Кюретаж и забременяване след това - тема 55

• 33 715
  • 709
  •   1
Отговори
# 660
В София са доволни от Начев, но на практика всеки кадърен ендокринолог ще иска ТСХ под 2,5 максимум преди забременяване.
kasmetchence Защо се съмняваш в резултата? ТСХ се изследва без кафе/кола/ или друг вид кофеин и без хапче, по възможност сутрин.
Аз го пуснах напълно на чист ден, но като чета във форумите пише на места как има разлика на резултати от различни лаборатории и на мен ми стана странно, нищо де ще ги пусна този път с направление тъкмо и др. хормони на ЩЖ.  Hug

# 661
  • NE
Най-добре си пусни TSH, FT3, FT4 и ТАТ и МАТ ако не си ги изследвала и с всичко при добър ендокринолог за мнение.
Аз съм изследвала в две различни лаборатории и не открих голяма разлика. Разбира се ТСХ се влияе дори и от сезона и се мени всеки месец. Важното ако има хипо или хиперфункция да се коригира навреме.

# 662
  • София
Аз само в Цибалаб го изследвам и един път в Кандиларов, нямаше разлики. Както казва Flower Fairy  влияе се и от сезона, както и може да стане и човешка грешка, грешна стойност да бъде вкарана. За това когато се съмяваш повтаряш, То се покрива и от ЗК така че можеш и с направление но пусни всичко че не само ТСХ се гледа.

# 663
Многоооо съм ви благодарна за изчерпателните отговори, така и ще направя всичко пускам и да се знае.Прекрасни сте благодаря Hug

# 664
  • Tам през Атлантическия океан
Вече ми е 43-ти ден и го няма този Ц, направо изперквам вече...

Споко  Hug на мен ми дойде след 50-я ден  ooooh!

Даже в деня кото ми дойде бях на преглед и ми предписаха хормони  Crazy
Вчерта точно да изпия първото хапче оП дОдееее  Grinning

На всички момичета едно гушки от мен  Hug

# 665
Момичета записах си час за 15 декември при ендокринолог д-р Начев, въпроса ми е мога ли в гр.Дупница да пусна ТСХ и ФТ4 само и да му ги занеса  Hug

# 666
  • София
Момичета записах си час за 15 декември при ендокринолог д-р Начев, въпроса ми е мога ли в гр.Дупница да пусна ТСХ и ФТ4 само и да му ги занеса  Hug

Можеш, аз винаги отивам готови резултати  Peace

# 667

Можеш, аз винаги отивам готови резултати  Peace
Благодаря ти маце  Heart Eyes  Hug

# 668
  • София
Късметче, и аз съм ходила при Начев с готови изследвания и не е имало проблем. Но при мен беше заради висок пролактин и поискаха да ме хоспитализират при тях за 3 дни, за да си направят там всички необходими прегледи и изследвания. За щитовидната не знам как действат  Blush

# 669
Да ви се похваля, вече съм с Ц. Телефонът изчисли дължина на миналия Ц 42 цена. Много съм щастлива, че се бях наплашила, че ще трябва да се ходи по доктори.

# 670
  • София
Вилито, честито!  Hug

# 671
Благодаря!  Laughing

# 672
Късметче, и аз съм ходила при Начев с готови изследвания и не е имало проблем. Но при мен беше заради висок пролактин и поискаха да ме хоспитализират при тях за 3 дни, за да си направят там всички необходими прегледи и изследвания. За щитовидната не знам как действат  Blush
Оооо дано не ме остават там, че вече колежките с моите отсъствия ще вдигнат ръце от мен, за съжаление никой не ти влиза в положение  Rolling Eyes По здравна каса само ТСХ и фт4 ли влизаше?

# 673
Вили ще ти дойде много ясно къде ще ходи  Hug само дето се шашкаше, но аз съм същата паника, така, че напъъъъълнооо те разбирам.

# 674
  • София
Оооо дано не ме остават там, че вече колежките с моите отсъствия ще вдигнат ръце от мен, за съжаление никой не ти влиза в положение  Rolling Eyes По здравна каса само ТСХ и фт4 ли влизаше?

Няма спокойно, той е на частно, приготви си обаче към 60 лева сигурно ще те гледа на ехограф на щитовидната, за кое минава по ЗК питай личната.

vili_t0 ами честито, сигурно ти по олекна, хайде мъката е докато дойде първия цикъл, после бързо минава времето и скоро ще си бременнееш Simple Smile

Desss Как си? Не остана при теб  Hug да не забравиш да ни пишеш когато има новини  Hug

Общи условия

Активация на акаунт