Лидл ::50::

• 73 272
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, търся да закупя кутията за тези (проклети) стикита. Проверявах няколко дни в магазините в Бургас, но се оказа, че отдавна са свършили.
Мисля,че още има в магазина на Трапезица Peace
Благодаря!

# 151
  • София
Баткото днес направо удари джакпота със скититата!  Simple Smile При сметка 70лв. момчето на касата му даде 7-8, да не кажа и 10 скитита. + 2 от един познат. .....
Ееее, супер!
А на мен оня ден при сметка 13.50 не ми дадоха Стики...  Sad
То по принцип не ми се и полагаше де, ама помолих и ме издразни факта, че касиерката ми каза : "Ми купете си едни цигари и готово - ще има за Стики!" Аз отговарям: "Ама аз не пуша..." И тя: "Ми... Ваш проблем!"  Crazy
Аз само се усмихнах леко иронично и си тръгнах... ooooh!
Голяма тъпотия с тези Стикита Mr. GreenМалкият от вчера реши да ги събира ,вече като са свършили и днес ходих до Опълченска,там бяха останали,пазарувах  и взех 10 стикита,5 от тях се повтарят JoyИ сега съм заредена за една година напред таблетки за миялната ,течен сапун и тоалетна хартия Mr. GreenНищо не харесах в този Лидъл.Връщам се да чета от кое сте доволни Grinning
Въпросният албум за стикита някъде ако мернете в София пишете.

# 152
  • Mediterraneo
Тази сутрин на опашката пред мен имаше двама мъже. Единият попита за стики, касиерката отговори, че играта е свършила. И аз съответно не си направих труда да си смятам покупките, докато ги слагам на лентата( винаги успявам поне долу- горе да сметна и да преценя да се върна ли за нещо по- голямо или дреболиите от касата ще свършат работа). Правя сметка от почти 29 лв и... касиерката измъкна отнякъде стики и ми го пусна в торбата. Хем ми стана много хубаво, хем пък ме доядя, че не взех 2 пакетчета дъвка, та да ги направя за 2  Laughing  Mr. Green

# 153
  • Варна
Едро смляната лютеница е СУПЕР! По-вкусна купешка лютеница от тази не съм опитвала! Peace

Тази на Чира, нали? И за мен е най- вкусната учудих се на предното мнение....да не е друга марка?

Точно нея! Уникална е! Точно като домашната!

# 154
  • София
Т.е. защото си жена ти се полагат стиките, може дори и да не събираш, след като не си питала, а мъжът, който търси и пита (т.е. явно желае за детето си) не му се полагат.... егати дискриминацията...

# 155
  • Пловдив
За лютеницата на Чира става въпрос.

# 156
И аз съм супер фен на домашната лютеница на Чира, един буркан сама си го омитам, все пак си е въпрос на вкус - казало кучето и си облизало дупето  Mr. Green

За колбасите от дивеч и аз очаквам отзиви, доста на добра цена са.

Чаршаф с ластик и ние взехме, харесва ни, явно и затова е пак въпрос на вкус и как се понася от тялото ...

# 157
За колбасите някой писа по-напред, че са ужасно мазни.

# 158
  • София
Аз го писах за колбасите, специално този от еленско месо. Не мисля да пробвам другия така или иначе.

# 159
  • Сливен
относно стикитата имам 8 или 9 броя ако някой иска мога да ги подаря,от Сливен съм .

# 160
  • Варна
На Чира е лютеницата.
Бях си купувала преди време, по-малкия буркан и много ми хареса, затова сега се зарадвах и купих два буркана от голямата разфасовка.

Е, нямаше нищо общо с лютеницата, която помня и харесвам.
То, само като я погледнеш в буркана си личи пипера и патладжана, омазани в кетчупа.

# 161
  • София
Да, защото е едросмляна, няма как да не виждаш чушките, няма никакъв кетчуп, да не говорим, че и на вкус дори не се доближава до него.

# 162
  • Варна
Ти купи ли си от сегашната?
Да не си технологът на Чира, че твърдиш с такава непоколебима решителност, че няма никакъв кетчуп?

Последна редакция: ср, 15 окт 2014, 15:21 от missNoir

# 163
  • София
... все пак си е въпрос на вкус - казало кучето и си облизало дупето  Mr. Green
...
Joy Любимия лаф на мъжа ми! Хахахах!!!

Дали има още от свинските пържоли, които хвалихте преди известно време?

# 164
  • Бургас
За Бургас-на Трапезица отдавна няма игри за Стикитата.

Общи условия

Активация на акаунт