа схемата на пиене, да не спамя излишно тук.

# 697
Здравейте. Нова съм тук и имам подобна ситуация. Последния цикъл ми дойде на 14.02.15, а на 09.03.15 с приятеля ми не се пазихме. Цикълът ми варира между 27 и 30 дни, т.е. очаквам го днес или утре евентуално. От 13.03.15 до сега(15.03) имам розово течение, дори е повече като зацапване, което потъмня леко,но със сигурност не е обичайната менструация. По принцип имам много болезнен цикъл, но на този етап чувствам лека болка ниско долу и имам болезнени гърди. Прочетох в доста теми, че не е възможно да има овулация преди менструацията, но въпросът ми е дали е възможно да съм забременяла 6 или 7 дни преди очакваната менструация. Тоест дали е възможно този месец да съм имала късна овулация при положение,че имам редовен цикъл?

# 698
Или си забременяла по-рано и това е имплантационно кървене..ако сте имали полов контакт на 9, е рано за загнездване на 13-имплантацията става горе-доло между 6 и  10  дни..по-скоро е или  пред менструално зацапване или ако си евентуално бременна, е станало по-рано този месец..Стискам палци

Последна редакция: пн, 16 мар 2015, 13:00 от enter_ff

# 699
Благодаря за отговора. Имали сме и по-ранни контакти,но при тях е възможно да е попаднала само предеякулационна течност,така че едва ли е станало. Все още не сме започнали да работим по въпроса, а правим само "генерални репетиции"  Grinning просто се усъмних дали не е станало по-бързо от очакваното

# 700
Момичета, някоя от вас може ли да сподели дали и се е случвало да има розово или светло червено течение вместо цикъл и да се е оказало, че е бременна. Възможно ли е такова нещо? Вече 4ти ден имам странни течения(розово,а днес се увеличи малко и стана светло червено), но нормалната менструация не е настъпила. По принцип цикълът ми е много болезнен и идва с гръм и трясък, но до този момент имам само леки болки и боцкания. Вчера отхвърлих възможността да съм бременна, но днес пак ме навяват такива мисли заради странния цикъл. Знам,че може да си внушавам, но няма как да не обърна внимание на промяната на цикъла.

# 701
Здравейте момичета,мисля че съм бременна защото ми закъснява с 3 дена,нямам никакви симптоми, само кафяво зацапване.Вчера си правих тест за бременност и беше отрицателен.Но корема ниско долу си ме боли но не както преди по-слабо.

# 702
Щом имаш отрицателен тест е много малко вероятно да има бременност. Peace

# 703
Вече 4ти ден имам странни течения(розово,а днес се увеличи малко и стана светло червено), но нормалната менструация не е настъпила. По принцип цикълът ми е много болезнен и идва с гръм и трясък, но до този момент имам само леки болки и боцкания. Вчера отхвърлих възможността да съм бременна, но днес пак ме навяват такива мисли заради странния цикъл. Знам,че може да си внушавам, но няма как да не обърна внимание на промяната на цикъла.
Направи си тест, щом те съмнява

Имам лекото усещане, че момичетата тук смятат, че е нормално да имат "зацапвания" по време на бременност.

# 704
  • Пловдив
Да!
Зацапването вече започва да се коментира в темата, едва ли не, като признак на ранна бременност.
Не искам да се приема, като заяждане, но всякакви болки ниско долу, гадене, подутост, болки в гърдите, умора и т.н. при липса на закъснение на цикъла или при закъснение от 2-3 дни не могат да се считат за признаци на бременност. Ранната бременност няма характерни (типични) признаци и за това са измислени и се правят тестове за бременност, които са с достатъчно голяма точност в сравнение с признаци, които се дължат на самовнушение или дори понякога са признаци за очаквана менструация.

Общи условия

Активация на акаунт