Кюретаж и забременяване след това - тема 55

• 33 775
  • 709
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Стиснати палчета и от мен и тихичко честито  Praynig

# 511
  • София
Жоци това е страхотно ще стискам палци всичко да е наред с твойто грахче и да изживееш прекрасни девет месеца Praynig Praynig Praynig

# 512
Добър вечер  Hug
искам да попитам момичетата които са в София за добър лекар още преди да съм забременяла. Искам моя да го сменя.

# 513
Жоцка, честито ти малко тупкащо сърчице, да си го носиш под твоето до термин Hug Чакаме те с още хубави новини!

# 514
  • София
Жоцка и аз тихичко ти честитя....само положителни мисли и смелост Simple Smile Най-хубавото предстой...
Късметче, какъв лекар по-точно търсиш...по ЗК или частно и да има опит с репродуктивни проблеми или такъв при който да си следиш евентуална бременност. По ЗК съм много доволна от моята лекарка, която ме и изражда в Св. София (бивша Тина Киркова). Казва се д-р Галя Богданова и има кабинет в Младост и в самата болница. Но тя ми следи бременността, а не е решавала проблеми със забременяване. Аз нямах и такива де....моя случай беше съвсем друг. Естествено като лекар по ЗК апаратурта и условията са по кофти, но откровено казано тя първа видя, че чакам момче, а аз на тези стари ехографи имам чувството, че все едно телевизора е на бял шум Simple Smile За мен хубавото беше, че като човек който работи в болница и изражда се сблъсква със всякакви случай. Паралелно ходих и на частно Надежда при д-р Михова. И от нея съм много доволна, но там вече 40лв всяко ходене. Апарата е супер и всеки път все едно беше ФМ. Тук май имаше и други при нея, а аз все пак нямах проблемна бременност и може би друг ще сподели повече.

# 515
Жочка, честито и от мен  Hug Стискам палци този път да е до край. Както тук ме подкрепях момичетата и все ми казваха да вярвам в тази ми Б, така и ти вярвайв твоята  Hug

# 516
  • София
има ембрионче вече даже и сърдечна дейност

Стискаме палци, тихичко честито!

# 517
Здравейте и от мен, отдавна не съм писала, ама гледам много много да не мисля за случилото се. Жоцка страхотни новини, много се радвам - надявам се всичко да е наред до края  Hug
На мен ми дойде, много се радвам за което. Сега чакам още 2 цикъла и смело напред 
Hug на всички

# 518
Жоцка, много се радвам. Тихичко честито!  Hug Hug
Хикси, сега идва зима, не е много добър период за ясла, на-добре напролет, но всеки си знае ситуацията най-добре! Пуснах сина си на 1г и 7м в БГ на ясла, беше най-малък, но нямах избор, защото трябваше да ходя на лекции. Боледуваше в началото, иначе не е плакал въобще, ходеше с желание на ясла и се адаптира много бързо! Каквото и да решиш ти желая успех! Hug Hug

Хайде бързо да минават месеците в чакане на момичетата, а на опитващите успех!  Hug

# 519
Жоцка и аз тихичко ти честитя....само положителни мисли и смелост Simple Smile Най-хубавото предстой...
Късметче, какъв лекар по-точно търсиш...по ЗК или частно и да има опит с репродуктивни проблеми или такъв при който да си следиш евентуална бременност. По ЗК съм много доволна от моята лекарка, която ме и изражда в Св. София (бивша Тина Киркова). Казва се д-р Галя Богданова и има кабинет в Младост и в самата болница. Но тя ми следи бременността, а не е решавала проблеми със забременяване. Аз нямах и такива де....моя случай беше съвсем друг. Естествено като лекар по ЗК апаратурта и условията са по кофти, но откровено казано тя първа видя, че чакам момче, а аз на тези стари ехографи имам чувството, че все едно телевизора е на бял шум Simple Smile За мен хубавото беше, че като човек който работи в болница и изражда се сблъсква със всякакви случай. Паралелно ходих и на частно Надежда при д-р Михова. И от нея съм много доволна, но там вече 40лв всяко ходене. Апарата е супер и всеки път все едно беше ФМ. Тук май имаше и други при нея, а аз все пак нямах проблемна бременност и може би друг ще сподели повече.
Аз търся доктор, който е по патологична бременност, искам да ми се следи следващата бременност стриктно за да не се повтори кошмара. Със забременяването не съм имала проблем  Hug

# 520
Аз търся доктор, който е по патологична бременност, искам да ми се следи следващата бременност стриктно за да не се повтори кошмара. Със забременяването не съм имала проблем  Hug

Сигридов, клиника Малинов. Ужасно трудно ще се вредиш, но не е невъзможно. Отиди на консултации ПРЕДИ да забременееш.

# 521
  • София
Аз същото щях да кажа Сигридов и Михова от Надежда можеби?

# 522
  • NE
Жоцка Честито с пожелание за лека и спокойна бременност. Hug И аз прокървях в 5 г.с., но сега си имам мойто чудо, така че бъди силна и най-вече спокойна. Hug

# 523
Жоцка, честито и от мен! Желая ти лека бременност и прекрасен пухкав финал!  Hug

# 524
Благодаря ви много момичета  Hug
Жоцка желая ти лека бременност и никакви лоши мисли, ще родиш най-здравото и хубаво бебче Simple Smile
Успех на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт