Кюретаж и забременяване след това - тема 55

• 33 776
  • 709
  •   1
Отговори
# 495
Момичета тъй като ви имам за много близки мисля да се консултирам с вас. Бихте ли си пуснали дребчовците на ясла като станат на годинка? На квартира сме едвам изкарвам с това минимално майчинство и си мисля да го пускам вече.  newsm78

# 496
  • София
Момичета тъй като ви имам за много близки мисля да се консултирам с вас. Бихте ли си пуснали дребчовците на ясла като станат на годинка? На квартира сме едвам изкарвам с това минимално майчинство и си мисля да го пускам вече.  newsm78
Не съм била в твоето положение, но мога да ти кажа общо взето какво се случва, като тръгнат децата на ясла и са по едно дете в семейство-нямат натрупан имунитет от батко, кака. Започват да боледуват и не ходят кой знае колко на ясла. Като изкара една седмица в къщи болно и го пуснеш на втората здраво, но вече с намален имунитет след скорошна болест, считай че ще си останете пак в къщи до не повече от една седмица. С две думи, да не очакваш че като е на ясла, ще е там от 15.09 до лятната ваканция. Има ли кой да ви гледа, като не сте на ясла? А лично аз, дете на 1годинка-бебе още по мои критерии- не бих пуснала на ясла, но ако съм на зор, не зная как ще действам-индивидуално е. Ако има кой да ти го гледа-баби, се върни на работа, за да вземаш нормална заплата.  Вариант  и детегледачка, но тя струва повече от държавната ясла!

# 497
Благодаря Джули за мнението  Hug Нямам на кого да го оставя и знам че доста ще боледува, но просто в тази ситуация май не виждам друг вариант. И аз не искам да го пускам още, но няма как. Успокоявам се, че ако бях някъде навън Радослав отдвна щеше да е на ясла Simple Smile Егати главоблъсканицата дето става, а като се сетя че от сега нататък е така направо ми се изправят косите  Mr. Green  А за детегледачка просто не мога да си помисля. От една страна ще се социализира в яслата ама от друга  ще е болен постоянно .... ГОляма дилема Извинявам се че оспамих темата (дано няма сърдити  Mr. Green )

# 498
  • София
Тогава ще ти е от полза, ако не знаеш разбира се, че майки с деца до 3г не могат да бъдат съкращавани-уволнявани, само с разрешение на инспекцията по труда и при някой други частни случаи.

# 499
  • София
hixxy и аз не бих го пуснала. Моето момче тръгна на ясла на 2 години и половина, адаптира се много по-бързо в сравнение с едногодишните, боледува доста първата зима. То… от боледуването няма как да се измъкнеш, но по-лошото по мои наблюдения е, че малките са още с памперси. Не могат да си казват, нито да разказват и… Родителите редовно споделяха как са им червени и подсечени дупетата. Абе… бебе си е още!

Ти няма ли вариант в който да поработваш от къщи почасово? Ще ти е доста нанагоре, но е по-добре за дечко  Hug  

# 500
Сега тука ние каквото и да ти кажем - хубаво или не , ти си знаеш положението, понякога се налага.Просто го пускаш и  не се самообвиняваш .Но бъди готова , че много ще боледува, така , че трябва да търсиш и тогава някой да го гледа , понеже не са много работодателите , които с лекота приемат , че ще отсъстваш всеки месец .
Истината е обаче , че това те чака и в първа група на градината !

# 501
  • Tам през Атлантическия океан

Дали на една или на две ще го пуснеш пак ще мине този период на адаптация/ изграждане на имунитет  Simple Smile
Моя го пуснах точно  бе станал на 2 г , първата година бе зор непрестанни боледувания , наложи се даже да го закараме в провинцията при свеки тя го гледа 2 месеца.Педиатърката така ни посъветва иначе оправи се тръгне за седмица на ясла , пак болен. На втората година вече не бе така и с мъжа ми си деляхме болничните когато малкия боледуваше за да не ми правят проблем в бачкането  Grinning

Аз съм ЗА пускай , но си направи сметка че може околко половин година да се адаптира  Grinning та не знам каква работа ще почваш  Rolling Eyes Успех   bouquet
Пускай така или иначе трябва да минете през това  Hug

Успокоявам се, че ако бях някъде навън Радослав отдвна щеше да е на ясла Simple Smile

Не се успокоявай с това навън  Wink
Яслите за малки са една торба пари  Wink
В моето навън даже няма майчинство  Wink

# 502
Благодаря момичета. Сега остава да почакам да видя резултатите. Уейвче не става от вкъщи да поработвам, пък на шефа като не му хареса знае какво да прави  Mr. Green

# 503
  • София
Момичета, аз пак с въпрос (с риск да съм досадна). Вчера ми дойде първия цикъл след лапароскопията за извънматочната, която беше преди месец. Утре ще ми е 3-ти ден от МЦ и се чудя дали да пусна хормони или да изчакам следващия цикъл?

# 504
  • София
За къде си се разбързала, нещо план ли гониш? Laughing Бих изчакала поне три месеца, все пак организмът има нужда от възстановяване. Naughty

# 505
  • София
Giuli Simple Smile, уж план не гоня, ама не ме свърта. Освен това съм с висок пролактин и пиех лекарства преди да забременея. Сега не знам дали да ги продължавам, но си мисля, че ако го изследвам сега пролактина, ще е с някакви нереални нива. Затова се чудех след колко цикъла изследванията на хормоните могат да се приемат за достоверни?

# 506
Frango Няма смисъл,изчакай месец два , че и три най-добре!

# 507
Хикси, той си е още бебче дето се вика на 1 годинка, ама при нас майчинството е 1 година и ако иска жената да работи и може да си позволи градина(тук всички са частни и скъпи), няма много избор, дава го. Прецени си сама. Варианта е да се разбереш с шефа си за половин раб. седмица или няколко дни да ходиш  Peace Аз така мислех да правя като бях Б предния път. Сега с две няма смисъл, по-добре ще е да си ги гледам.

# 508
здравейте преди две седмици писах ,че има съмнение за кухо яйце  за тази ми бременност но не е има ембрионче вече даже и сърдечна дейност не посмях да пиша по рано имах зацапване , болки и ме беше страх не ,че сега не е във вторник съм на преглед да видим как се развива  прегръдки,вяра и успех на всички вас момичета Hug

# 509
  • София
жоцка страхотни новини, стискаме палци!  Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт