Лидл ::50::

• 73 272
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
  • София
2 кухни, 2 рецепти, двама кулинарни гении. Иван Манчев и Таньо Шишков са нашата тайна изненада за вас. От днес всяка седмица ви очаква един специален продукт на специална цена. А двамата ни звездни готвачи ще кръстосат черпаци, за да спечелят небцето ви.

Това ще да е изненадата, надали за това няма брошура Sad

ММ се върна с една шепа  стикита, детето почти доволно остана, само зайчето още го няма...

# 271
  • Русе
2 кухни, 2 рецепти, двама кулинарни гении. Иван Манчев и Таньо Шишков са нашата тайна изненада за вас. От днес всяка седмица ви очаква един специален продукт на специална цена. А двамата ни звездни готвачи ще кръстосат черпаци, за да спечелят небцето ви.

Това ще да е изненадата, надали за това няма брошура Sad
И аз преди малко я видях. Голяма изненада, няма що Sad Laughing

Гледах някаква реклама вчера или оня ден по БТВ с тях. Може би ще имат кулинарно предаване.

# 272
Май от следващата седмица само ботите ме заинтригуваха...ама пак ще реша на място

# 273
  • Варна
Ще имат предаване и явно Лидл ще са им спонсор.

# 274
Върнах се 3 страници назад, момичета, но не видях отзив за препарата без хлор за почистване на мухъл. Някой ползвал ли го е да каже дали става?
А пък машинката за пилинг на дрехи я имам от миналата година и не съм особено впечатлена, слабичка ми се видя.

Има отзиви, но не са добри.

# 275
  • София
Момичета, сигурно сте коментирали, но с връщане на 7-8 стр. назад не открих - върши ли работа машинката, която бърше под - прилича на прахосмукачка робот, но не смуче, а върти една кърпа и така обира прахоляка - видях я в брошурата намалена на 49 лв. (Извинете за смотаното обяснение, но марката ми изскочи от главата  Embarassed)

# 276
  • Русе
Ще имат предаване и явно Лидл ще са им спонсор.
Както бяха на Звездев.
Момичета, сигурно сте коментирали, но с връщане на 7-8 стр. назад не открих - върши ли работа машинката, която бърше под - прилича на прахосмукачка робот, но не смуче, а върти една кърпа и така обира прахоляка - видях я в брошурата намалена на 49 лв. (Извинете за смотаното обяснение, но марката ми изскочи от главата  Embarassed)
Върни се още по-назад Peace

# 277
  • Gorni Bogrov
Тази вечер си купих прахосмукачката.Малко е по шумна от старата ми,но пък турбо четката се справи супер с космите от косата ми по едно килимче.Засега съм доволно от първото ползване,ще видя как ще се справя след 4-5 чистения.Притесненията ми са от къде после ще може да си взема филтрите,за съжаление на касата не можаха да ми отговорят,казаха да звънна в централата да проверя.

# 278
Angel_Dust ,ще се опитам да съм по-конкретна следващия път(явно уточнението"предстояща седмица" и линковете не стигат-вярно,че първият линк не ми се получи  Embarassed).Не държа на производител ,само зехтина да е вкусен.Може и от постоянния асортимент.

# 279
  • София
Благодаря, много си любезна. Нямаше нужда да отделяш от времето си и да ми отговаряш, след като няма какво да ми кажеш.  Peace

# 280
  • Русе
Благодаря, много си любезна. Нямаше нужда да отделяш от времето си и да ми отговаряш, след като няма какво да ми кажеш.  Peace
Моля. За последната седмица доста попитаха за робота. Направих си труда да изровя коментар от пролетта и да сложа линк към него. Яко се върнете по-назад - ще го видите. Peace

# 281
  • Пловдив
Похвалвам пушените им меса - по-специално пилешките бутчета и бекона на Baroni!
Също и пушените риби - толкова вкусна скумрия, опушена по този начин, никъде другаде не продават!
  bouquet благодаря за споделеното за пушената скумрия. Отдавна и се чудя.

# 282
# 283
  • Русе
Толкова им се точа на якетата, а сега виждам, че са от № 40 нагоре. Защо не са от 38? Това на нищо не прилича #Cussing out
"Заплюх си" и ножиците, че това лято в рязане на кутийки от бира, за да си правя формички за фунийки, изтъпих ножиците из нас. А точилото от ЛИДЛ, което си купих лятото, уж става и за ножици, а въобще не успя да ги наточи Crossing Arms

# 284
Еv_e, за робота за почистване - доколкото си спомням от предното му пускане и коментарите покрай него - преобладаваха негативните мнения.

Една мацка си го беше купила и доста подробно докладва, май имаше и куче..., но е нещо средна работа, не бива да очакваш чудеса от него...Имало и клипчета в интернет на подобни роботи... Peace

Общи условия

Активация на акаунт