Лидл ::50::

• 73 258
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Къде ги гледате тези предложения за другата седмица? Брошурата още я няма  Sad
Ето тук.

# 256
Скрит текст:
Аз похвалих препарата с хлор Naughty, чистила съм с какво ли не, вкл. с Пулирапид, а последно се бях спряла на Цилит, но този препарат за 3лв така ми избели пожълтялото в тоалетната, където се събира водата и то с едно напръскване, освен това мивката ми по фугите всеки ден мухлясваше, а сега след напръскване има траен ефект. А в банята пръснах една плочка с този препарат и друга плочка със спрея за баня (пак от Лидл) и минах с душа, втората плочка си стоеше с отлаганията, а първата беше лъснала. Това е моят опит, но може би си зависи от банята. Аз лично се запасих с още два и не съжалявам Peace
А може ли снимка или линк за този препарат?

Виж на стр.15   Naughty

# 257
  • Варна
имам пилинга за дрехи, върши работа, но си купих и от кауфланд и него харесвам повече - по-голям, съответно събира повече в контейнера /лидълския трябва да се чисти често, иначе машинката спира все едно е развалена/, главата му е по-голяма и чисти по-голяма площ, че беше и с 1-2 лева по-евтин

# 258
Няма ризото, а толкова ми се хапваше  Sad Sad
От итал. седмица ще взема може би спагети и фетучини.

# 259
  • Stuck in a moment
Върнах се 3 страници назад, момичета, но не видях отзив за препарата без хлор за почистване на мухъл. Някой ползвал ли го е да каже дали става?
А пък машинката за пилинг на дрехи я имам от миналата година и не съм особено впечатлена, слабичка ми се видя.

# 260
Цитат
Къде ги гледате тези предложения за другата седмица? Брошурата още я няма  Sad
Явно днес няма да има нова брошура, сега се връщам от Лидл и там нямаше.

# 261
 Здравейте,първо искам да ви кажа,че на някои от вас трябва да им дават хонорар от Лидл-от както ви чета,все по-често пазарувам от там.Най-често се спирам на нехранителните стоки,но харесвам и доматите на клонка,сушените сливи,печени бадеми,рибните пръчици.Бебешките дрешки ми допадат като качество,а за тези цени са просто идеални.Тази седмица взех и лигавник на Tommee Tippee,но ще го връщам ,защото е ужасно твърд и мисля,че не е удобен на детето.
  Може ли мнения за зехтина от предстоящата седмица?Ще го ползвам за салата.

# 262
  • София
Кой зехтин, дай един линк...

# 263
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=398, към средата на страницата,екстра върджин за 7,99лв.

# 264

този /испански/ сега е намален от 4,99на 3,69
другата седмица ще има  италиански  http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=13230

# 265
# 266
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здрасти мнения за ботите

# 267
Мнения по картинки как се дават ,те са от другата седмица. Миналата година бяха други май.

# 268
"Нямаме търпение да ви издадем тайна, която пазим от дълго време. Довечера очаквайте големи новини Wink "
Пише го на фейсбук страницата на Лидъл. Може би това обяснява липсата на брошура... Party

# 269
  • София
Като споделят тайната - препредайте Simple Smile Да вземат да си направят онлайн магазин и да може да си купим вс, което и по немция го има Simple Smile

kmi7 - ни  испанския, ни италианския сме пробвали, всъщност аз си харесвам стандартните, от постоянния асортимент... но по принцип като питаш за нещо конкретно хубаво е ако не линк, то поне да кажеш - от италианската седмица... не че нещо, но ще улесни да се сетят четящите... Wink

Общи условия

Активация на акаунт