Лидл ::50::

• 73 282
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
От новата брошура си харесах лентите за изолация на врати и прозорци, обаче нещо не можах да се ориентирам - те от понеделник ли ще са в продажба, или от четвъртък?

# 286
Благодаря за брошурата Peace

Харесах термоизолиращото фолио, тъкмо търсих такова и ето...ще се купува.

Трицветните макарони откога ги дебна, миналата италианска седмица нямаше от тях, сега дажи и трицветни спагети са пуснали...малкия ще се зарадва...

Домати в консерва с подправки гледам има, и то на добра цена - 1,29лв.., и маскарпонето голяма опаковка...

# 287
  • София
От новата брошура си харесах лентите за изолация на врати и прозорци, обаче нещо не можах да се ориентирам - те от понеделник ли ще са в продажба, или от четвъртък?

Четвъртък.

# 288

Четвъртък.
Благодаря  Hug

# 289
Отиде пак майчиството ... Другия четвъртък ще оставя пак торба пари в магазина. Предишната шевна машина я изпуснах, но тази я взимам задълже. Ще се взимат и хелуински костюми да зарадвам детето. Похвалвам смесите за кексчета и бисквитки. Не са изключителни, но дъщерята много иска да помага в кухнята, а те са идеални за случая. Хем лесни, хем забавни.

# 290
Добър ден,някой купувал ли е от хърватските кренвирши на барони,хубави ли са?Мерси

# 291
  • Пловдив
Тази вечер си купих прахосмукачката.
И аз съм доволна след първото чистене!

# 292
Върнах се 3 страници назад, момичета, но не видях отзив за препарата без хлор за почистване на мухъл. Някой ползвал ли го е да каже дали става?
А пък машинката за пилинг на дрехи я имам от миналата година и не съм особено впечатлена, слабичка ми се видя.

Има отзиви, но не са добри.

Препарата с/у мухъл не струва!Ние си купихме,но не сме изобщо доволни.Предполагам,че и другите им препарати са на това ниво ?

# 293
  • Пловдив
Върнах се 3 страници назад, момичета, но не видях отзив за препарата без хлор за почистване на мухъл. Някой ползвал ли го е да каже дали става?
А пък машинката за пилинг на дрехи я имам от миналата година и не съм особено впечатлена, слабичка ми се видя.

Препарата с/у мухъл не струва!Ние си купихме,но не сме изобщо доволни.Предполагам,че и другите им препарати са на това ниво ?

И аз не съм доволна ! Сигурно за стотен път го пиша тук. Абсолютни никаква работа не върши този препарат.

# 294
  • София
Тази вечер си купих прахосмукачката.
И аз съм доволна след първото чистене!
От типа "повдига килими" ли е? Защото самата тя ми се стори тежичка (в сравнение с моята), но ако и е мощна всмукателната сила си заслужава.

# 295
  • Пловдив

И аз не съм доволна ! Сигурно за стотен път го пиша тук. Абсолютни никаква работа не върши този препарат.

За мен най-добрият препарат срещу мухъл е този http://www.flamingoshop.eu/img/p/311-481-large.jpg

# 296
  • Stuck in a moment
При нас стикитата са вече изчерпани. Хем съм разочарована от това, че при нас стриктно ги даваха за сметка над 15 лв., хем съм облекчена, че ще спре истерията покрай тях.
Надявам се за в бъдеще, ако правят подобни подаръци да важат еднакви правила за всички, беше ми неприятно да чета, че на други са ги давали без въпросната сума, а при нас не се случи.
Даже ни правиха анкета в магазина, включваща въпрос за стикитата.
За другата седмица и аз се надявам ботите да са хубави.
Прахосмукачка Dirt Devil за нищо не света не бих си взела, ползвала съм такава и вътре устройството, което се върти се омотаваше ужасно с косми, които после трудно се махат. Дано тази е различна де.
Няма да купя от препарата за мухъл, щом са лоши отзивите, мерси Simple Smile

# 297
  • Там, където ме обичат
Moмичета, в брошурата видях олекотени завивки, а точно в момента ми трябват две. Искам да са меки и не много плътни. Та да попитам за мнение, ако някой е купувал от тях.

# 298
Moмичета, в брошурата видях олекотени завивки, а точно в момента ми трябват две. Искам да са меки и не много плътни. Та да попитам за мнение, ако някой е купувал от тях.
Аз имам и са точно такива - леки и тънки, не ставатза студено.

# 299
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=13341
Не покгледнах дали сте коментирали, но някаква идея дали телешката кайма ще е като на Антола (предишната марка, която спряха)?

Днес заредих малко сьомга и доволно десертчета (Киндер имитациите) на 1,20.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт